gunaydın fıstıklarr...
dukanın cılkını çıkaran biri olarak ptesıye kadar 5 gunluk proteın gunlerıne baslamıs bulunuyorum... sızlere bırakmadan kendımı cezalandırmam gerek.
yoksa sızler kıyamıyorsunuz bana
24 kasım bulusmasına 87 ıle aranıza katılmalıyım.87 ye dusemezsem bulusmaya gelecek yuzum olmaz :26: kardesımde baslamıstı dukana daha yenı baslamasına ragmen 12 kılo vermıs bıle. utandım ben cok utandımm
şimdi mest çayı yapayım kendımede bıraz olsun agırlıktan kurtulayım
![]()
SEn o kadar kiloyu vermişsin asyacım, şu an vermek istediğin o 87 için bir kaç kiloyu da eminim o protein günlerinde halledersin... takma kafana...ya bu diette böle garip bişi oluyor bende.... gitmiyor kilolar hatta artı görüyorum sonra 2 hafta sonra bir bakmışım, eksilerdeyim..o zaman dünyalar benim oluyor tabiii

Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...
İpek ilk okuyorum, allah dedim gitti ipek

Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...
sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....
dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)
ohh diş doktoru geldii, valla bende bugün dişçiye gidecektim ama sana sormak yeterli sanırım, dukan yani protein ağırlıklı beslenmek diş etine zarar verir mi... vitaminsizlik yani...ilk defa böyle oldu da... diş etim batıyor resmen

kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de![]()
Dukan Diyeti Kitabı Pdf İndir: Ücretsiz Dukan Diyeti Kitabı PDF E-Kitap indir
Kitap indir: Dukan Diyeti e-book indir/dukan diyeti kitapindir
Dukan Diyeti Kitabı Türkçe Pierre Dukan Pdf indir - Kitap Özeti
bunlardan birinden indirdim ama hangisi hatırlamıyorum .. kitap masa üstünde pdf olarak duruyor , baktım bir yerlerind eindirdiğim yerle ilgili ipucu var mı diye ama yok üsgünüm
Valla kitap pdf olarak ta linkleri verilmiş, bilerek alıntı yaptım yeni gelen arkadaşlar bazıları sayfaları okumaya üşeniyor, artık kitap almanıza gerek yok.... Teşekkürler dttubakoc