Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoliiii kastamonulumusun anam sende bizdenmişsin:9: dökülün hemşolarrrr:60:

ahhh ahhh bende kastamonudan bir yar sevdim sevmez olaydım:14::97:

evet hemşocanım..:52::52:
ama biz hepimiz dukanistanlıyız demii hehehe :27::27:

ayrıeten bu çok fena aşık olduğun kastamonulu bi çocuk mu:44::44:

herkese mutlu neşeli akşamlar kızlarrrrr nassınız bekem gerçi bütün sayfalar okudum çok şükür yaramaz bişey görmedim hepimiz iyiyiz galiba ben size diyom ama pazar günü hiç girmedim eşim kk yı çok kıskanıyor bütün günü dizinin dibinde geçiriyom dün geceden beride sıcaktan kudurmuş vaziyetteyim yolanda senin gibi benimde evim çatı katı allaha biraz yakınız ama bu sıcak ev beni öldürecekkkkkkk

öff zeynep abla benim yatakodası akşam güneşi yiyo akşam o oda rsmen fırına dönüyo.:53: benim terasım var aslında dışarısı gayet serin oluyo bizim apartmanın önü açık etrafta apartman filan yok o yüzden serin rüzgar esiyo ama yatakodam hitlerin gaz odası gibi valla boguluyorum. :50:dün akşam yatagımı ıslattım üstümdekileri ıslattım ıslak t shirt lü bo derek misali anca öle uyudum:60::60::60::60:

yarın için yemeklerimi yaptım bide tarçınlı bi kek gibi bişi denedim kızlar "aralarda yiyoz" diyince canım çekti bende pişirdim biraz. yiyip size bildiricem tamamı ile uydurma yaptım içine bugday kepee yeni aldıım yulaf kepe buday ruşeymi koydum gurmenetten bi akradaşım benim için sipariş etti bende ona ücretini verdim dukana başlıyali ilk kez yulaf kepee yiycm ama bu sanki kepek deil un gidi yaa. rusheim marka kullananlar yorum plizz :51::51:

öff zeynep abla benim yatakodası akşam güneşi yiyo akşam o oda rsmen fırına dönüyo.:53: benim terasım var aslında dışarısı gayet serin oluyo bizim apartmanın önü açık etrafta apartman filan yok o yüzden serin rüzgar esiyo ama yatakodam hitlerin gaz odası gibi valla boguluyorum. :50:dün akşam yatagımı ıslattım üstümdekileri ıslattım ıslak t shirt lü bo derek misali anca öle uyudum:60::60::60::60:

yarın için yemeklerimi yaptım bide tarçınlı bi kek gibi bişi denedim kızlar "aralarda yiyoz" diyince canım çekti bende pişirdim biraz. yiyip size bildiricem tamamı ile uydurma yaptım içine bugday kepee yeni aldıım yulaf kepe buday ruşeymi koydum gurmenetten bi akradaşım benim için sipariş etti bende ona ücretini verdim dukana başlıyali ilk kez yulaf kepee yiycm ama bu sanki kepek deil un gidi yaa. rusheim marka kullananlar yorum plizz :51::51:
yoliiiiiiiiiiii benim odamda karga mokunu yemeden güneşi tepeme dikiyo 6 da bir fırlıyom yataktan kendimi mutfak balkonuna dar atıyom ora öğlen başlıyo yanmaya ay napcazzz yaaa bilemiyom kız yolimm benim kilo vermem trans inişe geçti köyde yaptığım kaçamaklardan sonra sürekli inişteyim bugün kilom 66.8 di artık günsonunda 67.2 oluyor düz 66 olim tikkırımı değişek he yolimm kekide bir önce tatda bizede tarif ver merak ediyom

yoliiiiiiiiiiii benim odamda karga mokunu yemeden güneşi tepeme dikiyo 6 da bir fırlıyom yataktan kendimi mutfak balkonuna dar atıyom ora öğlen başlıyo yanmaya ay napcazzz yaaa bilemiyom kız yolimm benim kilo vermem trans inişe geçti köyde yaptığım kaçamaklardan sonra sürekli inişteyim bugün kilom 66.8 di artık günsonunda 67.2 oluyor düz 66 olim tikkırımı değişek he yolimm kekide bir önce tatda bizede tarif ver merak ediyom

