Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy kıyamam sana boşver bozma ağzının tadını bizle buluşmak için bir cumartesi gündüz palladium buluşması yaparız bayram ertesi ,cumartesi olduğu için karşı taraftakilerde gelebilir belki

bak bu fikri acayip beğendimmmmm:28::28:

bu arada ben gurmenetten ayfer kaur toz jelatin aldım pudingte kullanacağım jelatin o mu dur ?

evet canım jelatin o..benimkiler dün gelmişti..

ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler

okudukca gördüm geç gördüğünüzü yazmışsınız..ne demek rca ederim...bende burda ama ben yazdım die yırtınıyodum:)

mutlucum senin aldığın toz jelatinin bitkisel veya hayvansal olduğu konusunda üzerinde açıklayıcı bir ibare var mı? okuduklarımdan toz jelatinin bitkisel yaprak jelatinin de hayvansal kökenli olduğunu anladım, domuz ve sığır kemik ve boynuzlarından yapılıyormuş gurmenettekiler ne acaba..

benim bakma şansım yok poşetini boşalttım ve attım...ama vaguscum valla ne kemiği ne iliği olursa olsun süper işe yarıyo:) domuzla bi ilgisi olacanı sanmıyorum evet domuz ürünleri satışı var tabiki ama onlar ayrı bi bölümde satılıyo mutlaka belirtirlerd die düşünüyorum...ama genede bilgi edinemezsek telefonla arar sorarım

melodim benim:71: canımmm unutmamışsın beni:70: dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın:43:üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım:71:

berrinim çok geçmiş olsun teyzoşumuza...biran önce iyileşir umarım kavuşur dişlerine..:71::71:

merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yine :( benden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar

bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum

hoşgeldiniz tekrar:) çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın kızımıza hastalık falan...kilo almanızada üzüldüm ama bi yandanda öğrendiğimiz iyi oldu paylaşım için tşkler
hepimizin kulağına küpe olsun bu durum...en kısa zamanda vereceğinize eminim..

Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba :3:

Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya :17:

Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım :71:

Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.

Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından :1:

aaaaaaaaaaa penac cım hoşgeldin canım...valla uzun zaman oldu nerelerdesin dicem ama yazmışsın:)güle güle oturun evinizde...ohh kilo durumlarıda süper...bundan sonra bol bol görüşürüz sende bu vesileyle istediğin kiloya düşersin:)

yok canım neden alıngan olayım tecrübesizlik işte :) alıntıyla cevap vermiş arkadaşımız ya birkaç kişiye ardı ardına yanıt vermiş ben de arada kendimi görememişim kaçırmışım... olay bundan ibaret :)

peki o zaman:27:
aramıza hoşgeldiniz takunya:16::16::16::16:

------------------
penac cım hoşgeldin aramıza. :38::38::38:seni çok sorduk burda kızlarla. bi kaç kez özel msj attım cvp gelmedi.:59::59: bizi habersizce terkettiğini düşündüm :59::59:hatta bazen evde bulaşık yıkarken bile aklıma geliyordun bi arayıp sormadı demiştim üzülmüştüm.:59::59: o kıymet bilmez adama dönersin diye de korktum bana noluyo sa :27: mesajını aldım canım ama sitede bi sorun var yazamıyorum sana cevap akşamda izmir yolcusuyum topike giremeyebilirim ama en kısa zamanda mesajına cevap yazıcam caım çok sevindim valla senin mesajını aldığıma :52::52::52::52:

peki o zaman:27:
aramıza hoşgeldiniz takunya:16::16::16::16:

------------------
penac cım hoşgeldin aramıza. :38::38::38:seni çok sorduk burda kızlarla. bi kaç kez özel msj attım cvp gelmedi.:59::59: bizi habersizce terkettiğini düşündüm :59::59:hatta bazen evde bulaşık yıkarken bile aklıma geliyordun bi arayıp sormadı demiştim üzülmüştüm.:59::59: o kıymet bilmez adama dönersin diye de korktum bana noluyo sa :27: mesajını aldım canım ama sitede bi sorun var yazamıyorum sana cevap akşamda izmir yolcusuyum topike giremeyebilirim ama en kısa zamanda mesajına cevap yazıcam caım çok sevindim valla senin mesajını aldığıma :52::52::52::52:

aaaa yolitam iyi yolculuklar canım...eşini toparlamayamı gidiyosun..öyleyse kolay gelsin canım...hayırlısıyla git gel inşallah...:79::79:

