Ayy kıyamam sana boşver bozma ağzının tadını bizle buluşmak için bir cumartesi gündüz palladium buluşması yaparız bayram ertesi ,cumartesi olduğu için karşı taraftakilerde gelebilir belki
bak bu fikri acayip beğendimmmmm

bu arada ben gurmenetten ayfer kaur toz jelatin aldım pudingte kullanacağım jelatin o mu dur ?
evet canım jelatin o..benimkiler dün gelmişti..
ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler
okudukca gördüm geç gördüğünüzü yazmışsınız..ne demek rca ederim...bende burda ama ben yazdım die yırtınıyodum:)
mutlucum senin aldığın toz jelatinin bitkisel veya hayvansal olduğu konusunda üzerinde açıklayıcı bir ibare var mı? okuduklarımdan toz jelatinin bitkisel yaprak jelatinin de hayvansal kökenli olduğunu anladım, domuz ve sığır kemik ve boynuzlarından yapılıyormuş gurmenettekiler ne acaba..
benim bakma şansım yok poşetini boşalttım ve attım...ama vaguscum valla ne kemiği ne iliği olursa olsun süper işe yarıyo:) domuzla bi ilgisi olacanı sanmıyorum evet domuz ürünleri satışı var tabiki ama onlar ayrı bi bölümde satılıyo mutlaka belirtirlerd die düşünüyorum...ama genede bilgi edinemezsek telefonla arar sorarım
melodim benimcanımmm unutmamışsın beni
dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın
üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım
![]()
berrinim çok geçmiş olsun teyzoşumuza...biran önce iyileşir umarım kavuşur dişlerine..

merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yinebenden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar
bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum
hoşgeldiniz tekrar:) çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın kızımıza hastalık falan...kilo almanızada üzüldüm ama bi yandanda öğrendiğimiz iyi oldu paylaşım için tşkler
hepimizin kulağına küpe olsun bu durum...en kısa zamanda vereceğinize eminim..
Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba
Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya
Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım
Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.
Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından![]()
aaaaaaaaaaa penac cım hoşgeldin canım...valla uzun zaman oldu nerelerdesin dicem ama yazmışsın:)güle güle oturun evinizde...ohh kilo durumlarıda süper...bundan sonra bol bol görüşürüz sende bu vesileyle istediğin kiloya düşersin:)