Öncelikle topiğin hayırlı olsunBende dukan diyetine başlıyacağım şuan araştırma içerisindeyim.Kitabını alarakmı uygulyacağız yoksa bilgilerden olabilirmi?Banada mantıklı geldi bu diyet ve kısa sürede başlıyacağım.Sen başladınmı böyle bir konu açman iyi olmuş gerçekten.İnşallah faydasını görürüz.Kolay gelsin başarılar
Teşekkür ederim canım sağolBende kitabı almadan önce araştırdım internetten vs.Dünde kitabı aldım en azından burada sorulan sorulara cevaptan ziyade kitaptan daha iyi anlıyacağımı düşündüm.Birde sen sen ol aman bu sorularını başka topikte sorma kovulmaktan beter olursun sonra Bende bilmediğim için 2 defa ısrarla sordumda neler söylenmedi resmen grup olmuşlar yani.Oyüzden soru sormak yokmuş kitabı ezberlememiz gerekiyor onlarla konuşmak için.Kendilerini prof sanıyorlar. Neyse ya topiğimde böyle gereksiz şeyler hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum.Ben kitabını aldım istersen sende alıp okuyabilirsin ama buradada bilgi fikir alışverişinde bulunup yaptığımız doğruları yanlışları konuşabiliriz tabikide.Sanada kolay gelsin tatlım
Tahmin edebiliyorum canım insanlar bazen kendi başından geçenleri unutuyorlar.Hem orasıda kimsenin tapulu malı değil kadınlar kulubünün topiği.Denegeli olduğu kadar dengesizlerde çok napacanBoşver yeni güzel topiğinde güzel arkadaşıklar kurman dileğiyle birbirimize sorup öğrenerek anlayabiliriz 2 3 defada olsa sorulsa ben sakınca görmem.Karşımdaki tereddütte kalmıştır bilmiyordur sorup öğrenebilir.Bu demek değilki kitap almadan yapmak.Takma canım kafana herkez iişine geldiği gibi anlıyor.Grup varsa öyle olur sen haklıda olsan haksız duruma düşersin.Burada bizde diyetle ilgili paylaşamılarda bulunuruz dert değil yanındayız
Kolay gelsin,bencede dukan muthiş bir diyet..
bu konunun 3530 yazışmalı bir forumu var halihazırda.
arama butonuna dukan yazarsanız cıkıyor:)
Merhaba canım gerçekten bu dukan diyetini yapıp kilo verdim diyenleri duydukça çok mutlu oluyorum.Çünkü bu dukan diyetinde bende yeniyim ve atak dönemimin 1. günü bitti.İnşallh sabır ve azimle böyle devam ederim.merhaba bende geçmişte dukan diyeti yapmıştım ama hamile kalınca bırakmak zorunda kalmıştım. şimdi emziriyorum bebeğim 9 aylık oldu. emzirme döneminde kilo aldım ben . doğumdan sonra eski kilomdaydım ne güzel ama süt olsun diye ye tatlıları olacağı bu işte. dukan diyetiyle 1.5 ayda 7 kilo vermiştim. yine veririm inşallah. geçenlerde bahsettiğin topiğe bende başlayacam yeniden diye yazı yazmıştım ama aynen dediğin gibi grup falan kurmuşlar sohbete dönüştürmüşler topiği mahvetmişler. önceden o topikde çok güzel paylaşımlar yapmıştık.neyse. o zamanlar yulaf kepeği hiçbir markette satılmıyordu. şimdi var. yulaf kepeksiz yapmıştım ben diyetimi. bende yarından itibaren yapmaya başlayayım tekrardan. biraz unuttum nasıl yapılıyordu. ilk 5 gün sadece protein alacaktık (atak evresi). süt ürünleri falan sıfır yağ olacaktı yoğurtlar falan. yanlış hatırlamıyorsam. 2 litrede su vardı sanırım. sonrada 1 sebze protein bi sadece protein diye gidiyordu sanırım. inş istediğim kiloya inebilirim. beraber devam ederiz inşallah tatlım.
Herkese merhaba arkadaşlarrr!!!Ah bu tazecik sayfaya çok sevindim, kutluyorum sizi Ben de Dukan diyetini yeni okudum öğrendim ve bir heyecan başladım yapmaya.Üstelik ben polikistik over hastasıyım ve verdiğim her gramın bir tarihi vardır, bir uğraşı vardır kesin Ama şu an atak devresinin son günündeyim ve 2 kilo verdim Birlikte yaparsak harika güç alır kolay kolay bırakmayız bencee.Çünkü dayanması biraz zor bir diyet uzun vadede.Malum meyve hiç yok... Amam ümitliyim be kızlar! Hodri meydan!!!
Hoşgeldin kader arkadaşımBende pkoluyum seni çok iyi anlıyorum bizim daha çok çabalamamız gerekiyor benim metabolizmamda çok hızlı değil.Benim atak devresinin ilk günü bitti.Nasıl geçirdin peki zorluğu oldumu?Bende biraz bulantı oldu oda sanırım ilaçtan yada adet olacağım herhalde.Tabiki canım birlikten kuvvet doğar demişler.Bizler burada birbirimizi motive ederek çok daha iyi sonuçlar alabiliriz bence.Başarılar sanada topikten uzak kalmayın burada paylaşımlarımızı doğruları yanlışları konuşalım.En önemlisi birbirimize destek olalım Bu arada spor napıyorsun?
Selam:)
bende çok araştırdım ve dukan diyetine başlamaya karar verdim. ofisten kızlar yaptılar ve acayip kilo verdiler.. onların oluşan incecik belleri beni gaza getirdi :))
bana yulaf kepeğini poğaça yaparak yememi önerdiler. tadı da süper. biliniyordur mutlaka ama bilmeyenler için tarifi veriyPoğaça tarifi;
"6 yemek kaşığı yulaf kepeği, 2 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta, 1 kabartma tozu, lor peyniri, dereotu…Öncelikle yulaf kepeğini yoğurt ile karıştırıp 10 dakika bekletiyoruz, sonra diğer malzemeleri koyarak yoğuruyoruz. 6 eşit parçaya bölüp fırında pişiriyoruz. Üstü kızarınca çıkarabilirsiniz."
Y.kepeğini alıp başladığımda bende gelişmeleri paylaşacağım :)
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?