Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Keklerin hepsinimi yedin ama 12 kaşık kullanmıştınyulaf kepegini atakta 1.5 kaşık kepek kepek sınırlı izinli diyet dışı olur izaman

Kizlar kitapta sp gununde her ogun sebze yemeyin tarzi birsey yaziyordu..ben sabah ogle sp aksam sadece p yemeyi düşünüyorum..
Her Ogün yiyebilirsin de 3/2 sebze 3/2 protein dengeleyeceksin oranlarını az tutabilirsiniz yada sebze koyduğum ogune birde yoğur ekle ben öyle yapuyorym

Keklerin hepsinimi yedin ama 12 kaşık kullanmıştınyulaf kepegini atakta 1.5 kaşık kepek kepek sınırlı izinli diyet dışı olur izaman
Hayır canım yazmıştım 4 günlük diye..ben atakta değilim seyir yapıyorum.
Yaptığım keki 4 e böldüm. Her güne 15 adet küçük kekim var.

Kizlar bisey sorcam size ben dukan tariflerine bakiorum da tariflerin cogunda az miktarda da olsa misir nisastasi var dukan misir uni dio bi tatli kasigi soslarda ama herkes nisastasini kullanio ole oluo mu

Bende bişey sorayım hanımlar; dukan sebze günü taze fasulye yiyebilir miyiz? Fasulye olunca bi olamaz heralde diye düşündüm ama nette yenilebilir diyo??

Iyi aksamlar
5 günlük atak evrem bugun bitti..yarin sp ..

09:00 yumurta.peynir.1 cb süt.3 dl piliç jambon

13:00 tavuk sis.ayran

16:00 3 yk yogurt.2 yk yulaf kepegi

19:00 2 tavuk but eti.4 yk yogurt.1 bardakdiet cola.1 etimek

Ben bugun krep yapip peynirle yedim ya ben dogal die stevia aldim tatlandiriciyi ama hic guzel degil bnce en guzeli cola zero nun icindeki aspartam ama onj da bulumiorum

Bnde bugün yediklerimi yazayım s+p günümdü
Sabah
1domates
1salatalık
3zeytin50gr. Civarı peynir
Şekersiz çay

Akşama kadar
2kupa Yeşilköy
Sade nescafe
2haşlanmış yumurta2 kırmızı biber

Akşam
1kase dünden kalan tavuk
Lu çorba
1 tabak et sote

2.5lt.su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…