Cok istemek yetmiyor harekete gecmek lazim benceYaaaa ben cok istiyorum ama detayi cok bilmiyorum
Ne guzel iradene bayildm darisi bizim basimiza sagliga aykiri hic birsey yok aksine tok hissediosun kendini mutlu ve hafif hissediosun ben dukana bayiliorum sadce hazirlanmasi meşakâtli yemkleri okdarMerhaba kızlar bende dukan yapıyordum ve ailemden tepki aldım doktorlarda kesinlikle yapma dedi ama ben kendimi çok iyi hissediyorum ve mutluyum 83,5 kilodan 66ya kadar düştüm ve dahada vereceğim ama biraz değiştirerek tahıl yemeğe başladım ama haftada 1 kez :) öncelikle tahlil yaptırın kızlar sık sıkta doktor kontrolüne gidin :) sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim kızlar yaklaşık 5,5 aydır dukan yapıyorum ve suan biraz değiştirme ile devam ediyorum :) biraz karışık yazdım galiba:))
Aynen bende çok seviyorum canım ailem biraz kızınca bende tahıla başladım canım:) benim şuanlık hedefime 6 kilom var :) bende başta normal yiyorum canım ama beyaz peyniri bimdeki light olanı kullanıyorum canım normal süt yoğurt kullanıyorum :) yulaf kepeği ile ekmek yapıyorum kendime puding bile yapıyorum canım:))Ne guzel iradene bayildm darisi bizim basimiza sagliga aykiri hic birsey yok aksine tok hissediosun kendini mutlu ve hafif hissediosun ben dukana bayiliorum sadce hazirlanmasi meşakâtli yemkleri okdar66 da ben tig gibi olurum vlla ideal kilom 66 zten insllh bkalm yarin basliyoeum. Bide bn diyet sut diyet pynir faln tuketmiom normalleri tuketiorum tuzuna dkkat edioeum sadece
Hergun sebzemi yiyon protein ? Bimdeki fiyati uygun olan peynirler zaten yag orani tuzu dusuk guzel oluyor loruda guzel. Ben atistrmalik bile peynir yiyorum . aksam aciktimmi yogurt. Ama bugun ilk gunum ve cok zorlandm . bide bimdeki cok tahilli bi ekmek var ben butun gun ondan 2 dilim yiyorum . busuru tahil var icinde . 3bucuk tl . baya gidior . surekli ekmek yapamiorum ayrica yulaf kepegnden tiskiniyorum yiyemiorum tam bugday unu aldm kipadan . olurda lazim olur diye bakalim . ilk uc gunu atlattimmi alscam insallah . tartimin pili bitti sansa bak yaCanım tariflerimizi paylaşalım yardımcı olmuş oluruz birbirimize gerçi ben hergün sebze yiyorumda:))
Sebze protein yiyorum:) ben yulaf kepeğini seviyorum yaaa çok şükür eğer kepek ekmeğini ye deseler bu kadar uzun süre yiyemezdimHergun sebzemi yiyon protein ? Bimdeki fiyati uygun olan peynirler zaten yag orani tuzu dusuk guzel oluyor loruda guzel. Ben atistrmalik bile peynir yiyorum . aksam aciktimmi yogurt. Ama bugun ilk gunum ve cok zorlandm . bide bimdeki cok tahilli bi ekmek var ben butun gun ondan 2 dilim yiyorum . busuru tahil var icinde . 3bucuk tl . baya gidior . surekli ekmek yapamiorum ayrica yulaf kepegnden tiskiniyorum yiyemiorum tam bugday unu aldm kipadan . olurda lazim olur diye bakalim . ilk uc gunu atlattimmi alscam insallah . tartimin pili bitti sansa bak yatarif suan paylasamam internetmde sknti var hallolunca insallah paylasirim. Bide ben tavugu mikrodalgada yapiorum
Sebze tarifi verirmisin bana ona gore alisveris yapaim ya internette yok denecek kadar az sebzeyle ilgili tarif canm. Ben bimin ekmegi yedim afedersin cikamadim 3gundur lavoboya . yulaf ekmegi yapicam mecbur . bi tarif buldum lorlu hosjma gitti birazda tam nugday unu katicam. Yapcam 3 4 gunluk falan . mikrodalgada yapanda var firindada tavadada .ben 3 gun atak ewremde 2 kilo vermisim daha cok verebilirdim ama ne yuruyus yapabiliom ne 2 litre su iciom nede lavoboya cikiorum malsef canm ;( sudan midem bulanio yaaa .yumurta hayraniyim zaten . ama su sebze yemeklerini nasl yagsiz olcak ki. Yulaf kepegi ben onceden ekmek ve krep yaptim bide kofte .bende bugun sutle haslanmis tavugu karistrdim sutu cekince kori attim ohhhhSebze protein yiyorum:) ben yulaf kepeğini seviyorum yaaa çok şükür eğer kepek ekmeğini ye deseler bu kadar uzun süre yiyemezdimbende senin gibiyim canım acıkınca peynir yoğurt süt yiyip içiyorum bende tavuğu kuş başı gibi doğrayıp yoğurtlayıp baharatlayıp tavada pişiriyorum çok seviyorum :) inşallah güzelce atağı bitirirsin. yumurta da haşla ye canım:) bazı şeyleri vucuduna göre ayarlamalısın yaa eğer yulaf kepeği kesinlikle yiyemiyorsan yaptıgın çok mantıklı yulaf kepeğinde hangi tarifleri denedin tatlım
Tartına pili alınca inşallah bol bol eksi görürsün inşallah :)
