- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
İnşallah geçer bu bulantı yulaf kepeğimi yaptı böyle bilmiyorum.inşallh yarına daha iyi olurum.Bende menümü yazayım.Bugü0 n atağın 2.günündeydim.Sabah:1 bardak az sirkeli su,yulaf kepekli krep,peynir,yumurta yiyemedim sabahKesinlikle öyle...Ben 17 yaşımdan beri diyet yapmaktan yoruldum.Hiçbir şeyi istediğim gibi yiyemedim ya da fazlasıyla zararını gördüm.Benim de ilk günler hafif bir bulantı oldu canım ama bir kaç gün dayan geçiyorDevamlı proteini eritmeye çalışmaktan mide fazla çalışıyor tabi yani ben ona bağladım.Ah tatlım ya ben de adet olacağım olacağım 2 haftadır bekliyorum nasıl şiştim gelmek bilmiyor Atak evresi bittiğinde tartıldığım kilo ile seyir evresinin ilk günü sonunda tartıldığım arasında 1.5 kilo fark var ama bu normal mi ? Kitapta seyir evresinde artış olabilir diyordu ama ben yine de korkuyorum bu kadarla kalacak diye.Ben yürüyüş yapıyordum canım dışarı çıkıp öyle çok da hızlı değil tempolu Ama şimdi bir yürüyüş bandı almaya karar verdim, dışarda zor oluyor ya..E bir de rahatına düşkün biri olarak böylesi kolayıma geldi Zaten ağır sporlara yönelme, proteinle birlikte kasa dönüşüp kilo vermeye engel olabilir çünkü.Haydi şu işi bir başarsak pkoli olarak , herkes başarır
Ara öğün:yeşil çay
öğlen yağsız teflonda 2 adet köfte,1 kase yoğurt.Ara öğün:1 kaşık kadar lor peynir.(yağsız)Akşam yağsız 3 köfte yoğurt,çay
30 dk koşu bandında tempolu yürüme.
tatlım seyir döneminde kilo durması hatta alımı normalmiş.Sonra tekrar kilo vermeye başlıyormuşsun.Onun nedenide seyir döneminde sebze tükettiğimiz için vücudumuzda su topluyor.Atakta ise saf protein olduğu için vücuttan su atmak daha kolay oluyor böylece daha hızlı kilo veriyoruz.Seyirde ilk etapta kilonun değişmesi normalmiş yani
Hoşgeldin canım aramıza.Çevremizde duydukça ve zayıflayanları gördükçe yapmamak mümkünmüSelam:)
bende çok araştırdım ve dukan diyetine başlamaya karar verdim. ofisten kızlar yaptılar ve acayip kilo verdiler.. onların oluşan incecik belleri beni gaza getirdi :))
bana yulaf kepeğini poğaça yaparak yememi önerdiler. tadı da süper. biliniyordur mutlaka ama bilmeyenler için tarifi veriyPoğaça tarifi;
"6 yemek kaşığı yulaf kepeği, 2 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta, 1 kabartma tozu, lor peyniri, dereotu Öncelikle yulaf kepeğini yoğurt ile karıştırıp 10 dakika bekletiyoruz, sonra diğer malzemeleri koyarak yoğuruyoruz. 6 eşit parçaya bölüp fırında pişiriyoruz. Üstü kızarınca çıkarabilirsiniz."
Y.kepeğini alıp başladığımda bende gelişmeleri paylaşacağım :)
sevgiler,
Hoşgeldinn christinaaTarifin çok hoşuma gitti ben de denemeyi düşünüyorum.Bu arada ilk söyleyeceğim şeyi unuttum Hayırlı olsun diyetin inş gönlündeki sonuca ulaşırsın Senden bir şey rica edebilir miyim ? Benim çevremde bu diyeti yapan kimse yok ondan danışamıyorum.O zayıflayan imrenilesi arkadaşlarına sorabilir misin acaba atak evresinden sonra tartıda 1 2 kilo fazlalık görmüşler mi :44: Bir de seyir devresinde kilo vermeleri nasıl gitmiş :44:..Ah biliyorum biraz fazla oldu ama yani sorabilirsen çok sevinirim
Tatlım burdada fikir veren arkadaşlar olur yanlız değilsinki