Dukan Günlüğüm :)

merhaba kızlar

ben geldim size neşe katmaya:)dozyurtun arkadaşıyım dukana 8 ekimde başladım 4 kilo gitti

Esra sıradan bir marketin kuruyeöiş reyonunda özel paketlenmiş olarak buldum 150 gramlık ambalajda tesadüfen

Kızlar bana dozyurt demeyin artık benim adım Derya :)

Minik de benim çok yakın arkadaşım ısrarla onuda dukana başlattım sayımız her geçen gün artıyor birbirimize destek olalım ve şu üzerimizdeki yükleri atalım biran önce

Kızlar bana dozyurt demeyin artık benim adım Derya :)

Minik de benim çok yakın arkadaşım ısrarla onuda dukana başlattım sayımız her geçen gün artıyor birbirimize destek olalım ve şu üzerimizdeki yükleri atalım biran önce

Peki Deryacım, benim adım zaten belli :P

Evet ya alttarafı birazcık sabredeceğiz, ucunda da zarif insanlar olmak var. Bence bu bedel zarif olmaya değer :KK36:

merhaba cnm benim yolum uzun malesefff 70 şimdilik 110,6 ile başladım[/QUOTE]

Olsun hiç fark etmez, bir bakmışız yolun sonuna yaklaşmışız bir bakmışız bitmiş... Sonuçta geçen seneden bugüne geçen zamanı düşün, ne kadar kısa gibi öyle değil mi... Bu sene dişimizi sıkarsak da bir bakacağız geriye ve iyiki yapmışım diyeceğiz inşallah :KK36:

Canım ben 54le başladım yarın tam 2 hafta oluyor yarın tartılacağım tahminim 52 gibi bir şey çıkacak, ondan sonra da geriye 4 kilo kalıyor hedefim 48 :) 31 aralıka kadar vakit verdim kendime

merhaba esracım.maaşallah sana çok güzel gidiyorsun.bende bayramda almıştım 1 haftadır çok sıkıyorum kendimi anca bayram önceki halime inebildim. canım ben sayarak zayıflamayı yapıyordum ya, yinede çok zor veriyorum ya önerilerin varmı,gıdım gıdım gidiyor ve en ufak bir bozmada hop geliyor hemen.şaşırdım ne yapacağımı valla,bitsin gitsin şu kilolar istiyorum artık.bi aralar 54 ten memnun değilken şimdi 57 yim.düşündükçe çıldırasım geliyor...

yok canım ben ayça kaya sayarak zayıfla yapıyorum.dukan denemiştim birkaç yıl önce başaramadım, ama o bana göre değil.zaten hipoglisemim var benim.yani sık yemezsem şekerim düşüyor.

merhaba esracım.maaşallah sana çok güzel gidiyorsun.bende bayramda almıştım 1 haftadır çok sıkıyorum kendimi anca bayram önceki halime inebildim. canım ben sayarak zayıflamayı yapıyordum ya, yinede çok zor veriyorum ya önerilerin varmı,gıdım gıdım gidiyor ve en ufak bir bozmada hop geliyor hemen.şaşırdım ne yapacağımı valla,bitsin gitsin şu kilolar istiyorum artık.bi aralar 54 ten memnun değilken şimdi 57 yim.düşündükçe çıldırasım geliyor...

Tatlım hoşgeldin, sayarak zayıflama çok güzel bir yöntem ama biraz zor neden biliyor musun. Çünkü fazla serbest, onu yapabilmek için çok iradeli olmak lazım mesela ben yapamam. Sadece onunla kilomu koruyabilirim. Çünkü diyor ki simit de yiyebilirsin, baklava da kepek ekmeği de. Bana bir sınırlama gelmediği sürece ben o ölçüyü tutturamam ki. 1 poğaça yiyebilirsin diyor, ama ben oturunca 1 poğaça bana yetmiyor ki. Ucu kaçıyor yani.

Dukana ne dersin tatlım? Nasıl olduğunu biliyor musun? Bir araşıtrsan mı acaba? Ben dukanı seçtim çünkü birincisi sağlıksız olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, ikincisi de sınırlarım belli. Belli başlı gıdaları istediğim saatte abartmadan istediğim kadar yiyebilirim, ama sınırlarnet ve başka hiçbir şey yememe izin yok. Bu yüzden beni biraz daha frenliyor. Bir araştır istersen tatlım. Ben de yazın dikkat ettim güya, fransada az yedim güya. Ama günde sadece bir kez yiyordum mesela, ama 1 cips oluyordu bu. E olmadı yani az kalori almış olsam bile ben yazın kilo aldım aynen senin gibi...

Bugün yediklerim: (protein sebze)

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, domates
Öğlen: Yulaf kepeğinden havuçlu muffin
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Kabak yemeği ve cacık

Kpss23 hoşgeldin canım aramıza

Merak etme bende 88 civarı başladım arkadaşım min-nik de 110 civarı başladı oldukça kararlıyız

Bugün yediklerim :
Sabah: yulaf ekmeği iki dilim peynir
Öğle :kemikli tavuk ve salata
Ara:goji berry
Akşam : 1 kase dukan tavuk göğsü tatlısı
Yatarken : doğadan kayısılı form çay
Gün boyunca 2 Lt su

Back
X