Tamam ilerleyen zamanda paylaşırız
Bu arada kac kilosun yas kac ne kadar kilo vericen kac gundur dukan yapion atagin kac gun sehirin kac gunSebze protein yiyorum:) ben yulaf kepeğini seviyorum yaaa çok şükür eğer kepek ekmeğini ye deseler bu kadar uzun süre yiyemezdimbende senin gibiyim canım acıkınca peynir yoğurt süt yiyip içiyorum bende tavuğu kuş başı gibi doğrayıp yoğurtlayıp baharatlayıp tavada pişiriyorum çok seviyorum :) inşallah güzelce atağı bitirirsin. yumurta da haşla ye canım:) bazı şeyleri vucuduna göre ayarlamalısın yaa eğer yulaf kepeği kesinlikle yiyemiyorsan yaptıgın çok mantıklı yulaf kepeğinde hangi tarifleri denedin tatlım
Tartına pili alınca inşallah bol bol eksi görürsün inşallah :)
Tamam ilerleyen zamanda paylaşırız
Canım bende jambon felan yemedim hiç yemekte istemedim şahsen ben tavuk alıp hep kuşbaşı doğradım ve o sekilde yemek yaptım bide benim diyetim kurban bayramına da denk gelince çok et tüketimSebze tarifi verirmisin bana ona gore alisveris yapaim ya internette yok denecek kadar az sebzeyle ilgili tarif canm. Ben bimin ekmegi yedim afedersin cikamadim 3gundur lavoboya . yulaf ekmegi yapicam mecbur . bi tarif buldum lorlu hosjma gitti birazda tam nugday unu katicam. Yapcam 3 4 gunluk falan . mikrodalgada yapanda var firindada tavadada .ben 3 gun atak ewremde 2 kilo vermisim daha cok verebilirdim ama ne yuruyus yapabiliom ne 2 litre su iciom nede lavoboya cikiorum malsef canm ;( sudan midem bulanio yaaa .yumurta hayraniyim zaten . ama su sebze yemeklerini nasl yagsiz olcak ki. Yulaf kepegi ben onceden ekmek ve krep yaptim bide kofte .bende bugun sutle haslanmis tavugu karistrdim sutu cekince kori attim ohhhhben ole bonfileler jambonlar falan alamiorum valla canm ne yalan solim idare ediorum tavuktur arada balik nadir olarakta kofte
Canım kendimi kısaca tanıtım sana adım merve 22 yaşındayım matematik öğretmeniyim Şubat atamasını bekliyorum Nevşehirliyim :) 28 temmuzdan berri diyet yapıyorum :) 83.5 kilo ile diyete başladım bugün tartıldığımda 65,5 idim 10 gün atak yaptım canım :) normalde her bayan gibi 1-2 ay diyet yapıp bırakırdım bunda hırs ettim ve bırakmadım :) burada bi dukan sayfasına yazmaya başlamıştım sonra arkadaşlar dağıldı bende cuma yarışmlarına katıldım şuanda oradan da devam ediyorum :) seyir evresini 1+1 yaptım şuanda güçlendirmeye geçtim gibi ama yani hergün protein yememi annem istemediği için hergün sebze+protein yiyorum canım haftada birde tahıl meyve yemiyorum güçlendirmede var ama ben yemek istemiyorum önce bi 60 kiloyu göreyim ondan sonra yemeye başlayacağım :)) boyum 165 :) vallaha herşey kafada bitiyormuş canım ben bunu anladım birazda sen anlat bakalım 2. Gün nasıldı:)Bu arada kac kilosun yas kac ne kadar kilo vericen kac gundur dukan yapion atagin kac gun sehirin kac gun
Vallahi az daha tc ni yazicakmissin merve kardesCanım bende jambon felan yemedim hiç yemekte istemedim şahsen ben tavuk alıp hep kuşbaşı doğradım ve o sekilde yemek yaptım bide benim diyetim kurban bayramına da denk gelince çok et tüketim
Canım imkanın olursa 1 kilo kıyma al içine bol soğan maydonoz dere otu baharat at köfte yap dolaba at o kadar kolay oluyor ki anlatamam sana yaklaşık 50 tane köfte oluyoraslında aylık yediğimiz çikolatalarda daha ucuz canım ben sebzeleri hep su ile pişiriyorum aman yumurtaya dikkat et kolesterolünü yükseltie canım günde 2den fazka tüketme
Ayy öyle tc de yazcaktım az dahaVallahi az daha tc ni yazicakmissin merve kardesmeslegin mukemmel ogtetmenler degerli . sen temmuzdan berimi yapion massallah.baya da vermisin . benm de 24 e girdim yeni bi tanecikcik oglusm var ewdeim atagim 3gun 88 gun sehir evrem. 79dan smdilik 77 ye dustum atakta . bazi kurallari yapamiom malsef yuruyus su icmek gibi gibi . ama gene gidior sukur . bende tarhana ivtim atak bitince cok istedi canm . yarin kabak kavurcam yumurtali ddigin gibi suda iyyyyy
Sen bu gidisle ne kilolar verirsin vallahiAyy öyle tc de yazcaktım az dahaoh iyi gitmiş canım azcıkta yağ ekleyebilirsin canım ben normaldede yağ fazla sevmem ondan rahat ettim canım bazen seyir o kadar sürmüyor uzunda sürebilir haberin olsun canım benim 61 olmam lazımdı 21aralıkta ama malesef olamadım 3 hafta duraklama yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?