Kızlar günaydın
Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedimdolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.
Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım
İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum
Merhaba kızlar
hepinize günaydınlar ....
ablamı evlendirdim cumartesi ve yine aranızdayım. bildiğiniz üzere perşembe akşamından beri normal yeme düzenindeydim. güzel de yedim. dolmalar tatlılar filan. bu sabah 61,5 geldim ve ben kaçamak yapmadığımda da zaten bu kilolara geliyordum. yani salmış olmam bana eksta bi kg getirmedi. bu sevindirici benim için....
bugünden itibaren 5 gün sürecek atağa başlıyorum. ama benim hiç ama hiç ümidim yok kızlar. 25 mayısta 62,7 ile dukana başladım bir ayı geçti ve ben sadece -1,2 kg dayım. bilemiyorum.. bu beş günün sonunda tatmin edici bir sonuç alamazsam ben dukanı bırakma kararı alıyorum. her diyet herkese göre değil demek ki. kendi az ve sık ye metodumla en azından azar azar da olsa devamlı bir sonuç alıyordum. son 15 gündür kg verememem hatta almam bu kararımda etkili olacak. şimdi cuma gününü bekliyorum.
günaaaydınnn kızlar
1 haftadır düzgün giremiyorum ev taşıcam toparlanıyorum ama diyete devam edip sporu aksatmamak için elimden geleni yapıyorum fırsat buldukcada sizi takip ediyorum bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
afiyet olsun canımcım ben hazırlık yapmaktan yapamadım çikolatamıama senin beğenmene sevindim.bu arada kaçamak yaptığını itiraf etmişsin yakaladım seniiiiiiiiii bitter çikolata haaaa:82:
Merhaba kızlar
ablamı evlendirdim cumartesi ve yine aranızdayım. bildiğiniz üzere perşembe akşamından beri normal yeme düzenindeydim. güzel de yedim. dolmalar tatlılar filan. bu sabah 61,5 geldim ve ben kaçamak yapmadığımda da zaten bu kilolara geliyordum. yani salmış olmam bana eksta bi kg getirmedi. bu sevindirici benim için....
bugünden itibaren 5 gün sürecek atağa başlıyorum. ama benim hiç ama hiç ümidim yok kızlar. 25 mayısta 62,7 ile dukana başladım bir ayı geçti ve ben sadece -1,2 kg dayım. bilemiyorum.. bu beş günün sonunda tatmin edici bir sonuç alamazsam ben dukanı bırakma kararı alıyorum. her diyet herkese göre değil demek ki. kendi az ve sık ye metodumla en azından azar azar da olsa devamlı bir sonuç alıyordum. son 15 gündür kg verememem hatta almam bu kararımda etkili olacak. şimdi cuma gününü bekliyorum.
bu sabah dukan pizzası yaptım gerçekten çok süper oldu ben üstüne kaşar domates ve biber koydum sadece hamuruna da yeşillik katmadım pek sevmediğimden ama bu haliyle bile lezizdi vuvuucumm tarifler konusunda seni tek geçiyorum valla lütfen bizi mahrum bırakma güzel tariflerinden
OOOwww ben de bu sabah dükan pizza yaptim, harika harika harika olduuu, vuvu walaa coook sagol bu tarif icin, favorim olacak sanirim p+s günlerinde :)
bgn ben -400le uyandim, ama p+s günüm oldugundan kesin aksam +500 cikarim :) Cok sinir bi durum bu, off...
günaydın..
kaç zamandır sizleri okuyup beğenme butonuna tıklamaktan başka bir şey yapamadım..çok zor bir hafta geçirdim..eşimle bir anda şiddetli tartışmanın ortasında bulunca kendimi herşeyi arka plana atmak zorunda kaldım.diyetime devam edemim ama arada protein güneri yapmaya çalıştım..
eşimle herşey yoluna girdi iletişim bozuklu ve kendini doğru ifade edememe bir anda evin içi tufana dönüşmütşü ..şükür herşey yolunda uzun saatler sonrasında ve derin detaylı bir konuşma gereksiz tartışma ve sorunları çözdü ..çok çok şükür..
diyete gelince..dukana teşekkür bu tartışmalar arasında yaş pasta dondurma doğru düzgün dikkat edemedim ve malesef yedim .ama arada protein günü yapmaya çalıştım(sabah başaladım akşama tamamlayadım)..
fazla uzatmadan 61.1 ken bu sabah 61.5 le tekrar baştan başladım..sabah yulaflı galete yaptım bir bardak light sütle yedim felaket tok tutuyor ve doyurucu..sadece çeyreğiyle doydum..
herşeyin başı sağlık huzur ve mutluluk diyerek artık tekrar dukanistim..
günaaayddıııııın
nasılsınız kızlar ben hafta sonu 56.2yi gördüm bir memnun oldum bir memnun oldum
sonra akşam zeynep ablanın ekmeğinden yaptım Allahııım yok böle bişi bi kabardı bir güzel oldu
sonra birde tavuk köftesi yaptım oda süper oldu tarifleri verenlerden allah bin kere razı olsun
ama bu ziyafeti çok kaçırdım heralde sabah 56.9 çıktım
ama moral bozmak yok yola devam mehter takımı gibi ilerliyorum iki ileri bir geri
ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.
ayyy çok sevindim senin de beğenmene..rica ederim ne demek...sana da afiyet olsun
bir yandan korkuyordum,tariflerim genelde göz kararı olur,hamur da tutturulmazsa maaf olur diye..demekki ikiniz de iyi aşçısınız kıvamı şappadanak tutturdunuz
evet,evet,eveeeet,eeeeeeveeeet.bişi diiil:))
canım hoşgeldin..düğün dernekten sonra yumruk yapacaktın sanırım..sen şimdi ona başla bide bunu deneyelim..kilo almamış olmanda sevindirici..en azından metoyu şaşırtmış oldun bu sayede...demkki bünyeden bünyeye değişiyo benim ablamda ite kaka verdi bikaç kilo...bende onda şaşırıyodum nasıl veremiyo acaba düzgün yapmıyomu acaba die ama yemin billah ediyo yapıyorum die:)bende kıza yüklenmiyim bari demekki verilemeyebiliyo..insan kendi vücudunu daha iyi tanıyo tabi nasıl veriyosan ona dönersin en kötü..haklısın insan bian önce sonuç almak istiyo...cumaya bakalım neler olcak..belkide tekrar dukana dönmene değecek kilolar verceksin:) başarılar canımcımm
hoş geldin..ablana ömür boyu mutluluklar dilerim..
bu düğün sırasında normal beslenmeyle bünyeyi şaşırttın.. yapacağın atak sana güzel kilo verdirir..beraber atak yapalım:13:..cumaya sevineceğine eminim..
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?