Oo maşallah canım geri hamilelikle mi aldın kilo yoksa hamilelikten önce mi aldn canım :) Allah bağışlasım bebişini canımevet daha once yaptım.16 kilo verdim.2,5 aylık bebegım var.aynı perfonması tekrar bekliyorum kendimden inşallah
Tarcindan kahveden nefret ederim biliomusun ilginctrÇok güzel canım :)) ben 3-4 gündür sabahları tarçınlı kahve içiyorum oda güzel çıkarıyor sanki canım :)
Basarilievet daha once yaptım.16 kilo verdim.2,5 aylık bebegım var.aynı perfonması tekrar bekliyorum kendimden inşallah
Hmmm :) Altınbaşağın yulaflı bisküvisi var canım:)Tarcindan kahveden nefret ederim biliomusun ilginctrduzenli yiyorum ekmegimi artik. Bazen biskuvi kaciriorum :)
Yaaa iyi haberm oldu bu arada brnm kilo durdu ya ben 1 2 gun protein yapcam sadce... moralim bozuluo vallahi canmHmmm :) Altınbaşağın yulaflı bisküvisi var canım:)
Evde leslie yapsana canım bozma moralini :)Yaaa iyi haberm oldu bu arada brnm kilo durdu ya ben 1 2 gun protein yapcam sadce... moralim bozuluo vallahi canm
Leslie nekiEvde leslie yapsana canım bozma moralini :)
Youtubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)Leslie neki
Ben oglanla yeterince skılasiorum sagolsun gun boyu hareket hic bitmiyorYoutubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)
Belli bi menu yapmiorum canm ne varsa karstiriorum . ama dukanla benm aram iyi gitmicek galba ya kilo vermiyorum yada tartida bi problem var anlamadimGünlük menü paylaşalım mı kızlar
Bide ben vcye cikamiorum ya anlamafm habire bagirsak calstirici ot mu icicem ben yaw morqlim sifir ekmegimi yiyiyorumYoutubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)
Bisey soruxam gerci dukanin kitabinda bole bisi yazdigini gormedmde acba ozel gunum diyemi veremiorum canmYoutubede var canım güzel bi spor canım ben şuan 30günlük jillian yapıyorum sıkılaşmak için leslie de güzel bi spor canım evde 30 dk ayırarak yapabilirsin :)
Haklısın bebişe bakmak aşırı zor yaaa Allah yardımcın olsn canım:)Ben oglanla yeterince skılasiorum sagolsun gun boyu hareket hic bitmiyor
Belli bi menu yapmiorum canm ne varsa karstiriorum . ama dukanla benm aram iyi gitmicek galba ya kilo vermiyorum yada tartida bi problem var anlamadim
Bide ben vcye cikamiorum ya anlamafm habire bagirsak calstirici ot mu icicem ben yaw morqlim sifir ekmegimi yiyiyorum
Canım özel günlerde çok takma bence çünkü insan o zamanlar çok şişiyor ve kilo olarak çok artı çıkıyoruz bide seyire daha yeni geçtin sayılırır canımm gider sen sıkma birde bol su içmeye çalış canımBisey soruxam gerci dukanin kitabinda bole bisi yazdigini gormedmde acba ozel gunum diyemi veremiorum canm
Canım evet emziren annelerede var dukan ama bebiş bence birazdaha büyüsün öyle yapYaa ne güzel ben de dukan yapmak istiyorum ama 2 aylık bebişim var, o yüzden başlayamıyorum. 2 yıl önce yapmıştım. 70 kilodan 53 e düşmüştüm. Uzun süre de korumuştum. Ama sonra hamileleik lohusalık falan. Yine aldım kiloları. Aslında emziren anneler için de listedi var ona göz atabilirim bi. Bu arada yapanlara kolay gelsin. Dukan keyifli bi diyet, ben çok kolay yapmıştım.
Sen keyfine bak smdilik cnm bosver diyeti hersey zamninda olmali bol su ic bi kac aya sutun azalicaktir su su cogaltan su aklnda olsun bide vitamin al canm halsiz duseceksindirYaa ne güzel ben de dukan yapmak istiyorum ama 2 aylık bebişim var, o yüzden başlayamıyorum. 2 yıl önce yapmıştım. 70 kilodan 53 e düşmüştüm. Uzun süre de korumuştum. Ama sonra hamileleik lohusalık falan. Yine aldım kiloları. Aslında emziren anneler için de listedi var ona göz atabilirim bi. Bu arada yapanlara kolay gelsin. Dukan keyifli bi diyet, ben çok kolay yapmıştım.
İncir yasak ama cnmCanım wc konusunda bence kuru kayısı incir felan tüket hatta salataların içine azda olsa zeytinyağ dök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?