Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla oruçtan mıdır bilmem ama ben de güçlendirmeye geçeli 1 kilo verdim :53:
pazartesi, salı, bu da çarşamba aha da 3 gün oldu :53:
su veriyorum herhalde oruçtan
ama ben de sevdim güçlendirmeyi valla meyveyi özlemişim :1:

canımın içi tarhana bol miktarda karbo içeriyo biz yapmıştık evde kendi kendimize tarhana ama un o sonuçta. Gerçi sebze içeriği bol ama tarhana en başta yapılırken un yerine kepek kullanılaydı olurdu :1::1::1:
powerplate hakkında bir bilgim yok canımın içi sadece dün sayfaların teee 50li numaralarında okumuştum bir bayan 2+5 yöntemiyle ve powerplate, kavitasyon gibi yöntemlerle sıkılaştığını söylemişti.

Herkese günaydın bayanlar sabah tartıldım yine 58.4 anlamadım ben bu işi 1 kilo suyum nereye gitti :1:
herkese eksili günler diliyorum, benim bugün yasoynan işim var hazırlanmam lazım ehehehe daha ekmek yapıcam kendime :)))
öptüm herkesiiiii :54::54::54:

onlar su değil yağğğ yağğğğğğğğ:37:

Günaydın herkeseee..

dün akşam halamda iftardaydım yaklaşık 3 haftadır görmüyor kendileri beni,iş çıkışı halacıma gittim daha kapıdan girdim kız sana nolmuş böyle erimişsin demez mi anaaamm bi sevindim bi sevindim:9: basenlerinde gitmiş deyince havalara uçtum.aslında 3 haftadır 57lerdeydim kilo kaybım olmadı ama bende farkediyorum karnım iyice içine çöktü ve size bahsetmiştim kumaş dar paça pantolonumun içine giremiyordum yıllardırda bekletiyordum bigün giyecem diye şimdi bol geliyo:52: dün iğneyle tutturdum valla belinden ayyyy kilo kaybı olmasada içten içe gidiyo bu kilolar tartıya geç yansıyo sanırım:52:

bende kullandım çamterebentini hem saçları besliyo hem çok çabuk uzatıyo hemde gür gösteriyor.

10 kilo ve üzeri kilo vermek isteyenler için 7-10 gün atak öneriyor vermek istediğiniz kiloya bağlı atak döneminiz.

ya hocam benimde birkaçgündür yatarken yürürken yani aniden ayağıma kramp giriyor diyetten mi olur dersiniz?

öncelikle aramıza hoşgeldin en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın umarım.ama kitabı alman gerekir burda bizden duyduklarınla diyet olmaz.sana tavsiyem

*internetten evreler hakkında araştırma yap aklına takılan olursa burda bize sorabilirsin
* internnetten sipariş verebilirsin 3 gün içinde elinde olur

ya bişi diim mi ben güçlendirmeye geçmek istemiyorum.istediğim kiloya ulaşşam bile seyir yaparım herhalde:9:çünkü güçlendirmede herkes kilo verir ben alırım terslik bu ya:60:

power plate ben yaptım canım ve şiddetle öneririm manyak bişi heryerini çalıştırıyo:)) ben kavitasyona giderken yapmıştım 10 dakika yapıyodum ama eve zor gidiyordum sanki saatlerce spor yapmışım gibi heryerim ağrıyordu.,
ev yapımı tarhana hakkında bilgim yok çünkü kendilerini sevmem:63:

buraya da açmışlar da powerplate studyo diye bi yer, broşürünü gördüm..eğer gerçekten işe yaradıysa iiiice bi arayıp sorayım bakalım orayı...

yağmurum günaydın tatlımmm...duyduklarıma çok sevindim..süper..eminimi yakında kilona da yansıyacak..zaten ramazandan umutluyuz :34:

cino ben de yağmur gibi kavitasyona giderken yaptım p.plate..kavitasyon bir işe yaramıyordu ama p.plate gerçekten etkili...ben de 10 dk yapıyordum..kilo verdinmi dersen hayır ama o zaman diyet yapmıyordum..
melange tebrikler walla...süpersin..maşallah:nazar: ben de sana katılıyorum..ben seyirin son ayını güçlendirme gibi geçirdim,bir türlü meyveyi kesemedim ona rağmen 2-3 kilo filan vermiştim..

