Evet tatlım benim de öyle saatim saatime uymuyor..Sanırım bu diyetin en caydırcı özelliği kilonun devamlı değişmesi.Ama bir yerden sonra bu kadar değişim yapmaz diye umuyorum.Bir de şu var biz ilk defa bu kadar sık tartılıyoruz.Gün içinde yemek yemek, şişkinlik gibi hallerde ne kadar değişim gösterir hiç bilmiyoruz.Yani belki normal olan budurTeşekkür ederim bu arada Zaten şu anda yürüyüş bandını nereye koyacağımızı hesaplıyorz Ah ne güzel sen evlisin o zaman? Bebek düşünüyor musunuz?
Demekki normal canım o zaman.Evet 3 yıllık evliyim ilk başlarda çocuk düşünmedik.Normal pko için kontrollerim oluyordu zaten.Artık istiyoruz nasip olursa bir bebekAma işte eşimdede varikosel çıktı onun içide tedavi süreci lazım.Biz pkolularda gebe kalmak kolay değil ama belli olmaz tabiki Allah nasip ettikten sonra olur.Sen bekarmısın yoksa?
Allah mutlu etsin ne güzelHiç moralini bozma, benim bir akrabam ve bir arkadaşım pko olmalarına rağmen hiç tedavi görmeden hem de ilk korunmadıklarında hamile kaldılar.İnş size de nasip olur en kısa zamanda Evet canım ben bekarım ama yaklaşık 1 ay önce evlilik teklifi aldım Ellerim titredi evet diyemedim bir süre ne acayip anmış hiç beklemiyordum
bol bol kılo verırsınız ınsallak arkdaslar hatta banada ornek olursunuz suan74 kıloyum oofff derdım ama suan hamısoldugum ıcın bır sey dıyemıyorum ınsallah dogumdan sonra bende sıze katılcam ınsaalllah bu arada sızde hamısler grubuna katılırsınız
Çok teşekkür ederim canımAminnnn canım çok teşekkürler.Darısıda sana artık Bazen moralimi bozuyorum bozmuyorum değil ama yapıcak bişey yok herşey kısmet nasip.Tedavi süresine tam geçmedik eşim için ameliyat kararı varmı yokmu onu bekliyoruz .Bu arada o özel teklifi almak güzel bir duygudur.Allah hayırlısını ve gönlünce versin
Hoşgeldinn tatlım ve hayırlı olsunBeni gaza getiriyorsunuz önümüzdeki hafta başlayayım bari bende dukana .
Bu arada adet düzensizliği için aslan pençesi bitkisini demleyip içerseniz süper söktürüyor.
Şu dukan ekmeğini de deneyim bu arada menülerinizi ve denediğiniz tarifleri yazarsanız fikir olur.
Bu gün kimse yokmu? Neredesiniz?
Evet haklısın oldukça masraflıkızlar dukanı bende çok beğeniyorum ama çok masraflı olmuyor mu sizcede. tavuk yumurta yemekten gıdaklayacak gibi oluyorum ben. bir türlü devam ettiremedim. en etkili diyet bence de dukan ama dediğim gibi masraflı oluyor biraz :)
Evet haklısın oldukça masraflıtavuk balık ciğer derken..ondan da çok tutan aslında şu light ürünler.Hep küçük boyutlarda ama maxi fiyatta oluyorlar Ama artık kendimi şöyle düşünmeye sevkediyorum, nasılsa zayıflayana kadar istediğim kıyafetleri alamayacağım, o süre boyunca sanki giysi alıyormuşum gibi yemeye harcarım.Bir de dar kot pantolonlar giyme hayali gözümün önüne gelince, herşeyden tasarruf yapıp parayı bir şekilde ayarlamaya çalışıyorum
Hoşgeldin aramızaaselam kizlar bende varim aslinda diger sayfadayim ama nedense o sayfada virusmu var ne var her girisimde pc beni disari atiyo burda oyle bi sorunolmadigi icin sizle devam etmek istiyorum nede olsa dukandasiz hepimiz ha ora ha bura
