Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel hatunlar
valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsakben boyabatlıyım canım.
yazyağmuruuu sanırım kuzenim falan olabilirsin gerçek kimliğini açıklabende boyabatlıyım
![]()
yasemiin doğum günün kutlu olsun.Bence bir şey olmaz ufacık bir pastadan..
Benim bir sorum var kızlarrr? ya seyir döneminde yaprak sarması serbest mi acaba? Çok canım çekti yarın seyir evresine geçicem de.Yulaf kepek,kıyma, yumurta ve baharatlarla karışımı yapraklara sarmayı düşünüyorum ama kitapta sebze olarak yaprak yazmıyor.Gerçi şüpheliyim Fransada yaprak var mı diye?
Önerileriniz nelerdir.Diyet bozulur mu acaba?
günaydın güzel hatunlar
valla canım sen mutlu olduktan sonra gerisi boş,hem bizim o tarafların erkekleri kıymet biliyo en azından benim çevremdekiler öyle..seninkide öyledir eminim arada ufak sorunları saymazsakben boyabatlıyım canım.
yazyağmuruuu sanırım kuzenim falan olabilirsin gerçek kimliğini açıklabende boyabatlıyım
![]()
beni eniştebey dedektif olarak tuttu bak bakalım benim hatun o sitede ne yapıyo benimle pek ilgilenmiyo dedi![]()
1500 mesajın içerisinde muhakkak çalışan bayanlar vardır, yiyeceklerinizi nasıl işyerinize götürüyorsunuz ya baya zor bi diyet
beni eniştebey dedektif olarak tuttu bak bakalım benim hatun o sitede ne yapıyo benimle pek ilgilenmiyo dedi![]()
bak bak bakkkkk demek yazyağmuru takipte heeeo gazetenin altından beni gözlediğini biliyorum tamam mııııı açığımı yakalayamazsınızzz
![]()
canııım çok tşkr ederim:) evet tarifi yok bendeki deişimin:) gardrop yenilemek benim için süper tabi ama eşim şakayla karışık takılıyo:)yaza girerken almıştım bişiler onlar bile büyük gelmeye başlayınca biraz beklemeye karar verdim..şu ara almıyorum pek zaten zayıf olunca insan herşey yakışıyo beaa:))
evet hemsom yaaa kastamonulu:97:
bak bak bakkkkk demek yazyağmuru takipte heeeo gazetenin altından beni gözlediğini biliyorum tamam mııııı açığımı yakalayamazsınızzz
![]()
yaramazlık yok:82:
1500 mesajın içerisinde muhakkak çalışan bayanlar vardır, yiyeceklerinizi nasıl işyerinize götürüyorsunuz ya baya zor bi diyet
dimi :))) ben de biraz daha zayıfliim diye başka bişi almiim dedim ama giyecek bişi de kalmamış. bu yaz aldıklarım seneye olmayacak dedim bende fazla almiim ..
vaay demek kastamonulu haa. allah kolaylık versinbizim tarafın erkekleri kıymet biliyo tezine katılmıuyorum.yani istisna olanlar vardır mesela abilerim düzgün aile babaları ama bizim tarafın erkekleri parayı bulunca genelde üç K ya gider. ( Kumar- karı-kahvehane )
ben de hiç karadenizli erkek istememiştim. karadenizin kadınları çok çilekeş vefakar çalışkan olur allah gönlüme göre verdi benim ki arnavut. gerçi arnavutta düşünmemiştim hiç. bu işler nasip demek ki
![]()
Canım ben genelde tavuk haşlayıp ofise getiriyorum, bol karabiber ve yoğurtla yiyorum, öğle arası dışarı çıktığımda da yine tavuk ızgara ve yoğurt veya yoğurtlu semizotu salatası vs yiyorum, dün akşam dükan ekmeği yaptım, bugün ofiste ekmek, tavuk ve yoğurt var.![]()
ben de dün semizotu pişrmiştim ama getirmedim.et beni tok tutuyor bunu seviyorum
beim de menümde tavuk yoort arnavut biberi ( bu ara acıbibere takmış vziyetteyim ) yeşilsogan tze biber ve haşlanmış tavuk kalça var. mm leziz
anaaammm bu korkutucuydu işteo zaman ne yapıyoruz onları parasız bırakıyoruz
gerçi ben şuan platonik takılıyorum ama olsun
ama napıyım yaa aşık oldum işteeeeee..çekecek çilem varmış demekki..zaten annem hep der insan çekeceği çileye aşık olur doğru galiba![]()
o zaman yemekte sendeyiz![]()
günaydın güzel hatunlar
![]()
çakal soyismini tanıyan var mı?oda sinop boyabatlı.mat.öğrt. tuncay çakal