Hanımlar,
Yukarıda yazdığım yöntemler kilo vermek isteyenler için yardımcıdır sadece. Tek başlarına zayıflatmazlar.
Aslolan diyettir. Bana göre ideal olan kiloları verdikten sonra bölgesel olarak şekillenme ya da selülitleri azaltmak için bu yöntemleri diyetten sonra eklemektir.
Kavitasyon kan yağları yüksek olanlar için tehlikeli olabilir. Baş dönmesi ve göz tansiyonu olanlar powerplate yapmamalı.
En güzeli ve en az risklisi dukan+yürüyüş derim ben :))

doktorcuuuum, son kalan 4-5 kilom var...hem biraz kaslarım güçlensin istiyorum hem de vücudum şekillensin, özellikle de sellülerim gitsin istiyoruuum:34:...evet akşamları yürüyüşümü zaten ihmal etmiyorum ama sanırım haftada 3 gün 10 dk dan bunu da programa ekleyeceğim:17:

bakalım dukanla birlikte nasıl olceeeeeeekkk??

bu arada şu saç olayı benimde canımı sıkmaya başladı....çok şükür ki şimdilik ööle bi şikayetim yok, aylık kan tahlillerimi de yaptırıyorum, herşey tıkırındaaa ama içime kurdu düşürdünüz heee:37:

günaydın arkadaşlar, şu saç olayını ortaya attım görüyorum ki panik başladı..bence paniğe gerek yok, saç dökülmesinin çeşit çeşit nedeni var, bunun için tahlil yaptırılabilir, doktora gidilebilir..herşey rutininde sürerken hayatımızdaki tek değişiklik diyet ise alarmda olmamız gerekir.Stresli bir dönemimiz olabilir, başka bir hastalık geçirmiş olabiliriz, sürekli havuzda yüzüyor olabiliriz vs..neden çok yani..bu diyette meyve yemediğimiz için, b vitamini içeren karbonhidratları ve tahılları tüketmediğimiz için vitamin ve mineral eksikliğimiz olabilir ve çok doğal, çünkü bunlar vücudumuzda depolanan vitaminler değil, girer ve çıkar , vücutta kaldığı süre boyunca ihtiyaca göre kullanılırlar. Şimdi panik olmadan alamadığımız vitaminleri yerine koymak gerekiyor, bana göre b vitamini içeren ürünleri kullanmanın herhangi bir sakıncası olmaz zaten fazla gelirse vücuttan atılıyor, başkaca sorun kaynağı olacak eksiklikler için gereken maddeleri içeren preparatlar kullanılabilir, antioksidan kullanmak da son derece akıllıca zira oldukça fazla serbest radikal üretiyoruz çok protein alarak..don't panic be manic...:34:

Kan tahlillerinde Günde 100 tele kadar dökülme özellikle mevsim dönüşümlerinde normaldir.
Önemli antidepresanlar gibi bazı ilaçların ilaç kullanımı, önemli stresler, gebelik, uzun süreli diyetler,ateşli hastalık ve ameliyatlar sonrası geçici dökülme olabilir.
Dökülen saçların yerine çıkıyor ve kellik oluşmuyorsa pratik olarak sorun yoktur zaten.
Yani kellik yapmayan saç dökülmelerine fazla önem vermeyin :))

günaydın kızlar nasılsınız:16:
dün aldığım karara göre ben güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum.biliyorsunuz ciddi bir saç dökülmesi problemim vardı. bir kaç gündür C vitamini alıyorum. adı ph ile başlayan vitamin ise deli gibi iştah açıyor onu almayı reddediyorum. bugün saçım çok temiz olmadığı halde hani tutup okşarsınız ya fazla saçlar gelsin diye bugün elime bir iki tel geldi ama geçen gün en az 15 tel geliyordu elime demek ki benim çok sıkı diyet yapmamdan ve vitamin alamamamdan kaynaklanıyormuş. saç problemim yenideğil benim dermatologa da görünmüştüm herşeyim normal çıktı en son doktor babanız saçı dökülüyor mu dedi evet dedim hımm o zaman ırsi dedi yuh yani. babam erkek yahuu.. neyse zaten artık dökülmüyor zamanında giden gitti kalan sagları tutmam lazım. saçlarım çok uzuk değil omzum hizasında keşke uzatabilsem biraz uzasa dökülmeye başlıyordu şimdi bakımla uzatmaya çalışıcam.... ay ne çok bahsettim saçımdan yaa :26:
neyse geçen hafta ben sadece resmen tavuk süt - yogurtla beslendim. yulaf kepegim ne yazık ki kaliteli olmadığı için kullanamıyorum. öncesinde C vitamini de alıyordum ama bırakmıştım geçen hafta çünkü aklıma gelmedi. son iki gündür saçlarım normale döndü. zaten haftasonları normal beslenme düzenine yakındı sanırım.sıkı diyetlerde vucut fazla besin alamayınca mevcut besini saç için kullanmayı çekip diger organlar için kullanırmış buda saçın fazını normalden kısaltıp zamanından önce dökermiş. bedenim riskin geçtiğini düşünüyor. yagmırcım oruçtan olabilir demiş ben sanmıyorum zira oruç tutmuyorum. ama özellikle de saf P günlerinde vitamin almamız gerektiğini düşünüyorum. baştan beri böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü benim atak sürem bile iki gündü ama bu sefer beş gün saf P yapmıştım. sanırım bu durumda kalan kglar zor gidicek ama olsun az gitsin öz gitsin istiyorum zaten üst bacaklarımda çok fena sarkmalar var hızlı kg veririsem onlar daha da sarkacak bu akşam dan itibaren evde eliptikle spora başlıcam artık canıma tak etti. gün aşırı da pilates. hadi bakalım bana kolay gelsin :1:

arkadaşlarr öğle yemeğini beberongomla birlikte yedik bugünn, kendisi gerçekten forumda olduğu kadar canlı bıcır bıcır maşallahh çok çok sevdim kendisini :))
diğer dukandaş arkadaşlarımla da tanışmayı gerçekten çok istiyorummm çünkü konumuz dukan olunca sohbet inanılmaz keyifli oluyor, gittik boş bir köşeye bol bol dukan sohbeti yaptık formu kaynattık :1: :1:

bu forumda olmayı çok seviyorum bennn :69::69:

sanırım vucut direncim kırılmaya başladı diyete karşı... kaplumbağa hızıyla ilerleyen ben 3 gün önce aldığım eteği giydim ve bugün bol geldiğini farkettim...sanırım 1 kilo vermişim daha tartılamadım 3 gündür eve gidemiyorum yarın sabah belli olacak :)))))) yupppiiieeeeeeeee:74:

günaydın kızlar nasılsınız:16:
dün aldığım karara göre ben güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum.biliyorsunuz ciddi bir saç dökülmesi problemim vardı. bir kaç gündür C vitamini alıyorum. adı ph ile başlayan vitamin ise deli gibi iştah açıyor onu almayı reddediyorum. bugün saçım çok temiz olmadığı halde hani tutup okşarsınız ya fazla saçlar gelsin diye bugün elime bir iki tel geldi ama geçen gün en az 15 tel geliyordu elime demek ki benim çok sıkı diyet yapmamdan ve vitamin alamamamdan kaynaklanıyormuş. saç problemim yenideğil benim dermatologa da görünmüştüm herşeyim normal çıktı en son doktor babanız saçı dökülüyor mu dedi evet dedim hımm o zaman ırsi dedi yuh yani. babam erkek yahuu.. neyse zaten artık dökülmüyor zamanında giden gitti kalan sagları tutmam lazım. saçlarım çok uzuk değil omzum hizasında keşke uzatabilsem biraz uzasa dökülmeye başlıyordu şimdi bakımla uzatmaya çalışıcam.... ay ne çok bahsettim saçımdan yaa :26:
neyse geçen hafta ben sadece resmen tavuk süt - yogurtla beslendim. yulaf kepegim ne yazık ki kaliteli olmadığı için kullanamıyorum. öncesinde C vitamini de alıyordum ama bırakmıştım geçen hafta çünkü aklıma gelmedi. son iki gündür saçlarım normale döndü. zaten haftasonları normal beslenme düzenine yakındı sanırım.sıkı diyetlerde vucut fazla besin alamayınca mevcut besini saç için kullanmayı çekip diger organlar için kullanırmış buda saçın fazını normalden kısaltıp zamanından önce dökermiş. bedenim riskin geçtiğini düşünüyor. yagmırcım oruçtan olabilir demiş ben sanmıyorum zira oruç tutmuyorum. ama özellikle de saf P günlerinde vitamin almamız gerektiğini düşünüyorum. baştan beri böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü benim atak sürem bile iki gündü ama bu sefer beş gün saf P yapmıştım. sanırım bu durumda kalan kglar zor gidicek ama olsun az gitsin öz gitsin istiyorum zaten üst bacaklarımda çok fena sarkmalar var hızlı kg veririsem onlar daha da sarkacak bu akşam dan itibaren evde eliptikle spora başlıcam artık canıma tak etti. gün aşırı da pilates. hadi bakalım bana kolay gelsin :1:

tebrik ederiiim yoliciiim, güçlendirme klubune katıldın sen de demeeeek:)) ooooh gelsin meyveler, gitsin ödüllerrr:9: hadi bakalım hayırlııı uğurluuuuuu olsunn:))

