Canım dene tabi kendin yapıyorsun yeni tadlar keşfediyorsun güzel oluyor :) ben patlıcanlı tavuğu çok sevmemiştim ama yinede idare ederSen bu gidisle ne kilolar verirsin vallahiayyy bugun pirasa kabak suda pisirdim birazda salca heee asil lezzeti veren birzda maydonoz attim ayyyy okdar guzel oldu yarin sebze alicam sen gecen bi tarif demistin . onun patlicanlisini yapicam tavuk falan salca karistiricam bakalim nasil olcak. iste sifir tutsuzluk beni öldùruyor ya inan. sen n tuz kullanmion demi . bu arada yulaf e kmek yapiomusun bilmiorum ben yulafi yogurtla veya sade yiyemiorum bugun yaptim degisik bak bu tarif hic biyerde yok benden yulaf kepegi kac gunluk istiosan en az 4 kasik yogurt yumurta karabiber pul biber lor maydonoz 1 ymk kasigi tam bugday unu kek gibi oldu ama gene cok vermisin kilo baya farketmistir gorunurde
Sana bisey anlataim daha once ben 1 kere 25 gun dukan yaptim ve 79 dan 69 a dustum hic kacamak yapmadm yuruyus yarim saat su 2 litre bazen daha az . 10 kilo verdm . sen dedin ya duraklama oluo die . bnce kacamak olmassa duraklama olmuyor v hergun 2 3 kutu kola icerdm karnimi sisirir aclik hissetmezdim ama diyet kola bimdekinden:) aynen . esim cok yagli ve salcali sever mecbur bende yerdim. Oda diyete girdi aksam yemio. Oglusumada tuzsuz ve az yagli yedirmeye basladim artik hic tuz koymuorum onada . sen zayifla zayiflayabildigin kadar iri kemikli degilsen 36ya da inersin sen. Cunku daha ewlenicen cocuk yapican bunlara pay birakmis olursun onemli. Bende afedersin bu yulafi yemegnce lavoboya cikamadm bu sefer kilo verisim yarim kilo yarim kilo oluyor. Bugun sinemaki icicem mecbu . ekmegimide duzenli yicm dukan dogru soyluyor yulaf olmadan asla olmuyor .Canım dene tabi kendin yapıyorsun yeni tadlar keşfediyorsun güzel oluyor :) ben patlıcanlı tavuğu çok sevmemiştim ama yinede idare ederben ekmek yapıyorum canım ayrıca tuzda kullanıyorum kimyon kekik pul biber kullanabildiğim kadar baharat kullanıyorum :) ayy tabi herkes fark ediyor 46-48 beden giyerken 38-40 bedene düştüm :)) canım biz insanlar çok alışmışız yağlı yemeklere ondan farklı geliyor ama bence yağsızda gayet güzel
Ekmegim bitince deneyim bunuda kac gunluk bu .?Ekmek tarifim:)
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 yumurta
Maya
Süt
2 kaşık yoğurt
Tuz
Kabartma tozu
Yumurta sarısı ile beyazını ayırıyorum yumurta sarısının üstüne maya süt yoğurt ve yulaf kepeğini atıp karıştırıyorum sütü göz kararı koyuyorum kek hamurundan azcık cıvık oluyor mayalanmaya bırakıyorum
Yumurta sarısına tuz ve kabartma tozu atıp köpük köpük olana kadar mikserden çekiyorum daha sonra her ikisini karıştırıyorum yağlı kağıt üzerine döküyorum 30 dk 150 derecede 25-30 dk 175 derecede pişiriyorum :)