Violetcim, canımm hosbulduk, cok tesekkur ederım arkadasım :71:

woooaaaaa penac gelmiiişşşşş :3:
kilo almadan dönmüş olmana ve dönmüş olmana çok sevindik ehehehe
hoşgeldin yeniden
merak ettik seni, işlerini halletmiş olman çok güzel
güle güle oturun yeni evinizde :)))
eğitim için de tebrik ederim oh ne güzel valla
nereler gittin, neler yaptın hihi anlat bizeee :16:

aaaa yolitam iyi yolculuklar canım...eşini toparlamayamı gidiyosun..öyleyse kolay gelsin canım...hayırlısıyla git gel inşallah...:79::79:

hayır sadecacım kendimi toplamaya gidiyorum.:27::27::27::27:
mini bir tatil planlıyoruz. hazır eşim orda iken son haftasında beraber biraz gezelim tozalım dedik. bende biraz dagıldım burda iş güç bilmemne yorulmuştum değişiklik olur diye düşündük :52::52:

hoşbulduk canım teşekkür ediyorum umarım yaşamam gerçekten korkuyu üzerimden atmak çok zor oldu çok fazla yedim ya hayatta yemediğim kadar çok dolmalar börekler falan görsen yuh derdin ilk zamanlar kilo fazla artmıyordu iyi almayacağım demekki diyordum ama birden tartı fırlamaya başladı belki şişkinlik falanda oldu bilmiyorum ama atakda 3. gün bugün bakalım yarınada gider epey sanırım ben bu sefer diyete ligt ürün eklemeden başladım sabahları da epey peynir çeşidi oluyor sofrada birde böyle denemek istedim bu şekildede gidiyor kilo bakalım duraklama olana dek bu şekilde devam edeceğim zaten güçlendirmeye başladığımda ligt ürünleri bırakmıştım

bende light ürün kullanmamayı bu sebebten seçmiştim...ne olursa olsun ekstra kalori almış oluyoruz...son eklenen kilolar çok çabuk veriliyo eminim bayrama kadar fazlasıyla vermiş olursunuz...tekrar başarılar ve kolaylıklar diliyorumm

mini bir tatil planlıyoruz. hazır eşim orda iken son haftasında beraber biraz gezelim tozalım dedik. bende biraz dagıldım burda iş güç bilmemne yorulmuştum değişiklik olur diye düşündük :52::52:

ohhh süper çok iyi yaparsınız canımm...allah şimdiden içinize sindirsin çoooook güsel bi tatil diliyorum cnm sana ve enişteye:)

aaaa yolandaaaa hadi iyi yolculuklar bak seni çılgın son dakika golü attın valla ehehehe
canım çok sevindim her şeyi unut bi güzel dinlen öyle dönün tamam mı :)
öpüyorum canımın içi, iyi tatilleeerrr:3:

bugün tüm mgrslarda süt tozu arıyorum bulamazsam jelatin sipariş vericem, ben yaş pastayı ödül olarak yemeyi düşnüyordum, dolapta beni bekliyor çünkü :1: ama gerek kalmadı ona benim dukan pastam var :21: :21:

gülümsecim süttozu out jelatin in..bence jelatin bulmaya çalış ikisi arasında baya kıvam verme açısından fark var...ayrıca süttozu baya gaz yapıyo:9:

Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım :71:

Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.

Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından :1:

Hoşgeldin Penac,
Mucize gibi, tebrikler.-)))

ohhh süper çok iyi yaparsınız canımm...allah şimdiden içinize sindirsin çoooook güsel bi tatil diliyorum cnm sana ve enişteye:)

Teşekkür ederim sadecacım. fazla beklenti içine girmiyorum sadece mekan değişikliği bile iyi gelcek zaten.
bu arada buranın gediklilerinden ssoleil gelmiş hoşgelmiş. ben yeni yeni girmeye başladığımda o burada idi sonradan haybolmuştu bakalım sonrada alınan kglar nasıl veriliyo bunun da hikayesini kendisi ile yaşayıp göreceğiz.
teşekkürler kızlar dukanın her türlü aşamasını birebir yaşıyoruz sayenizde :34::34:

cok sevındım ya vuvum beni unutmadıgınıza valla, seviyorum ya sizi :16:
yahu bugün ne oliii hepinize böle...eski dukandaşlar döküldünüz birer birer...ssoleili gördün mü penaccım senden bir sayfa önce yazdı o da ilk defa...geçenler de sormuştum canım ben seni arkadaşlara gören var mı diye..hatta ssoleil,kahverengi,dukan,shahdaroba ve sen gelmiştin aklımıza..dukan hemen akabinde yazdı..sonra ssoleil şimdi de sen...aramıza gram almadan dönmene çok sevindim...
hadi kolay gelsin tekrar..şu meşhur erkek arkadaşın noldu canım yaa,hastanedeydi en son ,sen bakıyordun,barıştınız mı ayrı mısınız merak ettim :17:

Sadecam; canım hosbulduk, artık burdayım yeniden sizlerle iyi ki varsınız kızlar, kendimi yuvama donmus gibi hissettim valla :1:

aaaaaaaaaaa penac cım hoşgeldin canım...valla uzun zaman oldu nerelerdesin dicem ama yazmışsın:)güle güle oturun evinizde...ohh kilo durumlarıda süper...bundan sonra bol bol görüşürüz sende bu vesileyle istediğin kiloya düşersin:)

Yolandam; canım arkadasım, ablam hosbulduk. Hiç siteye giremedim, yurt dısındayken cok yogun bir eğitim oldu gündüz dersler gece ise hep ders calıstık, sonra ev tasıma telasında bılgısayarımı acmadım bile hiç. Ama burdayım yeniden, cok ozledım. Mesajlasamassak; iyi yolculuklar şimdiden, güle güle git güle güle dön :3:

Ve asıl önemli sorunun cevabına gelelim; O na donmedim bunu basardım kızlar. Ve O ben ıstemedıkce ıstedı, yalvarmalar, yakarmalar, hala pesimde ama gecti bitti..

aaaa yolandaaaa hadi iyi yolculuklar bak seni çılgın son dakika golü attın valla ehehehe
canım çok sevindim her şeyi unut bi güzel dinlen öyle dönün tamam mı :)
öpüyorum canımın içi, iyi tatilleeerrr:3:
çılgınım demaaaaaa:27::27::27::27:
çılgınımmmm:24::24::24::24:
ben aşkına hazırımmmm:24::24::24:
uğrunaaa:24::24:
destanlar yazarım:24::24::24:
rm rım rımmmmmm:24::24::24::24:

yollanda bu resmini çok beğendim çok klas durmuş yivriiimmmmm

ee benim klasıma da bu yakışırdı bebeeemmm:27::27::27:
bu rita hayworth. hayranıyım da kendisinin..:69::69:. ahha ah o grida mıydı neydi bi filmi vardı:59::59: frida mıydıı yok değildi grida mıydı gizmo muyduuu ama şarkısınını unutamam:82:

put the blame on meee booooyyy:24::24::24:
put the blame on meeee:24::24::24:

cok sevındım ya vuvum beni unutmadıgınıza valla, seviyorum ya sizi :16:

Sadecam; canım hosbulduk, artık burdayım yeniden sizlerle iyi ki varsınız kızlar, kendimi yuvama donmus gibi hissettim valla :1:

Yolandam; canım arkadasım, ablam hosbulduk. Hiç siteye giremedim, yurt dısındayken cok yogun bir eğitim oldu gündüz dersler gece ise hep ders calıstık, sonra ev tasıma telasında bılgısayarımı acmadım bile hiç. Ama burdayım yeniden, cok ozledım. Mesajlasamassak; iyi yolculuklar şimdiden, güle güle git güle güle dön :3:

Ve asıl önemli sorunun cevabına gelelim; O na donmedim bunu basardım kızlar. Ve O ben ıstemedıkce ıstedı, yalvarmalar, yakarmalar, hala pesimde ama gecti bitti..

