Dukana basliyorummm (yeniden :)

Canım dene tabi kendin yapıyorsun yeni tadlar keşfediyorsun güzel oluyor :) ben patlıcanlı tavuğu çok sevmemiştim ama yinede idare eder ben ekmek yapıyorum canım ayrıca tuzda kullanıyorum kimyon kekik pul biber kullanabildiğim kadar baharat kullanıyorum :) ayy tabi herkes fark ediyor 46-48 beden giyerken 38-40 bedene düştüm :)) canım biz insanlar çok alışmışız yağlı yemeklere ondan farklı geliyor ama bence yağsızda gayet güzel

Ekmek tarifim:)
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yumurta
Maya
Süt
2 kaşık yoğurt
Tuz
Kabartma tozu

Yumurta sarısı ile beyazını ayırıyorum yumurta sarısının üstüne maya süt yoğurt ve yulaf kepeğini atıp karıştırıyorum sütü göz kararı koyuyorum kek hamurundan azcık cıvık oluyor mayalanmaya bırakıyorum
Yumurta sarısına tuz ve kabartma tozu atıp köpük köpük olana kadar mikserden çekiyorum daha sonra her ikisini karıştırıyorum yağlı kağıt üzerine döküyorum 30 dk 150 derecede 25-30 dk 175 derecede pişiriyorum :)

Sana bisey anlataim daha once ben 1 kere 25 gun dukan yaptim ve 79 dan 69 a dustum hic kacamak yapmadm yuruyus yarim saat su 2 litre bazen daha az . 10 kilo verdm . sen dedin ya duraklama oluo die . bnce kacamak olmassa duraklama olmuyor v hergun 2 3 kutu kola icerdm karnimi sisirir aclik hissetmezdim ama diyet kola bimdekinden:) aynen . esim cok yagli ve salcali sever mecbur bende yerdim. Oda diyete girdi aksam yemio. Oglusumada tuzsuz ve az yagli yedirmeye basladim artik hic tuz koymuorum onada . sen zayifla zayiflayabildigin kadar iri kemikli degilsen 36ya da inersin sen. Cunku daha ewlenicen cocuk yapican bunlara pay birakmis olursun onemli. Bende afedersin bu yulafi yemegnce lavoboya cikamadm bu sefer kilo verisim yarim kilo yarim kilo oluyor. Bugun sinemaki icicem mecbu . ekmegimide duzenli yicm dukan dogru soyluyor yulaf olmadan asla olmuyor .

Ekmegim bitince deneyim bunuda kac gunluk bu .?

Kaçamağım bi dondurma 3-4 tane üzüm olmuştu canım ama onunla alakası yoktu zannımca tatlandırıcı kullanmaya başlamıştım onunla ilgili diye düşünüyorum :) oy maşallah canım inşallah yine verirsin güzel kilolar:)) inşallah olacağım 36 beden kesinlikle doğumdu şuydu buydu olursa diyr verecem 2-3 kilo daha:)) evet yulafı kullan hem doyurucu oluyor hem wc çıkabiliyorsun :) ben bu aralar tarcınlı türkkahvesi yapıyorum kendime oda gayet güzel oluyor aç karnına sanki wc çıkmamdada etkisi var gibi :)
Ekmegim bitince deneyim bunuda kac gunluk bu .?
2 günlük canım:))

Bende ilk 10 kiloyu rahat verdim sonra yavaşladı canım yaa

İnsallah vericez zatn yulaf. Midede sisme ozelligi var toklukta ondanmis .hafiflik gibi yok ya .

Bende sen bi lerimi aldim kabak kirmizi biber sivri biber biraz salca maydanoz pisirdim siz yogurt la guzel oldu bide tek protein nzman yapiliodu yoksa hep ps mi yapiliodu hergun seyirde unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…