Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın fıstıklar :71:

Bende bir değişiklik yok 55.8im, çok yakın bir arkadaşımı dukanlı yaptım, gittik dukan kitabını aldık ve atak evresinde 4 kilo verdi :65: 88'e düştü mutluyum gururluyum bir dukancı daha var artık bu dünya üzerinde.:82:

günaydın güzel hatunlar:9:

valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsak:9: ben boyabatlıyım canım.

yazyağmuruuu sanırım kuzenim falan olabilirsin gerçek kimliğini açıkla :53: bende boyabatlıyım :53:

yasemiin doğum günün kutlu olsun.Bence bir şey olmaz ufacık bir pastadan..

Benim bir sorum var kızlarrr? ya seyir döneminde yaprak sarması serbest mi acaba? Çok canım çekti yarın seyir evresine geçicem de.:56:Yulaf kepek,kıyma, yumurta ve baharatlarla karışımı yapraklara sarmayı düşünüyorum ama kitapta sebze olarak yaprak yazmıyor.Gerçi şüpheliyim Fransada yaprak var mı diye?:1:
Önerileriniz nelerdir.Diyet bozulur mu acaba?

ben sık sık yapıyorum canım yaprak sarmasını. içine de soğan kıyma kavuruyorum ve biraz da yulaf katıyorum. gayet güzel oluyor. fransızlar bilmez ki yaprak sarmasını. mr dukan bilseydi serbest bırakırdı bence.

1500 mesajın içerisinde muhakkak çalışan bayanlar vardır, yiyeceklerinizi nasıl işyerinize götürüyorsunuz ya baya zor bi diyet

valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsak:9: ben boyabatlıyım canım.

yazyağmuruuu sanırım kuzenim falan olabilirsin gerçek kimliğini açıkla :53: bende boyabatlıyım :53:

beni eniştebey dedektif olarak tuttu bak bakalım benim hatun o sitede ne yapıyo benimle pek ilgilenmiyo dedi:60:

1500 mesajın içerisinde muhakkak çalışan bayanlar vardır, yiyeceklerinizi nasıl işyerinize götürüyorsunuz ya baya zor bi diyet

tabi ki var canım çalışan bayan :34:

ben önceden köfte yapıyorum buzluğa atıyorum mesela ya da hazır köfte alıyorum sabah 10 - 15 dakikamı alıyor elektrikli ızgaraya atıyorum hemen, ya da aynı şekilde ızgara tavuk yapıyorum yanına ya ekmeğimden alıyorum ya da ince krep yapıyorum saklama kabına biraz salatalık turşusu veya sebze günümdeysem göbek domates salata vs alıyorum krebe sarıp dürüm gibi yapıyorum veya ekmeğimin arasına koyup hamburger gibi yapıyorum veya dışarda yiyceksem full bir tabak tavuk döner vs yiyorum veya sebze günümdeysem evde salatalık malzemeleri yıkayıp poşete koyuyorum büyük kaseye doğrayıp üstüne ufak bir light tonbalığı açıp döküyorum turşulu göbekli çok güzel oluyor limonlu limonlu bak canım istedi şimdi :1: ben işyerine getirmek için çok çeşit bulabiliyorum pek sıkıntı olmuyor yani :34:

canııım çok tşkr ederim:) evet tarifi yok bendeki deişimin:) gardrop yenilemek benim için süper tabi ama eşim şakayla karışık takılıyo:)yaza girerken almıştım bişiler onlar bile büyük gelmeye başlayınca biraz beklemeye karar verdim..şu ara almıyorum pek zaten zayıf olunca insan herşey yakışıyo beaa:))

dimi :))) ben de biraz daha zayıfliim diye başka bişi almiim dedim ama giyecek bişi de kalmamış. bu yaz aldıklarım seneye olmayacak dedim bende fazla almiim .. :34:

evet hemsom yaaa kastamonulu:97:

vaay demek kastamonulu haa. allah kolaylık versin :1::1: bizim tarafın erkekleri kıymet biliyo tezine katılmıuyorum.yani istisna olanlar vardır mesela abilerim düzgün aile babaları ama bizim tarafın erkekleri parayı bulunca genelde üç K ya gider. ( Kumar- karı-kahvehane ):1::1::1: ben de hiç karadenizli erkek istememiştim. karadenizin kadınları çok çilekeş vefakar çalışkan olur allah gönlüme göre verdi benim ki arnavut. gerçi arnavutta düşünmemiştim hiç. bu işler nasip demek ki :34::34:

metal saklama kabına koyarak,yoğurt ve benzeri şeyleride bardak termoslara koyup.Valla zor ama dukan sayesinde düzenli ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim

Canım ben genelde tavuk haşlayıp ofise getiriyorum, bol karabiber ve yoğurtla yiyorum, öğle arası dışarı çıktığımda da yine tavuk ızgara ve yoğurt veya yoğurtlu semizotu salatası vs yiyorum, dün akşam dükan ekmeği yaptım, bugün ofiste ekmek, tavuk ve yoğurt var.:56:

tabi ki saklama kaplarında.:9:
ben çayımı bile demleyip termosla getiriyorum valla yemek kalitem yükseldi buranın uyduruk yemeklerine ve çaylarına kalmıyorum iyi oluyoo. bizim işyerindekiler ay deli misin çay da gelir mi diyo ama keyifle içtiğim ev çayından sonra anlıyorlar :9:

dimi :))) ben de biraz daha zayıfliim diye başka bişi almiim dedim ama giyecek bişi de kalmamış. bu yaz aldıklarım seneye olmayacak dedim bende fazla almiim .. :34:

vaay demek kastamonulu haa. allah kolaylık versin :1::1: bizim tarafın erkekleri kıymet biliyo tezine katılmıuyorum.yani istisna olanlar vardır mesela abilerim düzgün aile babaları ama bizim tarafın erkekleri parayı bulunca genelde üç K ya gider. ( Kumar- karı-kahvehane ):1::1::1: ben de hiç karadenizli erkek istememiştim. karadenizin kadınları çok çilekeş vefakar çalışkan olur allah gönlüme göre verdi benim ki arnavut. gerçi arnavutta düşünmemiştim hiç. bu işler nasip demek ki :34::34:

anaaammm bu korkutucuydu işte:60: o zaman ne yapıyoruz onları parasız bırakıyoruz:60: gerçi ben şuan platonik takılıyorum ama olsun:9:

ama napıyım yaa aşık oldum işteeeeee..çekecek çilem varmış demekki..zaten annem hep der insan çekeceği çileye aşık olur doğru galiba:60:

Canım ben genelde tavuk haşlayıp ofise getiriyorum, bol karabiber ve yoğurtla yiyorum, öğle arası dışarı çıktığımda da yine tavuk ızgara ve yoğurt veya yoğurtlu semizotu salatası vs yiyorum, dün akşam dükan ekmeği yaptım, bugün ofiste ekmek, tavuk ve yoğurt var.:56:

ben de dün semizotu pişrmiştim ama getirmedim.et beni tok tutuyor bunu seviyorum :16:
beim de menümde tavuk yoort arnavut biberi ( bu ara acıbibere takmış vziyetteyim ) yeşilsogan tze biber ve haşlanmış tavuk kalça var. mm leziz

ben de dün semizotu pişrmiştim ama getirmedim.et beni tok tutuyor bunu seviyorum :16:
beim de menümde tavuk yoort arnavut biberi ( bu ara acıbibere takmış vziyetteyim ) yeşilsogan tze biber ve haşlanmış tavuk kalça var. mm leziz

o zaman yemekte sendeyiz:56::52:

anaaammm bu korkutucuydu işte:60: o zaman ne yapıyoruz onları parasız bırakıyoruz:60: gerçi ben şuan platonik takılıyorum ama olsun:9:

ama napıyım yaa aşık oldum işteeeeee..çekecek çilem varmış demekki..zaten annem hep der insan çekeceği çileye aşık olur doğru galiba:60:

canımcım illa kötü çıkıcak demek değil ki. iyi bir çocuktur bellki. size bi şans var. yeni nesil kastamonulu gençler farklı oluyo. ben KKK derken daha çok eskileri kastettim.. :34:
ilk aşk ise genelde çile olur. örnek ben :))

