• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul adamlar

Güzelim bu sorunun cevabı göreceli ama görünen sen buadamla evlenirsen çok sıkıntılar yaşar ve yaşatırsın. Bunu göz önüne al ve o yavrucağında ahını almadan bu işi bitir. Ne olursa olsun et tırnaktan ayrılmamalı ve buna sebep olan veya olacak olanlarda bunun cezasını çekmeli.

Canım çok zor çok zor çok zor ben yaptım 4,5 ay önceye dönebilsem nikah masasından kaçrdımemin ol.sakın derim.Sen adam sadece çocuğumu özledim dedi diye bunalmışsın.Bu hiçbişi değil ki.Dayanılcak gibi değil yaşadıklarım.Git kendine 0 al bence en güzeli.

ben evlenip ayrılmış ve çocuk sevgisini tatmış biriyle evlenmek isterdim. çünkü ben çocuk istemiyorum ve çocuk istemeyen erkek yok. hem hayatı daha iyi anlamış olabilir.

Dul biriyle evlemek bence üç kişilik bir iş.Ortada kendi seçimi olmayan boşanmayı yaşayan bir çocuk var.Çok ilgi ve anlayış gerekecektir.Sonra çocuk olduğu için eşiniz eski eşiyle sürekli görüşmek durumunda. Bir sürü sorun sizi bekliyor olacak.O yüzden kendinizi iyice tartın, zor görünüyorsa hiç denemeyin. Hem size hemde çocuğa yazık olur

evlenmeyi düşündüm :D
çocuğuna çok düşkünse sorun olur bence ne kadar güvenirse güvensin size aklı kalıcak bazı üvey annelerden dolayı....cocuğunu sürekli ezmeye çalışıyomuşsunuz gibi davranır yada düşünür kendide aileside....bide toplumun bakışı var zor gibi geliyo bana

Ya anne baba cocuguna düşkün olacak tabi ki ...
Çocuk her zaman bir numaradır !!!!

Bir suredir gorustugum kisi malesef daha once evlenmis ve bir de cocugu olan bir insan. Ve cocuguna cok duskun.. Gecmisinde yasadigi kotu evlilik, eski karisi, cocugu, benden buyuk olmasi ve daha bi suru olumsuz seyler yasiyorum. Ve kaldiramayacagima karar verdim. Ayrilacagim, sadece dogru zamani bekliyorum. Sevgi herseyin ustesinden gelmiyor malesef. Benim ilk heycanim olabilecek hersey onun icin bir tekrar olucak ve ben bu dusunceye kendimi o kadar kaptiriyorum ki, bazen kendimi onunla evlenmis gibi hissediyorum ve oyle oldugunda bekarin bekarla evlenmesine resmen ozeniyorum. Cok zor bu.. Cok sabir istiyor... o sabir sanirim bende yok :(((

İlk eşinden olan çocuğuna düşkün olan baba, yeni eşi tarafından kıskanılcaksa hiç evlenmesinler daha iyi. kadınlar kendilerine gelsin. 1 çocuk tüm kadınlardan daha değerlidir. aferim o adama. çoluğuna çocuğuna adasın kendini. 2. kadın da ona çorba yapsın çoraplarını falan temizlesin. evt.

:43:erkek arkadaşım da eşinden ayrılmış bir çocuk sahibi birisi. henüz nişan evlilik gibi resmi bir ilişki yok aramızda. ancak sanki ilerde çocuğumuz olmasını istemiyor gibi geliyor bana. açık açık birşey demedi ama bazı şakalarından ve tavırlarından böyle bir çıkarım yaptım. çünkü çocuğu ilk başta beni duyduğu zaman artık o ikisinin de çocuğu olur beni sevmezler diye üzülmüş. geçen de buna bağlı olarak dedi ki oğlum elbette seni seviyor kıskanmıyor onun kıskanacağı tek şey başka bi çocuk olabilir, o da olmadığına göre.." dedi. bi keresinde de şakayla karışık çocuk kelimesi geçince Allah korusun deyip kulağını çekmişti şakadan bir tavırla. bilmiyorum kırılıyorum bunlara ben galiba zor kızlar çoook zor yükü ağır dul çocuklu erkeğin.. :43::43::43:

Son düzenleme:
:43:erkek arkadaşım da eşinden ayrılmış bir çocuk sahibi birisi. henüz nişan evlilik gibi resmi bir ilişki yok aramızda. ancak sanki ilerde çocuğumuz olmasını istemiyor gibi geliyor bana. açık açık birşey demedi ama bazı şakalarından ve tavırlarından böyle bir çıkarım yaptım. çünkü çocuğu ilk başta beni duyduğu zaman artık o ikisinin de çocuğu olur beni sevmezler diye üzülmüş. geçen de buna bağlı olarak dedi ki oğlum elbette seni seviyor kıskanmıyor onun kıskanacağı tek şey başka bi çocuk olabilir, o da olmadığına göre.." dedi. bi keresinde de şakayla karışık çocuk kelimesi geçince Allah korusun deyip kulağını çekmişti şakadan bir tavırla. bilmiyorum kırılıyorum bunlara ben galiba zor kızlar çoook zor yükü ağır dul çocuklu erkeğin.. :43::43::43:

prenses 006 erkek arkadasın cok bencıl bellıkı nası derkı bunları sana nasılsa yok fılan dıye sen daha hıc evlenmemıssın tabıkı ısteyeceksın cocuk..

prenses 006 erkek arkadasın cok bencıl bellıkı nası derkı bunları sana nasılsa yok fılan dıye sen daha hıc evlenmemıssın tabıkı ısteyeceksın cocuk..

aslında bana çok bağlı, çok düşkün, beni benden fazla düşünür nerdeyse,çok da fedakardır.ben de alınıyorm bu sözlerine işte ama oğlunun onların başka çocukları olursa beni istemezler lafından sonra hassaslaştı yoksa böyle düşünmüyordu elbette

kimse yok mu arkadaslar?

Bne burdayım.Yaşında daha çok gençmiş böyle bi sorumluluğa girmek için.Ben de çok yaşlı sayılmam ama:)Valla sorun çok hangi birini anlatsam.En kötüsü.Yıllar geçtikçe yaşadıklarından dolayı biriken sinirinle bir çocuğa karşı sevgi duygusu beslememek.Bu en zoru.Bir yerden sonra sevgi felan gidiyor.Herşeyi batmaya başlıyor.Aynı evde kendi evinde huzursuz yaşıyosun.Ben ekstra takıntılı bir insan olduğum içinde hayat daha da zorlaşıyor.Bu çocuğun batması olayı öle kendiliğinden olmuyor tabi.Bir sürü yaşanmışlık var.En basiti geçen akşam çocuğa normal bişi dedim.Herkese diyebileceğin bişi Çay demliyordu kendi çapında az çaya çok su koymuş napiim dökiim mi suyu dedi.Ben de yok geçti artıkdedim sadece :))Eşim anında napsın çocuk çay demelmeyi mi biliyo dedi savunmaya geçti.Sonra ben başladım tabi.Bi sürü özür yok üzüyosun beni felan.Yani hiç konuşmicaksın.Bişi demiceksin.Sevgi dolu olacaksın.Ne yapsalar karışmayacaksın.Sen yemeği yap ev işini yap çamaşır bulaşık.Dışarda çalış.İyi ev kadını iyi eş ,çocuğa da iyi abla ol böle yaşamak gerekiyormuş:))Yok ben bilemedim biliyor musun çocuğun bizle yaşayacağıyla ilgili bişi yoktu.Piyango sonradan vurdu.Anne zaten planlamış anladığım kadarıyla bu adam evlenirse paketlerim çocuğu diye evlendi ertesi gün paketledi.Ben bileydim böle olcak evlenmezdim valla.