bendiyetime 5 ekimde basladim 6 gun atak yaptim seyir iyi gidiyorda ben cok hizli kilo veremedim elbetteki yanlislarim oldu ama yinede cok veremedimyetmisdortle basladim yetmisbiroldum incelme gozle gorulur derecede oldu gercekten ama ne bileyim 22gunde 5 kilo verenler var okuduguma gore ben yavas gidiyorum ya
Hoşgeldin aramızaaselam kizlar bende varim aslinda diger sayfadayim ama nedense o sayfada virusmu var ne var her girisimde pc beni disari atiyo burda oyle bi sorunolmadigi icin sizle devam etmek istiyorum nede olsa dukandasiz hepimiz ha ora ha bura
bendiyetime 5 ekimde basladim 6 gun atak yaptim seyir iyi gidiyorda ben cok hizli kilo veremedim elbetteki yanlislarim oldu ama yinede cok veremedimyetmisdortle basladim yetmisbiroldum incelme gozle gorulur derecede oldu gercekten ama ne bileyim 22gunde 5 kilo verenler var okuduguma gore ben yavas gidiyorum ya
bende boyle dusunuyorum arti meyve ivir zivir bazi seylerde alinmiyo ama ben yemek turetmekde cok zorluk yasiyorum mesela kahvaltim hep krepli atakgunleri daha zor geciyo bugunum gibibirde ben gercekten yirmikigun gecmesine ragmen tatli yeme istegi icindeyim heran kalkip tatlandiriciyla biseyler yapayim diyorum resmen useniyorum:)
Ben de biraz tekrarlıyorum kendimi ama ne yapayım hiç vaktim yok yemek yapmak için Valla üşeniyorsan sen de benim gibi yap canım bir çayın içine atıver tatlandırıcıyı Gerçi dün bir sitede resmen şokella tarifi gördüm tamamen dukana uygun Ama artık heyecandan kafam nasıl durduysa yazmayı unuttum Ama içinde light labne, yağı azaltılmış kakao süt ve tatlandırcı vardı...oyhh! Sanırım onu yapmak için yerimizden kalkabiliriz
Ben de biraz tekrarlıyorum kendimi ama ne yapayım hiç vaktim yok yemek yapmak için Valla üşeniyorsan sen de benim gibi yap canım bir çayın içine atıver tatlandırıcıyı Gerçi dün bir sitede resmen şokella tarifi gördüm tamamen dukana uygun Ama artık heyecandan kafam nasıl durduysa yazmayı unuttum Ama içinde light labne, yağı azaltılmış kakao süt ve tatlandırcı vardı...oyhh! Sanırım onu yapmak için yerimizden kalkabiliriz
evet gordum cikolata tarifini bende ama kakao hegun kullanilmamali 22 gundur arastiriyorum bi defter tuttum kendime herseyimi ve tariflerimi not ediyorum
benim kacamaklarim soyle oldu sanirim 15. gun falandi birlokma pasta ve bir isirik dondurma yemistim oda birgun disarda olupda aclikdan gozumun hicbisey gormemesi sonucu oldu onun disinda bir tane zeytin ve bi aksamda disarda kizarmis tavugu peceteye yagini alarak derilerinide cikartip yemeye calismistim aslinda iyi gidiyorum meyvesiz yasayamaz biri olarak ama yinede zorlaniyorum bu dietde sanirim surekli kendime ayri esime kizima ayri seyler yapmak zoruma gidiyo yapmayinca da yiyecek bisey olmuyo dukancilar icin en pratigi sut icmek ama oda gunde bir bardakla kisitli light meyveli yogurtlar serbest diye gunde iki tane yesemde kilo vermeyi engelledigi icin bi taneden fazla yememeye calisiyorum so zamanlarda bi hayli detali bi diet aslinda ama bu sefer basarmaliyim bebegim dogali yil oldu ben hala kilolarimla dolasiyorum iyice oturmadan gitsin artik su kilolar bu arada dukana gore 58 kilo olmaliymisimyeni yilin baslarinda olacagima soz verdim kendime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?