çakal soyismini tanıyan var mı?oda sinop boyabatlı.mat.öğrt. tuncay çakal

bakın ne bulduuuuuummm:))) bizim diyete bikini diyeti diyolar :60:

Bikini diyetiyle haftada 3 kilo Ünlülerin beslenme uzmanı Fransız Pierre Dukan’ın tatile çıkmaya hazırlanan, ancak fazla kilolarından şikâyetçi olanlar için hazırladığı ‘bikini’ diyeti proteinle zayıflatıyor
02:30 | 18 Temmuz 2011
bikini-diyetiyle-haftada-3-kilo-1491842.Jpeg

DIŞ HABERLER SERVİSİ
Dünyaca ünlü Franmsız beslenme uzmanı Pierre Dukan, tatile gitmeden önce kiloları nedeniyle endişelenenler için hızla kilo vermeyi sağlayan bir rejim yayımladı. Kişilerin sağlıklı zayıflamalarını amaçlayan diyetin ana kuralı, az yağlı olan protein bakımından zengin yiyeceklerle beslenmek, günde en az 20 dakika yürümek ve 2 litre su içmek.
Aşama aşama uygulanan diyet alınan sonuca göre 10 güne kadar uzatılabiliyor. İlk aşama olan “Kısa şok dalgası”nda yalnızca protein grubundan besinler tüketiliyor. Dukan, hazmı zor olan proteinlerin sindirimi esnasında vücudun daha uzun süre tokluk hissettiği ve böylece abur cubur tüketimine gerek kalmadığı için diyet programının protein ağırlıklı başlandığını ifade etti. Diyet sırasında listede bulunanlar dışında bir şey yemek yasakken, listedekilerden istenildiği kadar ve istenildiği zaman yenmesi ise serbest.

İLK GÜN NELER YENİYOR?
Diyete başlarken ilk gün izlenecek beslenme listesi ise şöyle:
Kahvaltıda, yağda iki yumurta, öğlen istenildiği kadar dana jambon yeniyor. Atıştırma olarak yumurta, yulaf kepeği ve doğal vanilla aromasıyla hazırlanan ev yapımı kurabiye tüketilebilir. Akşam yemeğinde ise, küp küp doğranmış dana eti soya sosu ve baharatla yarım saat marine edilerek, tavada çevrilmiş soğanlar ilave edilerek çok yüksek ısıda kısa süre pişiriliyor. Dukan, tatlı olarak ise, limonlu cheesecake önerisinde bulunuyor.

O da Dukan’la zayıfladı
Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez ve model Gisele Bündchen da hamilelik sonrası Dukan diyetiyle formlarını geri kazandıklarını açıklamıştı.

NELER SERBEST?
İşte diyet boyunca yemenin serbest olduğu besinler:
- Kırmızı et grubundan yalnızca yağsız biftek veya dana eti yenilebilir. Fakat bunlar sadece ızgara, fırınlama veya yağsız haşlama şeklinde pişirilebilir.
- Derisi alınmış tavuk ve hindi.
- Sığır veya tavuk böbreği.
- Beyaz etli, yağlı, dondurulmuş, kızartılmış, konserve, füme olması farketmeksizin tüm balık türleri.
- Günde en fazla 2 yumurta. Kolesterolü olanlar yumurta sarısını haftada 3-4 kere yemeye özen göstermeli.
- Tüm yağsız süt ürünleri. Yağsız meyveli yoğurt, günde en fazla 2 kase tüketilebilir.
- Tatlandırıcı, baharat, sirke, limon suyu, turşu, soğan, hardal, az tuz, şekersiz ketçap ve sakız da arzu edildiği kadar tüketilebilir.

Son düzenleme:
Back
X