e abla 66 düz gör tamamdır ben değştiririm.
sıcak içinse yapacak bişi yok eşim klima almış tatilden sonra takılcak inşallah yoksa gündüz fenalık geliyo iyi ki gündüz işteyim de klima var yoksa haftasonu gibi çıldırırdım heraldee. bugün salonda çekyatta yatıcam valla burası bariz serin. :51:
kekim olmuş biraz cıvıktı hamuru accık ymuşak olmuş ama tadı güzel ben çok tatlı sevmem orası da güzel olmuş böle tarçınlı tarçınlı harika kokuyo valla. neyse gün battı gavur yattı yani ezan okundu yoli zıbaranzi hadi öptüm çok :52::52:

yolandacım ben de izmirde sıcaktan bayılıyorum, salonda klima var ama ben yatağımdan başka yerde yatamam ondan odamdayım uyurken, tavan vantilatörü koydurttuk o oldukça işe yarıyor bi de ben çiçek sulama aletine veya sprey gibi başlığı olan kolanya şişesine su koyup buz dolabında bekletiyorum, yatarken alıyorum yanıma sıcakladıkça uykuya dalana kadar üzerime fışkırtıyorum fena değil, yatak ya da çarşaf ıslatınca insan tutuluyor.hep dukan yemek tarifi mi vericez biraz da hayata dair öneriler işte..:34:

cino ve yasemiiinn doğum gününüz kutlu olsuuuuunnn
999342famldatu0w+(1).jpg

yeni yaşınız kutlu olsun.size incecik bi ömür ve tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim:70::70:

Sevgili Cino ve Yasemin, ben de doğum gününüzü kutluyor ve sağlıklı, ince ve çok mutlu ömürler diliyorum.

cine ve yasemin doğum gününüz kutlu olsun.iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız.iyi ki bizimlesiniz:71::54:goldenim sana da ömür boyu mutluluklar:71::70:özledik valla

cino ve yasemin doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlık yıllar .ak saçlı nineler olana kadar uzun ömürlerr.isteyene pasta isteyene dukan usulü tavuk

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yaaa, iyi ki varsınızzz:54::54::54::54:

yolicim bo derek benzetmene bayıldığımı söölemeden geçemiciiiiim:1: bi de ben de aldım ru sheimden..hakkaten un gibi, bundan önceki doğalsandı benim, sanki daha mı iyiiydi ne, kısır bilenem yaptıydım...şimdik bunla zor

arkadaşlar doğum günüm için misafirlerimiz vardı şimdi gittiler bulaşık makinasını doldurur doldurmaz ilk işim bilgisayarı elime almak oldu sizi özledim :69:

mesajlarınızı okudum tek tek beğendim iyi dilekleriniz için pastalarınız için çok çok teşekkür ederim, yüzyüze tanışmamış olsak da hepinizi tanıyor gibiyim ve çok seviyorum, ayrıca kadınlar kulübünden gelen maile göre bu temmuz bereket ayıymış inşallah bu bereket bize kilo verme esnasında yansır :66:

ayrıca ayrıcaa cünocum seninde doğum günün kutlu olsun, mutlu nice yıllar dilerim, her sene aynı gün yaşlanacağız desene seninle :71:

canım bende rusheim marka aldım, doğalsandan vericektim sipariş kararsız kaldım baktım rusheim istanbulda daha hızlı gelsin diye ordan aldım benimki de unumsu gibi nişantaşı zencefil aktardan aldığıma çok benziyor bununla kısır falan olur mu bilmiyorum anlatılan gibi ama kek ekmek oluyor, myskyın gönderdiği bence gerçek yulaf kepeğiydi ama o da aşırı pahalıydı 250 gr 9 küsür tl gibi bişey para yetişmez yani :25: bu arada benimde kekler dediğin gibi içi yumuşak oluyordu hafif ıslak sünger gibi bu kez içine mecbur fazla koydum kepeği birazda yulaf ezmesi döktüm piştikten sonra da fırında beklettim 15 dk falan içi kuru güzel oldu vuvucumuunnn tavsiyeleri tabi bunlar sağolsun :1:

aaa bende bendeee yaşasıııın hemşo buldum kendime:9:

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere ömür boyu fit kalman dileğiyle:9:

wauuwww hemşoyuz demek :1: valla ben hem anne baba tarafından hemde koca tarafından sinopluyum asla karadeniz erkeğiyle evlenmem diyordum ama büyük konuşmuşum sanırım :1::1:

sen neresindensin bakayım ??

bu arada sayfalara bakıyodum da 1500 küsür sayfa içinde bi kaç tane bizim gibi grup gelmiş geçmiş, bizlerinde kalan hedeflerine baktım sadeca, yazyağmuru, vuvuu, berrin, yollyy, ben ve kalan kilosu 3 ilaa 5 arasında olanlar bizde mi bir grubu kapatıcaz yakında ne dersiniz, hüzünlendim bi anda şimdi bi de yeni üye olanlar var falan kendimin ilk üye olduğum ve diyete başladığım heyecanımı düşündüm, güçlendirmeye geçsek bile kopmayız herhalde bu topikten dimi yaaa :43:

Son düzenleme:
bu arada sayfalara bakıyodum da 1500 küsür sayfa içinde bi kaç tane bizim gibi grup gelmiş geçmiş, bizlerinde kalan hedeflerine baktım sadeca, yazyağmuru, vuvuu, berrin, yollyy, ben ve kalan kilosu 3 ilaa 5 arasında olanlar bizde mi bir grubu kapatıcaz yakında ne dersiniz, hüzünlendim bi anda şimdi bi de yeni üye olanlar var falan kendimin ilk üye olduğum ve diyete başladığım heyecanımı düşündüm, güçlendirmeye geçsek bile kopmayız herhalde bu topikten dimi yaaa :43:

kopmayızzz tabı yaseminim :70::71:

Selam arkadaşlar,ramazandan sonra eylül itibari ile 6 aylık dukan diyetine başlıycam ben de.Kitapçılarda bu kitap 18-20 tl arasında.İnternette 12-13 civarı ama 5-6 lira kargo ücretiyle birlikte yine 18 civarına çıkıyordu.Hepsi buradada kargo ücretsiz 12 lira canlarım,üstelik hızlı gönderi.Bu diyete başlamayı düşünenler için yazıyım dedim.Yakında ben de aranızda olucam inşallah.Hiç kötü yorum duymadım bu diyet hakkında,umarım ben de sağlıkla ve kalıcı olarak verebilirim.Hiç ramazanda yapmış olan var mı acaba bu diyeti hanımlar?
Eki Görüntüle 227281

Son düzenleme:
Günaydın kıslarrrrrrr,
Öncelikle dün doom gününü kutlayan arkadaşlara tüm sevdikleri ile birlikte nice nice doom günleri diliyorum.. Sağlık , huzur , kısmet hep onlarla olsun.
Geçen haftaki tatil dağıtmalarımdan sonra tartıldım ve 2 kg ile olayı kurtarmışım ( Allaha şükür). Dün itibariyle tekrar toparlandım ve YÜRÜYÜŞE BAŞLADIMMMM. Bundan sonra kimse tutamaz beni:86:

Sıcaktan bunalan ve hatta uyuyamayan arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ah hele o İzmir' in sıcağı:84: Klimasız atlatmak zor sanırım.

Hepimize sevgi ve iyilik dolu bir gün diliyorum.. Ha gayret Dükan askerleri!!!!!

günaydın herkese...bende onu düşündüm geçenlerde..lütfen bırakmasın kimse:59: benim yolum bi hayli uzun olduğundan sanmıyorum güçlendirme evrem 1 yıl sürecek..aslında hepimiz kio almaya çok elverişli olduğumuzdan kendi açımızdan bırakmamamız lazım..ne olsa zayıflasakta sapıtmamak için burda olmamız lazım die düşünüyoum kızlar:)

Günaydın kıslarrrrrrr,
Öncelikle dün doom gününü kutlayan arkadaşlara tüm sevdikleri ile birlikte nice nice doom günleri diliyorum.. Sağlık , huzur , kısmet hep onlarla olsun.
Geçen haftaki tatil dağıtmalarımdan sonra tartıldım ve 2 kg ile olayı kurtarmışım ( Allaha şükür). Dün itibariyle tekrar toparlandım ve YÜRÜYÜŞE BAŞLADIMMMM. Bundan sonra kimse tutamaz beni:86:

Sıcaktan bunalan ve hatta uyuyamayan arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ah hele o İzmir' in sıcağı:84: Klimasız atlatmak zor sanırım.