:46::46::46::46: iyi yapmışsın afferim sana cnm...denenmişi denemiceksin...inşallah seni senden çok sevecek biri çıkacak karşına ve sen bu kadarından çok daha fazla memnun olcaksın:70:

hoşgeldin bende bugün döndüm ayagımı sürümüşüm :1: sende benim gibi yeyip içip gelmişsin :) neyse artık akıllanmışızdır herhalde:69:

canımın içi yağmur dolayısıyla net sorun yarattı, cevap yazamadım sana
migroslarda ben bulamıyorum süt tozu, mesele süt tozu değil geçmiş olsun canım eve inşallah hemencik gidip dinlenebilirsin, ben sana sen gel ben çalışırım senin yerine işim gücüm yok yazmıştım ama net anca gelince akşam oldu artık kıymeti kalmadı :1:

iade ile ilgili de şunları yazayım yeni tüketici kanunu hakkında şöyle bilgiler edindim:
1)mağazadan aldığınız, deneyerek-görerek, ürünleri artık iade edemiyorsunuz bayanlar. Problemi olmadığı sürece. Beğenmedim, şöyle oldu, ayağımı yara yaptı gibi ibareler geçerli değil artık. Ancak defosunun olması lazım.

2) artık fatura tek başına garanti belgesi değil, fatura ve garanti belgesi ile birlikte ancak cihazlarınız için teknik servis hizmeti, vs alabiliyorsunuz.

3)çeşitli teknik arıza göstermiş ürünlerinizin iadesini istemeniz için 4 kez servise gitmesi gerekiyor artık. -eskiden 3tü ve arıza tekrarı istiyorlardı.- Fakat bunun yanı sıra aynı arızayı tekrarlaması koşulu kaldırılmış ve herhangi bir arızadan dolayı servise gitmesinin yeterli olduğu ibaresi eklenmiş.

sonuç: ayakkabı elimde patır patır patladı :1:

canım benim kuru meyveler şeker oranı daha yüksek olduğu için -kuruyunca içindeki su oranı azalıyor- porsiyon miktarlarında adet azalıyor. :)))

canım güçlendirmeye geç sen, senin bünye ağır ağır gidiyo demek ki artık yorma kendini bu kadar
kader arkidişim, annene de çok geçmiş olsun bitanem sen izinlisin hadi git ilgilen :)))

yulaf kepeğini ben de sahurda bu şekilde tüketiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri kilomda hızlı düşüş farkettim.

sakin ooollll, diyete devaaammmm!!!
ödem bu ödem, gidicek.
bende de oldu aynısı
Bi +900, bi +1100..
sonra patır patır gitti

hoşgeldin, geçmiş olsunnn!!!
havale geçirmek tehlikeli bir durum, benim de engelli yeğenim var maalesef biz de sürekli yaşıyoruz o korkuyu.
çok çok geçmiş olsun, umarım hemen sağlığına kavuşur minik :)))
diyeti zaten ezbere biliyormuşsunuz, o haldeee artık başarının gelmesi kaçınılmaz :)))

azaltılabilir, bir öğünde doyana kadar sebze yiyebilrisiniz. Ama onun dışında tüketmeyin bakalım ne olacak.
Ben demiyorum dukan diyo, bana kalsa sebzeyle ömür geçer aslında :1:

Zara'daki small bedenlere zorlanmadan girmek ve kabinden mutlu mesut kasaya ilerleyerek 15 teleye kazak almak.. Pahabiçilemez! :1:
akşama eminönündeyim bayanlar balık yicem gelin

canımmm bende şimdi geldim de geçmişi okuyorum yoğun bir gündü pek bakamadım ama yarın izinliyimmmm dinlenicem bol bol havada kötü ohh lezzizzz :21:

sen götür bakalım balıkları şimdi bende ne yemek yapıcağımı düşünüyorum çok sıkıcı :15:

Son düzenleme:
Back
X