Dukana basliyorummm (yeniden :)

evet daha once yaptım.16 kilo verdim.2,5 aylık bebegım var.aynı perfonması tekrar bekliyorum kendimden inşallah
Oo maşallah canım geri hamilelikle mi aldın kilo yoksa hamilelikten önce mi aldn canım :) Allah bağışlasım bebişini canım

Çok güzel canım :)) ben 3-4 gündür sabahları tarçınlı kahve içiyorum oda güzel çıkarıyor sanki canım :)
Tarcindan kahveden nefret ederim biliomusun ilginctr duzenli yiyorum ekmegimi artik. Bazen biskuvi kaciriorum :)

evet daha once yaptım.16 kilo verdim.2,5 aylık bebegım var.aynı perfonması tekrar bekliyorum kendimden inşallah
Basarili bence devam . kac gun yaptin dukan okdar verdin ? Benmkide 16 aylik verdigin kilolari gerimi aldin yoksa korumayi yaptinmi

Youtubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)
Ben oglanla yeterince skılasiorum sagolsun gun boyu hareket hic bitmiyor

Youtubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)
Bide ben vcye cikamiorum ya anlamafm habire bagirsak calstirici ot mu icicem ben yaw morqlim sifir ekmegimi yiyiyorum

Bisey soruxam gerci dukanin kitabinda bole bisi yazdigini gormedmde acba ozel gunum diyemi veremiorum canm

Belli bi menu yapmiorum canm ne varsa karstiriorum . ama dukanla benm aram iyi gitmicek galba ya kilo vermiyorum yada tartida bi problem var anlamadim
Bide ben vcye cikamiorum ya anlamafm habire bagirsak calstirici ot mu icicem ben yaw morqlim sifir ekmegimi yiyiyorum
Bisey soruxam gerci dukanin kitabinda bole bisi yazdigini gormedmde acba ozel gunum diyemi veremiorum canm
Canım özel günlerde çok takma bence çünkü insan o zamanlar çok şişiyor ve kilo olarak çok artı çıkıyoruz bide seyire daha yeni geçtin sayılırır canımm gider sen sıkma birde bol su içmeye çalış canım

Canım wc konusunda bence kuru kayısı incir felan tüket hatta salataların içine azda olsa zeytinyağ dök

Yaa ne güzel ben de dukan yapmak istiyorum ama 2 aylık bebişim var, o yüzden başlayamıyorum. 2 yıl önce yapmıştım. 70 kilodan 53 e düşmüştüm. Uzun süre de korumuştum. Ama sonra hamileleik lohusalık falan. Yine aldım kiloları. Aslında emziren anneler için de listedi var ona göz atabilirim bi. Bu arada yapanlara kolay gelsin. Dukan keyifli bi diyet, ben çok kolay yapmıştım.

Canım evet emziren annelerede var dukan ama bebiş bence birazdaha büyüsün öyle yap

Sen keyfine bak smdilik cnm bosver diyeti hersey zamninda olmali bol su ic bi kac aya sutun azalicaktir su su cogaltan su aklnda olsun bide vitamin al canm halsiz duseceksindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…