Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anam penac hoşgeldin canımcım...olsun kilo verilir,sen psikoljin düzeltmeye bak...
kız istediğin oldu sonunda yahu..tıpış tıpış geldi kapına...döndün mü yoksa:18:

Merhaba kızlar
hepinize günaydınlar ....
ablamı evlendirdim cumartesi ve yine aranızdayım. bildiğiniz üzere perşembe akşamından beri normal yeme düzenindeydim. güzel de yedim. dolmalar tatlılar filan. bu sabah 61,5 geldim ve ben kaçamak yapmadığımda da zaten bu kilolara geliyordum. yani salmış olmam bana eksta bi kg getirmedi. bu sevindirici benim için....
bugünden itibaren 5 gün sürecek atağa başlıyorum. ama benim hiç ama hiç ümidim yok kızlar. 25 mayısta 62,7 ile dukana başladım bir ayı geçti ve ben sadece -1,2 kg dayım. bilemiyorum.. bu beş günün sonunda tatmin edici bir sonuç alamazsam ben dukanı bırakma kararı alıyorum. her diyet herkese göre değil demek ki. kendi az ve sık ye metodumla en azından azar azar da olsa devamlı bir sonuç alıyordum. son 15 gündür kg verememem hatta almam bu kararımda etkili olacak. şimdi cuma gününü bekliyorum.

günaaaydınnn kızlar
1 haftadır düzgün giremiyorum ev taşıcam toparlanıyorum ama diyete devam edip sporu aksatmamak için elimden geleni yapıyorum fırsat buldukcada sizi takip ediyorum bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

canım hoşgeldin..düğün dernekten sonra yumruk yapacaktın sanırım..sen şimdi ona başla bide bunu deneyelim..kilo almamış olmanda sevindirici..en azından metoyu şaşırtmış oldun bu sayede...demkki bünyeden bünyeye değişiyo benim ablamda ite kaka verdi bikaç kilo...bende onda şaşırıyodum nasıl veremiyo acaba düzgün yapmıyomu acaba die ama yemin billah ediyo yapıyorum die:)bende kıza yüklenmiyim bari demekki verilemeyebiliyo..insan kendi vücudunu daha iyi tanıyo tabi nasıl veriyosan ona dönersin en kötü..haklısın insan bian önce sonuç almak istiyo...cumaya bakalım neler olcak..belkide tekrar dukana dönmene değecek kilolar verceksin:) başarılar canımcımm

canım kolay gelsin..ne zordur ev taşımak ama bi yandanda büyük temizlik oluyo...ben bi boya badana yapmıştım 15 günde 3 kilo vermiştim o ara gittiğim diyetisyen bile şaşırmıştı :))

günaydın..
kaç zamandır sizleri okuyup beğenme butonuna tıklamaktan başka bir şey yapamadım..çok zor bir hafta geçirdim..eşimle bir anda şiddetli tartışmanın ortasında bulunca kendimi herşeyi arka plana atmak zorunda kaldım.diyetime devam edemim ama arada protein güneri yapmaya çalıştım..
eşimle herşey yoluna girdi iletişim bozuklu ve kendini doğru ifade edememe bir anda evin içi tufana dönüşmütşü ..şükür herşey yolunda uzun saatler sonrasında ve derin detaylı bir konuşma gereksiz tartışma ve sorunları çözdü ..çok çok şükür..
diyete gelince..dukana teşekkür bu tartışmalar arasında yaş pasta dondurma doğru düzgün dikkat edemedim ve malesef yedim .ama arada protein günü yapmaya çalıştım(sabah başaladım akşama tamamlayadım)..
fazla uzatmadan 61.1 ken bu sabah 61.5 le tekrar baştan başladım..sabah yulaflı galete yaptım bir bardak light sütle yedim felaket tok tutuyor ve doyurucu..sadece çeyreğiyle doydum..
herşeyin başı sağlık huzur ve mutluluk diyerek artık tekrar dukanistim..

afiyet olsun canımcım ben hazırlık yapmaktan yapamadım çikolatamı ama senin beğenmene sevindim.bu arada kaçamak yaptığını itiraf etmişsin yakaladım seniiiiiiiiii bitter çikolata haaaa:82:

hiiiiii hem de sana yakalandım beni örnek almıcan di mi yağmurum...aha ya biliyorum şimdi gittin açtın bile magnumunu..
he he he kızım ben kaçamak canavarıyım bilmiyormusun, her gün ufaktan ufaktan aşırıyorum :) ama koskoca bir magnum değil
canımcım sinopa sevgiler..hayırlısıyla git,hayırlısıyla gel,,hoş şimdi dönmüşsündür bile belki :)

hoş geldin..ablana ömür boyu mutluluklar dilerim..
bu düğün sırasında normal beslenmeyle bünyeyi şaşırttın.. yapacağın atak sana güzel kilo verdirir..beraber atak yapalım:13:..cumaya sevineceğine eminim..

