Dukana basliyorummm (yeniden :)

Bende ole umuyorum canm ya

İncir yasak ama cnm
Canım yasak ama sen wc sıkıntısı yaşıyorsan bu tarz şeyler tüketmen lazım bir ara bendr yaşadım hergün 4-5 tane kuru kayısı yedim canım bir yerden zayıflarken biryerden batırmayalım

Basarili bence devam . kac gun yaptin dukan okdar verdin ? Benmkide 16 aylik verdigin kilolari gerimi aldin yoksa korumayi yaptinmi
korumayı guclendırmeyı yapmadım canım hedefıme sadece 2 kilo kılo kalmıstı.ama hamılelıkden sonra aldım.tekrar.şimdi 2,5 aylık bebeğim var.:)

Canım yasak ama sen wc sıkıntısı yaşıyorsan bu tarz şeyler tüketmen lazım bir ara bendr yaşadım hergün 4-5 tane kuru kayısı yedim canım bir yerden zayıflarken biryerden batırmayalım
Eweettt dukani bozmus bulunuorum
Pisman degilim
Bulgur plavi yedim
Yagsiz tuzsuz tabi.
3 beyaza hayir ! :)

Canım haftada 1-2 defa bakliyat ekle diyetine hem sıkılmamış olursun hem onların besin değerinide almış olursun

Canım haftada 1-2 defa bakliyat ekle diyetine hem sıkılmamış olursun hem onların besin değerinide almış olursun
Aynen o seklde canm . smdik soyle yapicam 6dan bisey yemiorum zatrn sutumu icip yatiorum . meyve sevmem zaten. Sekersizlige tuzsuzluga alistim zatrn un olmasada olur ekmekte yemesem olur . ama habire ben eti tavugu nerde bulcam aaaa. Yazin dukan cok guzel yapilio icicekle dolduruon karnini ama kisin hic cklmiomus ya . oohhh misss gibi bulguru yedim 5te karnim tok aklim yemekte degil. Bulgur kirmizi biber kabak karistrdim yedim. Benim diyet karataya döndü biraz
Aksam Co ba icerim yeter .
Dedihim gibi
6dan sonra bisey yemek yok
Seker yok
Tuz yok
Yag yok
Un yok
2 litre su
Yuruyus yarim saat
Bunlar olursa zaten kilo veririm.
Ama tavuk balik et kisitlamasi girince hepten cember daraliyor bana fenaliklar basiyor vallahi . ama tuzsuzluga alistigima inanamiorum ya. Ödem yapiomus ya otomatikman kafamdan atmisim

Hımm ne deyim ki bilemedim canım zor geliyorsa birazdaha farklı birşekilde devam et diyete bence canım:))
Bulgur dedimde ole yagli falan yapmadim gene tatsiz tuzsuz yaptim. Yanina sogan kirdim oohhhh misss . iyuce mutsuz olmaya basladim inanki ya kabizlik cabasi oda moralimi bozuo. 3 gune bi ekmek yapp ooo . cocuktan ekmekmi yapilio vakit bulup tatlim bu arada bnm inttrnette prblem var esimden giriom aksamlari

Aynen canım her zaman et tavuk balık bulunmuyor bulunsada insanın midesi bulanıyor bir süre sonra en iyisini yaptın sağlıklı beslenerekte güzel kilolar veriliyor :) kendi vucuduna göre ayarla tatlım kendini
Çocukla çok zor canım onunla ilgilenirken ev mi temizleyecen yemek mi yapacan spor mu yapacan Allah yardımcın olsun :) tmm tatlım sıkıntı değil sen girdikçe yaz ayrıca afiyet olsun kabızlık içinde beyaz leblebi demişlerdi dün arkadaşlar canım bi dene istersen bide aslında zararlı şeylerden uzak dursak kilo veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…