mucize olsa da zamanı geri alabilsem. eşim boşanmış ve çocuklu biri. ben de dul biri yaratık değil diye düşünüyordum. evlendik. zamanı geri alsam o imzayı da atmazdım. belki bilmiyorum benim eşimin karakterinden de kaynaklanıyor olabilir ama bir çok seyi hep gözardı etti. ona kalsa düğün yapmıycaktık, imzayı atıp evlenicektik. bana gelinlik diye gösterdiği şey nişanlarda giyilen beyaz bir abiye elbiseydi. kayınvalidem düğünüme bile gelmedi, neymiş çok hastaymış, tabi 2 hafta sonra antalya'ya gitti. ne ablaları ne abileri kardeşleri düğüne bile gelmedi. evi kendimiz dizdik, annemin abilerimin yardımıyla. düğünü bile abim yaptı, kredi çekti. neymiş gerek yokmuş düğüne. ilk düğününde her şeyi kendi yapmış, kolları bile kalkmıyormuşmuş. ben bunları istedim diye bencil oldum, evimi düşünmüyor oldum. bi balayını bile çok gördü bana. ev eşyalarını almak için kredi çekti, o krediyi de abime suç bulup onla tartışıyo. ona kalsa çekmiycekmiş. demem o ki, onlar heyecanları tatmış, heveslerini almışlar bizim isteklerimizi ki çok ama çok normal bir şey bu, göz ardı ederler. böyle kişilerle evlilik düşünenler, düşünmeyin.