Kaçamağım bi dondurma 3-4 tane üzüm olmuştu canım ama onunla alakası yoktu zannımca tatlandırıcı kullanmaya başlamıştım onunla ilgili diye düşünüyorum :) oy maşallah canım inşallah yine verirsin güzel kilolar:)) inşallah olacağım 36 beden kesinlikle doğumdu şuydu buydu olursa diyr verecem 2-3 kilo daha:)) evet yulafı kullan hem doyurucu oluyor hem wc çıkabiliyorsun :) ben bu aralar tarcınlı türkkahvesi yapıyorum kendime oda gayet güzel oluyor aç karnına sanki wc çıkmamdada etkisi var gibi :)Sana bisey anlataim daha once ben 1 kere 25 gun dukan yaptim ve 79 dan 69 a dustum hic kacamak yapmadm yuruyus yarim saat su 2 litre bazen daha az . 10 kilo verdm . sen dedin ya duraklama oluo die . bnce kacamak olmassa duraklama olmuyor v hergun 2 3 kutu kola icerdm karnimi sisirir aclik hissetmezdim ama diyet kola bimdekinden:) aynen . esim cok yagli ve salcali sever mecbur bende yerdim. Oda diyete girdi aksam yemio. Oglusumada tuzsuz ve az yagli yedirmeye basladim artik hic tuz koymuorum onada . sen zayifla zayiflayabildigin kadar iri kemikli degilsen 36ya da inersin sen. Cunku daha ewlenicen cocuk yapican bunlara pay birakmis olursun onemli. Bende afedersin bu yulafi yemegnce lavoboya cikamadm bu sefer kilo verisim yarim kilo yarim kilo oluyor. Bugun sinemaki icicem mecbu . ekmegimide duzenli yicm dukan dogru soyluyor yulaf olmadan asla olmuyor .
2 günlük canım:))Ekmegim bitince deneyim bunuda kac gunluk bu .?
İnsallah vericez zatn yulaf. Midede sisme ozelligi var toklukta ondanmis .hafiflik gibi yok ya .Kaçamağım bi dondurma 3-4 tane üzüm olmuştu canım ama onunla alakası yoktu zannımca tatlandırıcı kullanmaya başlamıştım onunla ilgili diye düşünüyorum :) oy maşallah canım inşallah yine verirsin güzel kilolar:)) inşallah olacağım 36 beden kesinlikle doğumdu şuydu buydu olursa diyr verecem 2-3 kilo daha:)) evet yulafı kullan hem doyurucu oluyor hem wc çıkabiliyorsun :) ben bu aralar tarcınlı türkkahvesi yapıyorum kendime oda gayet güzel oluyor aç karnına sanki wc çıkmamdada etkisi var gibi :)
2 günlük canım:))
Uyku düzenin bile daha güzel oluyor canım yaaa gerçektwn hafiflik gibisi yok:)) evet canım tok kalma sürende artıyor:)İnsallah vericez zatn yulaf. Midede sisme ozelligi var toklukta ondanmis .hafiflik gibi yok ya .
?? Uyku duzenimi oda neUyku düzenin bile daha güzel oluyor canım yaaa gerçektwn hafiflik gibisi yok:)) evet canım tok kalma sürende artıyor:)
Ayy haklısın çocuk olunca düzen felan kalmıyordur?? Uyku duzenimi oda necocuktan sonra unuttumda
7ci gun galba vallahi takvimr bakmam lazim canmedsofi canım bugün 4. Günündü demi nasıl gidiyor:)
Hmm:) kaç kilo verdin canım:)7ci gun galba vallahi takvimr bakmam lazim canmguzel sukur
Ay sinemaki ictim agridan maf haldeimHmm:) kaç kilo verdin canım:)
Smdiilik 2 kg 800 gr gibi wcye cikmamis haliHmm:) kaç kilo verdin canım:)
Çok güzel canım :)) ben 3-4 gündür sabahları tarçınlı kahve içiyorum oda güzel çıkarıyor sanki canım :)Smdiilik 2 kg 800 gr gibi wcye cikmamis hali
Sağol canım kaç kilosun daha önce denedin mi dukanı:)bende bugün itibari ile baslıyorum.hepimize kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?