yağmuuurrr!!! canım benim ben de seni seviyorummm

aay bir an önce bayram gelse de buluşsak
hihi vuvuuu

canım ben de yolandanın aspartam konusunda yazdıklarından muzdaribim
beni de acıktırıyo mesela tatlandırıcılı tarifler ve yedikçe yiyesim geliyo, aynı tatlıyla yaşayan insanlar gibi ardı arkası kesilmiyo
bazen de hiç canım istemiyo proteine abandıysam o gün mesela
ama sabah kahvaltısında aspartam kullandım mı işim bitti gün boyu durmuyo boğazım
bünyelere etkisi farklı oluyo işte her maddenin :)))
ayyy berriiiinnn canım valla seni şöyle zayıflıyorum mutluyum yazarken gördüm ya daha ne isterim :)))
güçlendirmede patır patır kilo vericeksin gör bak
ben de nurcikin dondurma tarifini yapıp 1 kilo dondurmayı yemiştim
hemen arkasından olmasa da yakın tarihte +1100 görmüştüm

gider onlar gider endişeye mahal vermeyeliiimmmm
diyet için çok heyecanlıysanız başlayabilirsiniz ama tartıda büyük bir kilo kaybı beklemeden.
Çünkü regl döneminde büyük bir kilo kaybı olmaz, bunu dukan da söylüyo ve hepimizin tecrübeleriyle sabit
sabırlıysanız başlayın derim, ramazanda dukan iyi gidiyo bence. Ben hiç zorlanmıyorum.
BENİM DEEEE!!!,
Sivilcelerim azaldı bayanlar!!! Bu diyete başladım başlayalı daha pürüzsüz bi cilde sahibim!
Yasemin onaylasın isterseniz ehehehe
ay canlarım yaa nasıl seviyorum siziiii

tam yazıyodum evet bomba gibi mesajlarla geliyodum ki net gitti yine

sinirden ben de kendimi mutfağa verdim 5 çeşit yemek yaptım babamlara 2 çeşit hamurişi, 3 çeşit ana yemek olmak üzere
bu diyet beni böyle yaptı kendim yemiyorum ya millete pişirip yediriyorum

nasıl bir bencillik örneği ama yareppim püüü
ay süpersonikmiş!
hoşgeldin nurcikiiimm valla ne zaman dondurmayı yapsam anıyorum seni hatta şimdi geldim oturdum bilgisayarın başına, dolaptaki light kremşantiyi gördükçe aklıma geliyosun anıyorum seni :))
kilo kaybı için tebrikleerrr

güçlendirmeye yeni geçmiş biri olarak bu tavsiye için teşkürlerimi sunmayı bir borç bilirim efeemm
valla ben de çok ilgin. buldum hikayenizi. Yaşınızı bilmiyorum ama 20.2 süper bir bmi. Yani illa 18.5 olucaz, manken olucaz diye bi durum yok. Benim de tavsiyem hayatınıza karatay diyetini endeksleyin ve öyle yaşayın. Kilo problemi yaşamayacağınızdan eminim, siz de emin olun lütfen. Dukan sizin için biraz ağır bir diyet olabilir. Bence dukana başlamak için en az 5 kilo fazlası olmalı bir kişinin.
BAYANLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN BUGÜN 57.9U GÖRDÜM!!!
VALLA TARTIDAN İNİP İNİP ÇIKTIM YAĞMUR GİBİ.
Annem güzellik uykusundan kalktı da garip garip baktı bana da.
Bu arada annem diyeti bıraktı ama kilo vermeye devam ediyor. Dikkatli yiyor, ekmek tüketmiyor. Kaçamaklarını 2-3 lokmayla sınırlı tutuyor ve yürüyor.
Bu arada bugün güçlendirme için tarif araştırmak gibi fırsatım oldu, izninizle tarifler sayfasına geçip güçlendirmeye geçen arkadaşlar için tarifler eklemek istiyorum. Sayımız biraz arttı ne de olsa :)))