dukan diyeti günlüğüm

SEYİR DÖNEMİ-1 gün
bugün tartıda (dijital tartım geldi) 58.1i gösteriyordum.
akşam biftek, domates, kola ve turşu yedim. ha bir de krebimden yedim.
şimdi de iki duble rakı içeceğim. kendime ödül olsun, biraz da zorunluluktan.
yarın aynı tempoda devam edeceğim ama söz sözzzzz

SEYİR DÖNEMİ 2. GÜN
57.8 ile uyandım.

uyandığımda acayip hastaydım. midem bulanıyor, bacaklarım ağrıyordu.
diyeti bozmayı kafama koydum, bir şeyler yedim
lakin sonra kustum.
akşama kadar yattım ve akşam uyandığımda yoğurtlu corba ile az kepek ekmeği yedim.
durum kötü yani. hala kötüyüm. diyeti de bozmuş oldum.

bende dukana yeni başladım bugün 3.atak günüm. 1.gün tartıldığımda 74 kiloydum . ve uzun zamandır özellikle alkolden pek uzak duramıyordum.ertesi gün tartıya çıkıp 71.7 yi görünce şok oldum. bugün sabah tarlımayı unuttum yulafımı yedikten ve baya su içtikten sonr tartıldım ve 70.8 i görünce yine şok oldum. anlayamıyorum çok mu hızlı ilerliyor .bide ben hangi evreyi kaç gün yapmam gerektiği kısma gelemedim sanırım kitapta evre evre okuyorum. arada sayfalara bakıyorum.

bu arada içki içtinmi acaba çünkü ben dün gece 2 kadeh şarap içtim ve sabah mide bulantısıyla uyandım. ve içkinin tamamını çıkarttım sanırım:) alkol yapıyor die düşündüm ben.

yukarıda görmemişim yazmışsın zaten 2 kadeh rakı diye kesinlikle alkol almaktan böyle olduk.normalde benimde bünyem kuvvetlidir ama atak devresinde vücut kabul etmiyor sanırım.bence bu gün iyileşmene bak yarın 1 gün daha atak yapıp seyire geçersin. bu arada boyun kaç ve kaç kilo olmayı hedefliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…