• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti Günlüğüm :)

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.298
526
323
Bugün itibarı ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayim...
Biberiye cayi ictim kahvaltidan once.

Haslanmis yumurta, peynir, yagsiz tuzsuz lor peyniri, hindi jambon ve iki kupa çayla kahvalti yaparak start verdim.

96'dan 70'e inebilmem icin Bana dua edin diyetdaslarim...:16:

Günlüğün hayirli olsun ama dukan yaparken dikkatli ol derim biraktigin anda yoyo etkisi yapiyor birde sac dokulmesi ve çarpıntı yapti kuzenime sagligina dikkat etmeye calis ilk bir hafta spor onermiyorlar tabi sen bilirsin

Günlüğün hayirli olsun ama dukan yaparken dikkatli ol derim biraktigin anda yoyo etkisi yapiyor birde sac dokulmesi ve çarpıntı yapti kuzenime sagligina dikkat etmeye calis ilk bir hafta spor onermiyorlar tabi sen bilirsin

Cok tesekkur ederim :) cok zorlamadim kendimi yuruyuste ama dikkate alacagim önerini..
Galiba tum evreleri eksiksiz tamamlarsam yoyo etkisi yapmaz. Oyle umuyorum en azindan :)
Tekrar teşekkür ederim destegin icin.:16:

Dun aksam kendime tavuk sote yaptim. Ustune de sarimsakli yogurt. Bir tane minik cherry domates. Immm :)

Bugun Güne biberiye cayimla basladimm.
Biraz peynir , omlet, ve cayla kahvaltimi yaptim.
Disariya cikmam gerektiginden su ana kadar sadece yarim litre su ictim. Malum yana yana lavabo aramak istemem :)
Kahvaltidan sonra tartildigimda 96.6'dan 95.4'e dustugumu gorunce pek bi sevindim. Sanirim bu odem ama olsun ffenadegil sanki baslangic icin dmi kizlar ?

Back
X