Hepimize sevgi ve iyilik dolu bir gün diliyorum.. Ha gayret Dükan askerleri!!!!!

günaydın cnmm...evet sahiden feci sıcak benim evim kuzey cephe olmasına rağmen sıcak valla güneş alan evleri düşünemiyorumm...bu arada tepe vant,latörü aldık geçen yıl çok memnunuz gece en düşük seviyede çalışıyo bunalmadan ve çarpılmadan uyunuyo...klima beni anında hasta ediyo onun soğuğunu sevmiyorum...herkese bende sabır diliyorumm

günaydın cnmm...evet sahiden feci sıcak benim evim kuzey cephe olmasına rağmen sıcak valla güneş alan evleri düşünemiyorumm...bu arada tepe vant,latörü aldık geçen yıl çok memnunuz gece en düşük seviyede çalışıyo bunalmadan ve çarpılmadan uyunuyo...klima beni anında hasta ediyo onun soğuğunu sevmiyorum...herkese bende sabır diliyorumm

Sadeca cım ne güzel kilolar verdin yaaaw... Seni tebrik ediyorum canı gönülden... Bambaşka bir kadın olduğuna eminim... Gardrop yenilemek de en tatlı kısmı:34: değil mi???:1:

Sadeca cım ne güzel kilolar verdin yaaaw... Seni tebrik ediyorum canı gönülden... Bambaşka bir kadın olduğuna eminim... Gardrop yenilemek de en tatlı kısmı:34: değil mi???:1:

canııım çok tşkr ederim:) evet tarifi yok bendeki deişimin:) gardrop yenilemek benim için süper tabi ama eşim şakayla karışık takılıyo:)yaza girerken almıştım bişiler onlar bile büyük gelmeye başlayınca biraz beklemeye karar verdim..şu ara almıyorum pek zaten zayıf olunca insan herşey yakışıyo beaa:))

Günaydın herkese

yolandacım ben de izmirde sıcaktan bayılıyorum, salonda klima var ama ben yatağımdan başka yerde yatamam ondan odamdayım uyurken, tavan vantilatörü koydurttuk o oldukça işe yarıyor bi de ben çiçek sulama aletine veya sprey gibi başlığı olan kolanya şişesine su koyup buz dolabında bekletiyorum, yatarken alıyorum yanıma sıcakladıkça uykuya dalana kadar üzerime fışkırtıyorum fena değil, yatak ya da çarşaf ıslatınca insan tutuluyor.hep dukan yemek tarifi mi vericez biraz da hayata dair öneriler işte..:34:

vaguscüm evet izmir burayla bile kıyaslanamaz çok sıcak eşim de öyle sölüyor biliyorsunuz orada çalışıyor eşim. resmen çıldırcaz çok sıcak diyor. allahtan kaldığı yerde klima var ama oda çok dikkatsiz klimayı açık bırakıp yatmış geçen gece ve sinüziti azmış..
benim evde tavan vantilatörüm yok normal ayaklısından var ama oda çok gürültü yapıyor. ıslak dediğim hafif ıslak yastık çarsaf demek istedim tabi suyu boca etmiyorum tutulma durumuna gelince benim ev çatıkatı olduğundan odamın camları küçük üçgen olanlardan yani tutulcak bi hava akımı da yok ki. bende yatagımdan başka yerde uyuyamam aslında dün gece çok zor uyudum durmadan etrafı kontrol ettim terasın kapsı da açıktı ya tuhaf oldum bide evde yalnız olunca daha zor. bide kedim yolanda odada mıdiye baktım varsa çıkarcaktım çünkü ben uyurken yanıma sokulmak gibi bir huyu var gece uykumda tüylü bşi geliyo düşünebiliyor musun çok tuhaf koırkutucu geliyor onu da bulamadım odada neyse ama sabaha karşı üşümüşüm rahat uyudum nisbeten:34:

