inşallah canım, 62'leri gördüm bende, yarın inşallah 62,5 olsam ahh ah, kurtulalım kilolardan allahımm :)
Merhabalar bende 2 gun once62 kilo ile dukan dietine basladim.IdeAl kilo. 56.5 imis 2 ay once ikizlerim oldu dogum kilolarini vermem lazim
30 kasimda istedigim kiloya ulasiyormusum
Insallah basarili olurum
Merhaba, hoşgeldiniz, Allah bağışlasın, çok değilmiş verilecek kilonuz kısa sürede vereceğinize eminim :)
Normal dukan mı emzirenler için dukan mı yapıyorsunuz?
selam ,kızlar selam
ben tam bir kaçak oldum
2. kez dukan yapacak olma fikri protein günlerinden sonra uçtu gitti diyet yapıyorum ama dukan yapmıyorum artık yapmadığım için de gelip arada yaptığım kaçamaklarla canınızı sıkmak istemedim
sizler nasılsınız iyi gidiyo mu kilolar şöyle tıkırtıkırrrr
günaydııınnn ))
(26.10.2016)
PROTEIN GUNU
sabah :
dukan atom sandviç( içinde peynir, domates, salatalık , yumurta , baharatlar vardı )
kahve
öğle :
tavuk döner
yoğurt
haşlanmış karnabahar azıcık
akşam :
haşlanmış et
ayran
3 litre su
spor yok, poyraz var
not : saf preotin de sebze hiç yok ancak sandviç te çok çok az miktarda kullandım .
yumurta konusunda terddüt ettim ama tadı da gayet iyiydi canımWauww atom sandviçe bayıldım :) gayet güzel menün, afiyet olsun, kız poyraz izlerken az yürü, yürüyüş bandın var nasıl olsa :) Cuma'ya az kaldı bak :)
balık çok severim :) afiyet olsun canımBende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü
Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)
Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah
balık çok severim :) afiyet olsun canım
balık çok severim :) afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?