mucize olsa da zamanı geri alabilsem. eşim boşanmış ve çocuklu biri. ben de dul biri yaratık değil diye düşünüyordum. evlendik. zamanı geri alsam o imzayı da atmazdım. belki bilmiyorum benim eşimin karakterinden de kaynaklanıyor olabilir ama bir çok seyi hep gözardı etti. ona kalsa düğün yapmıycaktık, imzayı atıp evlenicektik. bana gelinlik diye gösterdiği şey nişanlarda giyilen beyaz bir abiye elbiseydi. kayınvalidem düğünüme bile gelmedi, neymiş çok hastaymış, tabi 2 hafta sonra antalya'ya gitti. ne ablaları ne abileri kardeşleri düğüne bile gelmedi. evi kendimiz dizdik, annemin abilerimin yardımıyla. düğünü bile abim yaptı, kredi çekti. neymiş gerek yokmuş düğüne. ilk düğününde her şeyi kendi yapmış, kolları bile kalkmıyormuşmuş. ben bunları istedim diye bencil oldum, evimi düşünmüyor oldum. bi balayını bile çok gördü bana. ev eşyalarını almak için kredi çekti, o krediyi de abime suç bulup onla tartışıyo. ona kalsa çekmiycekmiş. demem o ki, onlar heyecanları tatmış, heveslerini almışlar bizim isteklerimizi ki çok ama çok normal bir şey bu, göz ardı ederler. böyle kişilerle evlilik düşünenler, düşünmeyin.

SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM..??

SİZDEN EVVEL EVLENMİŞ VE BİR ÇOCUĞU OLAN ADAMLA EVLENİRMİYDİNİZ?

YA ÇOCUĞUNA DÜŞKÜNSE??

YA O ÇOCUK GEÇMİŞE BAĞLIYORSA?

YA SİZDEN EVVEL OLMUŞ ÇOCUĞU KENDİ OLMAMIŞ ÇOCUGUNUZDAN KISKANIRSANIZ?

YA SİZCE ZORMUDUR?

TŞKLER.:mymeka:

ben de tam böyle biriyim eşimin bir oğlu var,ama ben çocukları çok sevdiğim için iyi anlaştım.eşim bazen kantarın topuzunu kaçırıp sevgi konusunda kendinden geçiyor ama biliyorum ki bu
vicdanı yüzünden.hamile iken bebeğimi kaybettim eşimin oğlu geldi eşimin oğluna gösterdiği ilgi o zaman beni üzmüştü nedendir bilmiyorum ama oldu belki iç güdüsel belki kaybımdan dolayı karşıma geçip 10 yaşındaki çocuğu şap şup sürekli öpmesi beni sinir etmişti.ama eşimi aradan epey zaman geçtikten sonra uyarmıştım ben kaybettiysem sende kaybettin ama sen tutunacak diğer dalını senin olanı kaybetmiş birinin yanında nispet yapar gibi davrandın dedim düşündü ve haklısın dedi.bence çocuk konusunda kendinize güvenemiyorsanız o çocuk ve eşiniz hatrına birçok şeye göz yumamayacaksınız böyle birşeye başlamayın derim.çoğu zaman bocalıyorum zor bir durum ama allah yardım ediyor.eşim bu sene anneler gününde bana hediye almış ama ben anne değilim dediğimde sen herkesten daha çok annesin anne olmadığın halde bir çocuğa annelik yapıyorsun onu mutlu ediyorsun dedi.çok mutlu oldum ben beceremediği bazen dürtülerime engel olmaya çalışırken aslında karşıdan bir çocuğu mutlu ettiğimi öğrenmek beni havalara uçurdu.eşimin oğlu ile aramızda kuvvetli bir bağ var şuan babası olmadığı zamanlarda bile sözümü dinler bilirki benim söylediğim herşey onun faydasına....çok iyi düşün arkadaşım evlilik zor çocuğu olan geçmişi olan ve sürekli kendini hatırlatacak eski eşi olan bir erkekle olmak daha zor

aahhh ahhh aynı sorun bende de var. evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamı sevdim. üstelik ben üni. mezunuyum o ilkokul. delilik belki ama hem çok sevdim hem çok mutluydum onunla. çok iyi anlaşıyorduk. gelin görün ki göze alamadım. ailemde onaylamadı ve bitti. ama hala içimde acısı

Back
X