canım benim çok teşekkürler...beğenmene çok sevindim...afiyet şeker olsun..demekki seninle damak tatlarımız benziyor
canım ben taze soğan ve çörekotunu böyle tuzlu şeylerde çok sevdiğimden her moka koyuyorum yoksa pizza hamurunda ne işi var bu otların değil mi :) o yüzden öyle şeyleri parantez içinde yazıyorum seven koysun diye,hiçbirisi olmazsa olmaz değil zaten...yahu zaten atmasyon bi tarif havaya soktun beni kısss

ayyy çok sevindim senin de beğenmene..rica ederim ne demek...sana da afiyet olsun
bir yandan korkuyordum,tariflerim genelde göz kararı olur,hamur da tutturulmazsa maaf olur diye..demekki ikiniz de iyi aşçısınız kıvamı şappadanak tutturdunuz

günaaayddıııııın

nasılsınız kızlar ben hafta sonu 56.2yi gördüm bir memnun oldum bir memnun oldum

sonra akşam zeynep ablanın ekmeğinden yaptım Allahııım yok böle bişi bi kabardı bir güzel oldu

sonra birde tavuk köftesi yaptım oda süper oldu tarifleri verenlerden allah bin kere razı olsun

ama bu ziyafeti çok kaçırdım heralde sabah 56.9 çıktım

ama moral bozmak yok yola devam mehter takımı gibi ilerliyorum iki ileri bir geri

canım benim Allah kimsenin huzurunu ağzının tadını bozmasın...eşlerle olan huzursuzluklarda insanı kötü etkiliyo insanın gözü bişi görmüyo..ama çoook sevindim konuşa konuşa herşey halloluyo ama mesele o kıvama gelebilmek..bizdede senede 1 kere butip soğuk rüzgarlar eser ama kökünden sorunları ele alınca ve son derece açık net içindeki neyse dmkünce o rüzgarlar yerini bahara bırakıyo barışma faslı en güzeli zaten..her iki taraf son derece kibar ve anlayışlı oluyoveriyo:))aldığın kiloyu hemencecik verirsin kafan rahat olunca diyet daha kolay yapılıyo...tekrar hoşgeldin aramıza şekerim başarılar:)

tebrikler canım...evet zeynep in ekmeği sahiden süper bende tost yapıcam şimdi:)ben bu sabah +300 çıktım ama moralimi bozmadım..1 haftayı geçkin hergün eksilerdeydim olacak o kadar dedim...cumaya kadar tekrar eksiye düşmek için uğraşıcam çizelgenin yüzkarası olmak istemiyorummm:84::84:

tatlım ben henüz deneyemedim ama ilk denencekler sırasında bekliyo...dün tarifleri defterime geçirdim..bi baktım dukan pizzası,dukan çikolatası,dukan ekmeği,dukan poğaçası dedim bu nee sen diyettesin nasıl iş bu die güldüm kendi kendime:)) bu arada ben normalde birinden tarif alınca yanlarına isimleri yazarım sen ve tarifi veren arkadaşlarımda defterimde artık:)) kepek hakkını nede kullansın insan şaşırıyo valla...

hoşbulduk sadecacım.. sizi özlemişim. evet metoyu iyi şaşırttım galiba. yani öyle deli gibi happıdı huppudu abartarak yemedim ama kendimi de hiç ama hiç kasmadım. aylardır diyet modundayım bu ara bana çok iyi geldi. evet yumruk yapacam ama ben ona atak diyorum zira benim ilk başladığımda atagım 2 gündü bu sefer5 gün yapacam yani sil baştan dukana başlicam.. valla bir an önce sorun almaktan ziyada bu topik kg vermek konusunda çok bereketli millet patır patır kg verirken benim takılmam hatta üstüne almam canımı çok ama çok sıkıyor ne yalan diyeyim.. bu haftada bişi olmazsa dukanı bırakıcam çok masraflı oluyo zaten :))

hoşbulduk sakaleynmastercim. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. benim de tek dileğim ablamın mutlu olması. zira çok uzun zamandır bekliyordu bugünü.. 47 yaşında ve ilk evliliğini yaptı umarım eşi ile iyi ve güzel güzel geçinir. bide ablam şeker hastası birinci derece ve moral çok önemli. umarım eşi onu hiç üzmez aksine çok mutlu eder yoksa şekeri düzensiz olur bu da onun için çok tehlikeli.. dua ediyorum valla..
eşinle sorunlar yaşamışsın çok üzüldüm ben eşimle 15 günde bir takışırım zaten ama barışmalar çok tatlı olur. resmen aşk tazelersin eminim senin ve eşinle de öyle oldu. bunlar evliliğin tuzu biberi. barışmanıza sevindim..
bakıyorum sende benimle aynı kg dasın ve yumruk - atak adı herneyse onu yapıyorsun. hadi bakalım beraber yapalım o zaman. bir arkadaşlar moralim daha iyi olur sanırım. zira berrinim artık beni geçti patır patır kglar gidiyor ondan.tü tü maşallah . onun için çok mutluyum ama benim moralim bozuluyor. 60,3 e kadar düşmüştüm ama bir türlü ellili kg ları göremedim çok inatçı çıktı.. bide dukangül vardı ama o ne zamandır girmiyor..

zeynep ablam tıkırını güle güle kullan. kg verince söle ben güncellim linkini saklıyorumpc'mde.
bugün pek tadımn yok kılzar dün saaty 4 ten akşam dokuz bucuga kadar temizlik yaptım bu sabah bi kalktım agzım burnum kabarmış gözlerim şişmiş. kireç sökücü gazına çok maruz kaldım ondan olabilir mi acaba :44::44:

Ben de tebrik ediyorum canım ablanı.Ömür boyu mutluluklar diliyorum.Umarım atakta başarılı olur ve yanımızda kalırsın.Ben çok inandım ve çok güzel kilo veriyorum bu diyetle o yüzden inancını kaybetme ve aramızda kal ne olur?Bak ben daha yeni geldim ve paylaşlacak çok şey var ve birbirimzden öğreneceğimiz çok bilgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…