Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydıııın

geçen hafta izinliydik eşimle az biraz gezdik geldik :)
pek fırsatım olmadı girmeye .

geçen hafta iki öğün yaptım , sabahları normal dukan usulü kahvaltı ama akşam yemeği bazen sapıttı . detay vermek istemiyorum
toplam 410 dk yürüme bandında yürüyüş yaptım .( gün içerisindeki yürümleri saymadım)
o kadar kaçamağa rağmen 0.8 kg verdim yine de.

kaçamaklı hatunlar sizi, mutlu haftalar :)

Slm dukancılar
Dünkü ödüllü dükan gününden sonra haliyle geri gelen kilo oldu 1. Haftayı 72.1 le tamamladım.73.6 dan 72.1 e düşmüş oldum yani 1.5 kilo verdim. Bugün baştan başlıyorum bu hafta niyetim spora ağırlık vererek 69.9 görüp takımıma geri dönmek buda 2.2 kilo eder.herkese bol eksili bir hafta dilerim:))

Zaten sabahta sucuk yemisin akşam için üzülme o günü unutup yeni bir güne başla

İnşallah cnm olacak

Dukan ekspres 2. Hafta 1. Gün protein
2. Hafta pazartesi kilo 72.1

11.00: 1 kaşık lor dukan krebi 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme 2 dilim domates salatalık

14.00 ayran salatalık

16. 00 lor peyniri domates salatalık

17.00 maden suyu

19.00 tavuk sote domates soğan

Şimdi sade türk kahvesi ardından 45 dk leslie yapıcam

Su 3 litre

Dukan 5+5 1. Protein günü;

Sabah; 2 yumurta, kk peynir, şekersiz çay

Öğle; dukan keki + dukan ekmeği 1 er dilim, yoğurt, şekersiz çay

Akşam; ızgara et, biraz acı sos, ayran

Su; 2lt üstü

Spor; 1 saate yakın bebek arabasıyla yüksek tempoda yürüyüş

Canım çok güzel menü yanlız sebzeye bugünden geçmiş misin? Ben saf protein günlerinde çiğ olarak hiç sebze yememeye çalışıyorum sadece tavuk sote falan yapacaksam yarım domates yarım soğan falan ekliyorum.

Öylemi keremcemim salatalık domates ve soğanı az olarak tüketebileceğimi söylediği için tükettim çok mu olmuş

Tamamdır canım, bende seni takipteyim, dukan expressi ilk deneyen sensin çevremde, inşallah 2. Hafta da ilk hafta gibi verirsin :)
Ooo omuzlarına dahada sorumluluk yükledin hoşuma gitti bakalım inşallah bu hafta daha fazla gider çünkü bu hafta spor da yapıyorum şimdi leslie 3 mile başlıyorum cnm

Yani abartı değil, ben hiç yemiyorum ama en iyisi Ona soralım, bilirkişimiz oldu kendisi

medusa38 matilda34 ün menüsüne baksan bi de sen?
Cnm ben dedim birer adet yiyebilirsin salatalik tursu hakkının yerine hemde bağırsakları çalıştırıcı geçen haftaki menude de vardı 1kg vermişti inş yine verirsin zaten sen sebze günlerinde de çok az yiyorsun

günaydıın

dün : (sebze +protein )

Sabah:
Yulaf kepekli ekmekten sandviç
Kahve

Ogle:
Pİliç tandır
Haşlanmış karnabahar
Yogurtlu kırmızı biber 2 kaşık

Eve gelince : 2 havuc

Aksam;
Tavuk çorbası

90 dk yürüyüş (8 km )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…