güçlendirme evresini yapmaya çalışıyordu ama dediğim gibi kendini kısıtlamak istemiyordu artık, bu yüzden de bazen dukana ters herşeyi yiyordu. sonra pişmanlık duyup ertesi gün protein gunu yapıyordu. proetin gunu işe yarıyordu ama sonra onu da yapmamamaya başladı. yani hanımlar anlayacağınız kilo vermekten çok onu korumak daha da zor !
Arkadaşım öncelikle güçlendirme evresi kilo vermenin bir aşaması, güçlendirme yapmadan o kiloları tamamen vermiş olmuyorsun, yani bu evreyi yapmazsan o kiloyu fazlasıyla geri alman çok doğal. Eğer eşin bu diyeti kitabına uygun yapsaydı ve kilo alsaydı tamam amenna haklısın derdim ama yapmamış, biz zaten diyet bırakıldığında bunun olacağını bilen insanlarız, uyarın için teşekkürler...
Bu diyetin ameleliğini yapıp 3-4 ay çok kısıtlı beslendikten sonra, kısıtlılığı ile bizi zorlayan bir çok şeyin diyete eklendiği güçlendirme evresini yapmamak benim için büyük bir aptallık olur, bu diyete başlarken beni en çok korkutan şey atak dönemiydi, güçlendirme bu diyetin balı kaymağı bence