Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o günlerde benim canım en çok tatlı çeker. şöylebir durum varki gerçekten uzun yapılan diyetlerde böyle duygu durumları olabiliyor. kendini kötü hissetme bence insanız sonuçta zaaflarımız var. ama bak vücut bile artık yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri kabul etmiyor demekki aslında iyi bişey. 2 gün protein yap sonra aynen devam.

tatlandırıcım var, kek yapıyorum, çokta güzel oluyor :)

inşallah bu haftada istediğin sonucu alırsın. bende hastayım 2. haftamda 3. günüm ama iş yerinde nuhut yemeği vardı benimde hastalıktan halim yoktu akşam hazırlayamadım mecburen yedim artık 6. gündeki bakliyata saycam o gün yemicem kendimce böyle bir çözüm düşündüm olurmu sence.

tutan bir kekein varsa tarif verebilirmisin

#104617 resimleri de var burda, denenmiş kesin tutan tarif

çok teşekkür ederim kızlar, ben biraz ağır yapıyordum diyeti işkence gibi. sadece krep ve saf protein ile. ekmek kek gibi şeyleri hiç yapmadım tatlandırıcı da kullanmıyordum. ama biraz önce tatlandırıcı aldım değişik tariflere açığım. tam da kek tariflerine bakacaktım, çok teşekkürlerrr midem o kadar kötü ki hiçbir şey yemeye cesaret edemedim dünden beri, ilk olarak kek iyi gelir umarım :)
aa bir de ben 4 gündür açlık otu çayı yapıyorum ve mide ağrılarımın sebebi sanırım ishal olmam. ama değer diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

Benim hiç böyle bi durumum olmadı daha ama bozacağına bu da bi çözüm olabilir tabi denemeden bilemezsin cnm sonuçta nohutu yemişsin öyle yapman mantıklı

Ben de biraz kabızlık çektim benim sorunumu ingiliz karbonatı çözdü cnm ama sonra elma kromlu çay aldım oda çok işe yaradı aklında bulunsun denemediysen ishal yapmıyo bunlar daha makul çıkıyorsun tuvalete:))

Canım kendini yıpratıp böyle zor durumlara düşeceğine dukanı tam anlamıyla yapsan ya? Baştan beri ağır yaptığın için kaçamak yapma ve bıkma eğilimi olmuş sende. Bence şu andan itibaren dukan ne diosa öyle yap, kekini yap ama tatlı ihtiyacın varsa ye.

günaydın herkese kaçamaksız bol eksili günler dilerim. ve siz tecrübeli dukancılara bir soru sormak isterim. ben fena halde gribim geçen sene böyle durumlarda ballı zencefil falan yapıyordum şimdi bunu yapmamda bir sakınca varmı? bir tatlı kaşığı kadar bal yiyebilirmiyim?

çok geçmiş olsun öncelikle, sağlık herşeyden önce gelir diyorum :)
iyi geliyorsa yapın derim .
ben de grip olduğumda bol sirkeli pul biberli tavuk çorbası ile atlattım diyebilirim .
imkan varsa tavuk çorbası da iyi gelir

günaydın kızlar,

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 yeşil elma (valla bana iyi etki etti, deniyorum şimdilik, etki bozulduğu an bırakıcam :)

Ara; 1 çift sarılı yumurta, 1,5 kk peynir, şekersiz çay

Öğleden az sonra; fırın tavuk, yoğurt, şekersiz çay

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Akşam; dukan krep, kk peynir

Su; 2 lt üstü
Spor; Akşam yemeği öncesi 45-50 dk yağmurluuu çamurluuu ıslanmalııı yürüyüş :)

güncel kilom 63,1, düne göre -500 daha gitmiş, o nedenle elmaya devam şimdilik, sanırım psikolojik olarak rahatlattı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…