amaaann herkesler nerde kimsecikler kalmamış:52:

bugün kapanış erken yapıldı galiba :1:

walla kızlar bende bakıp bakıp duruyorum sayfaya ama hiç hayat yok...hatunlar nerdeler yahuuu :53:
anam 2 geyik çeviriverin de bari site sahipsiz kalmasın :9:
bu arada yasemincim sizi de çok kıskandım doğrusu..ben de görüşmek isterdim sizlerle..ama ilk önce yağmurla tabii :16:

walla kızlar bende bakıp bakıp duruyorum sayfaya ama hiç hayat yok...hatunlar nerdeler yahuuu :53:
bu arada yasemincim sizi de çok kıskandım doğrusu..ben de görüşmek isterdim sizlerle..ama ilk önce yağmurla tabii :16:

canımm ne demek seninle de buluşalım bir gün ben seninle de tanışmayı çok istiyorum, işyerlerimiz yakınsa bir öğlen buluşalım gerçi öğlenler pek yeterli olmuyor sohbete dalmışken bakıyorsun zaman uçmuş, konuşucak o kadar çok konu vardı ki çünkü bi susamadık bugün :1: hem yağmuru napcaksın yaaa boşver onu piss hemşommm pas vermiyor artık bana :63:

yolanda özel mesaj kutunu boşaltırmısın lütfen.özel mesaj gönderecektim hata veriyor:(
peki boşaltıyorum daa nikiniz tanıdık gelmedi konu neydi acaba merak ettim ??

tebrik ederiiim yoliciiim, güçlendirme klubune katıldın sen de demeeeek:)) ooooh gelsin meyveler, gitsin ödüllerrr:9: hadi bakalım hayırlııı uğurluuuuuu olsunn:))

teşekkür ederim canımcım valal böylesi daha iyi sanırım :)

canımm ne demek seninle de buluşalım bir gün ben seninle de tanışmayı çok istiyorum, işyerlerimiz yakınsa bir öğlen buluşalım gerçi öğlenler pek yeterli olmuyor sohbete dalmışken bakıyorsun zaman uçmuş, konuşucak o kadar çok konu vardı ki çünkü bi susamadık bugün :1: hem yağmuru napcaksın yaaa boşver onu piss hemşommm pas vermiyor artık bana :63:

Aslında haklısın..ben de başından beri ısınamadım zaten şu kıza..burnunu karıştırıp duruyor böyle :25: magnum bayisi midir nedir anlamadım...
biz buluşalım en iyisi senle...ona da söylemeyelim :23::23:
şaka bir yana sarıyerdeyim ben..öğlen yemeği olayı yatar yani..benim gelmemle vaktim biter :)
taksim yapalım bir akşam çıkışta olmazsa hee kızlar...

canımsın gel sarılcam sana:70: bende çok istiyorum görüşmeyi zeynep ablamla görüştüm birtek,hepinizi toptan görmek istiyorum:9:

hemşocanım ben sana nasıl pas vermem aaaa..tüüü bana o zaman:25:

kızlar toplandığımızda herkes diyetten önceki fotoğraflarını getirsin yanında ben çok merak ediyorum yaaaa:)

Aslında haklısın..ben de başından beri ısınamadım zaten şu kıza..burnunu karıştırıp duruyor böyle :25: magnum bayisi midir nedir anlamadım...
şaka bir yana sarıyerdeyim ben..öğlen yemeği olayı yatar yani..benim gelmemle vaktim biter :)

:25::25::14::14::43::43:

Valla aslında taksim güzel olur ister ramazanda iftar olur ister ramazandan sonra bi yemek, arabada olursa anadolu yakasından bir kişide karşıdan gelenlerde birlikte dönebilir merkez yerlere kadar belki, çok eğlenceli olucağına garanti veriyorum yani kırk yıllık arkadaş gibi olduk paylaşıcak çok şeyimiz var emin olun :1:

canımsın gel sarılcam sana:70: bende çok istiyorum görüşmeyi zeynep ablamla görüştüm birtek,hepinizi toptan görmek istiyorum:9:

hemşocanım ben sana nasıl pas vermem aaaa..tüüü bana o zaman:25:

kızlar toplandığımızda herkes diyetten önceki fotoğraflarını getirsin yanında ben çok merak ediyorum yaaaa:)

Valla bilmem ben takibi bıraktım ne yaptım ne ettim enişten sorsa ne diyceksin :1:

Ben diyetten sonraki fotomu da getirsem orda da tombişim ki :60: bugün beberongo da diyor ben daha toplu birini bekliyordum diye ölee lanetli bi durumum var benim foto şişkosuyummmm

Back
X