dul bayan & evlenmemiş erkek

esqueda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
137
0
46
35
Ankara
BENİM DURUMUMDAOLAN BAYANLAR VARMI

dul bir bayanım, 1 aylık bir evlilik yaşadım eşimle hiçbirlikte olmadık
erkek arkadaşım daha önce evlenmemiş durumumdan bilgisivar
acaba ailesi duyunca nolcak acaba hiiç olmayacak duaya amin dememelimiyim
benim durumda olan bayanlar var mı

Sizin yapabileceğiniz birşey yok ki.Birlikte olduğunuz kişi için sorun değilse, bırak o uğraşsın kendi ailesiyle.Sen üzerine düşeni yapıp, durumu anlatmışsın zaten.
Sakın kendini kabullendirmek için çaba sarfetme.Kimse kendi kaderini yazamıyor.Canını sıkma :34:

yani haklısın tşk ederim
zor bir durum biliyormusun daha önce de biri vardı böyle aileme kabul ettirmek için asarım keserim isterlerse evlatlıktan
reddetsinler ben yine seni bırakmam demişti.ama arkadaş ilk konuyu ailesine açtığı gun bir daha telefonlarıma çıkmadı benim için ağlayan biriydi bi de bu
şimdi birlikte oldugum kişi de de aynısını yaşamaktan korkuyorum

doğru diyorsun bırakayım kendi uğraşsın da acaba ne kadar uğraşabilir bunu nasıl anlarım nasıl güvenirim

ya ben şunu anlayamıyorum daha önce evlenmiş bir erkek rahatlıkla bekar kızla evleniyor ama tersi olunca çok büyük sorun oluyor.hiçte birşey olmaz canım.benim bi arkadaşım var bekar çocukla evlendi gayette.ailesinin nasıl insanlar olduğuna bağlı tabi..ama sen canını sıkma..herşey olacağına varır.

artık erkeklerin bunları çok fazla sorun ettiğini sanmıyorum sevdikten sonra herşeyi kabulleniyorlar

Güya teknoloji çağına geçmiş medenileşmiş insanlarız biz ama bir kadın evlenip boşandı mı bir ayrı bakılıyor nedense.Ama erkeğin hiç böyle bir problemi yok.
Hz.Peygamber Efendimizin ilk eşi Hz Hatice dul bir kadındı.Hz. Peygamberimiz 25 yaşında Hz. Hatice 40 yaşındaydı.
Hz.Hatice ticaret yaparak kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmış zengin bir kadındı.

Hakkında hayırlısı olur inşallah.

karşılıklı problem etmiyorsanız onların bişey demesi pekte önemli değil bence. sonucta siz birbirinizi seviyorsunuz

ailesini ikna etmek sevgilinin görevi seni gerçekten seviyorsa bunu yapar senden vazgeçmez
sen hiçbir şey yapma bunları düşünüp canını sıkma herşey kader kısmet canım:31:

ya ben şunu anlayamıyorum daha önce evlenmiş bir erkek rahatlıkla bekar kızla evleniyor ama tersi olunca çok büyük sorun oluyor.hiçte birşey olmaz canım.benim bi arkadaşım var bekar çocukla evlendi gayette.ailesinin nasıl insanlar olduğuna bağlı tabi..ama sen canını sıkma..herşey olacağına varır.

AAA NE GÜZEL peki o kabullenme süreci nasıl oldu (cok gec yazdım biliyorum ama yatak döşek yatıyordum hastane falan )
beni bilgilendirir misin

artık erkeklerin bunları çok fazla sorun ettiğini sanmıyorum sevdikten sonra herşeyi kabulleniyorlar

canım erkekler kabulleniyorlar. benim sevgilim de kabullendihatta hiç olmamış gibi davranıyor ancak ailesi için korkuyorum.anne baba ikisi de öğretmen umarım ilerde karşıma sorun olr çıkmaz
aynı şeyleri aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşayıp başa dönmek istemiyorum

Güya teknoloji çağına geçmiş medenileşmiş insanlarız biz ama bir kadın evlenip boşandı mı bir ayrı bakılıyor nedense.Ama erkeğin hiç böyle bir problemi yok.
Hz.Peygamber Efendimizin ilk eşi Hz Hatice dul bir kadındı.Hz. Peygamberimiz 25 yaşında Hz. Hatice 40 yaşındaydı.
Hz.Hatice ticaret yaparak kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmış zengin bir kadındı.

Hakkında hayırlısı olur inşallah.

canım zaten iş peygamber efndimize gelince hepsi onun dediğini yapıyor güzelce.ama bundan bahset hiç oralı olmazlar. hz.muhammed böyle birşeyde sakınca görmemişken bunlara ne oluyor acaba :(

ailesini ikna etmek sevgilinin görevi seni gerçekten seviyorsa bunu yapar senden vazgeçmez
sen hiçbir şey yapma bunları düşünüp canını sıkma herşey kader kısmet canım:31:

ilkinde öyle yapmıştım ama sonu hüsran.depresyonlardan döndüm.bide annesini aradım ben onu seviyorum dedim bana yeşilçam repliği söyledi :senle onun yolu farklı.siz farklı hayatlara sahipsiniz.oğlumun hayatında yerin yok senin dedi bana ve suratıma kapattı tlf nu :( insanlar bu kadar cahil ve ben tek kötü söz söylemeden buna ragmen tsk ettim kapattım tlf nu. resmen insan ayrımı yapıyorlar.kendilerinin de kızı var bitane. eger o kızlar bir gün koca evinden baba evine dönerse hem de bi elinde cocuguyla o zaman nasıl bir halde olurlar adımı anarlar mı acaba

boşver canım sen öylelerini Allaha havale et
artık herkes böyle ön yargılı değil olgun düşünen insanlar da var
sen aile ile hiç muhatap olma değerini düşürme
Allahtan hayırlısını dile yeter kısmetse zaten kimse önüne geçemez emin ol

boşver canım sen öylelerini Allaha havale et
artık herkes böyle ön yargılı değil olgun düşünen insanlar da var
sen aile ile hiç muhatap olma değerini düşürme
Allahtan hayırlısını dile yeter kısmetse zaten kimse önüne geçemez emin ol

TŞK EDERİM mihriban.Onları Allaha havale ettim zaten şimdiki iilişkimde aynı şey molmaz umarı

Back
X