yolicim bo derek benzetmene bayıldığımı söölemeden geçemiciiiiim:1: bi de ben de aldım ru sheimden..hakkaten un gibi, bundan önceki doğalsandı benim, sanki daha mı iyiiydi ne, kısır bilenem yaptıydım...şimdik bunla zor

süperdi dimi cinom. aslında eşimin benzetmesi o. çok sivridir benim kocam hehee :9::9::9: ya bu hakikaten un gibi ama yani kepek değil orası kesin incecik un işte ama napalım abartmadıktansonra buda tüketilir diyorum zaten tulaf ezmesi de kullanıyorm sonuçta onun içinde de yulafın unu yani özü var ama bi daa yulaf kepegi alıcam diye kasmam zira ezmesini bulmak daha kolay ve bu rusheim marka olan da tam kepek değil o kesin

canım bende rusheim marka aldım, doğalsandan vericektim sipariş kararsız kaldım baktım rusheim istanbulda daha hızlı gelsin diye ordan aldım benimki de unumsu gibi nişantaşı zencefil aktardan aldığıma çok benziyor bununla kısır falan olur mu bilmiyorum anlatılan gibi ama kek ekmek oluyor, myskyın gönderdiği bence gerçek yulaf kepeğiydi ama o da aşırı pahalıydı 250 gr 9 küsür tl gibi bişey para yetişmez yani :25: bu arada benimde kekler dediğin gibi içi yumuşak oluyordu hafif ıslak sünger gibi bu kez içine mecbur fazla koydum kepeği birazda yulaf ezmesi döktüm piştikten sonra da fırında beklettim 15 dk falan içi kuru güzel oldu vuvucumuunnn tavsiyeleri tabi bunlar sağolsun :1:

benim keklerin de altı yumuşak olmuş ee içinde süt var yogurt yok normal kek gibi yapayım dedim süt koydum ama sütü çekicek un yoktu dolayısı ile ıslak olmuş olsun ben ıslak severim zaten .. ama kabarmadı ve tarçının etkisi ile esmer olmuş sabah kalıptan çıkardıım keklerin altını tavada pişirdim biraz çok kötü değil tadı güzel yerim ben bunları kahvenin yanında ne hgüzel olur.

canım benim dört beş kg kalmış görünse de benim uzun vadede amacım 52 ye kadar hatta gerekirse 50 kg ya kadar inmek. ayda bi kg filan anca gidiyo benden demek ki nerden baksan en az sekiz dokuz ay burdayım. güçlendirmeyi saymıyorum bile:9::9: ayrıca ben diyet için burda değilim sadece. sohbetinizi deseviyorum yaaa:16::16:

günaydın güzel hatunlar:9:

bugün 30 dakikalık zorlu bir yürüyüşten sonra tekrar diyete döndüğümü anladım:)) tatilde aldığım 2 kilonun 1 kilosunu dün itibariyle vermiş bulunmaktayım,darısı diğerlerinin başına kızlar ben karar verdim 1-2 haftaya güçlendirmeye geçmem lazım ramazan geliyor malum.

küser giderim sonra zorla sevseydim dersin:63:

gitme sana ve oklavalarına muhtacız biz hele hele bugünden itibaren kesinlikle ihtiyacım var:9: zorla oklava istiyorum yaaa:9:

evet hemsom yaaa kastamonulu:97:

wauuwww hemşoyuz demek :1: valla ben hem anne baba tarafından hemde koca tarafından sinopluyum asla karadeniz erkeğiyle evlenmem diyordum ama büyük konuşmuşum sanırım :1::1:

sen neresindensin bakayım ??

valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsak:9: ben boyabatlıyım canım.

yok yok kopmayız canım.burasıda evim gibi oldu valla girmeyince eve geç kalmış gibi hissediyorum:9:

Günaydın kıslarrrrrrr,

senin adına sevindim canım,çünkü iyi bilirim insan kendini toparlayamıyor tatilden den sonra..şekil A ben:60:

Back
X