- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 123
- 38
dedik ama zaten ayrılığın konusu benım evlenmek ıstememdi kendısını oyaladığımı düşünmüşTam tartışmanın ertesinde ayrılma kararı almışken bu cümle ile gelen evlilik teklifinde yahu biz ne yapıyoruz demediniz mi?
severdi ...eminim
sorunlar benden kaynaklıydı
bende de aynı sey var sevgı ve saygı bir çocuğu var yenıden bebek ıstıyor hemen ıstıyor ama beklemek ıstemıyor hiç bende aslında sizin gibi düşünüyorum çok sevıyorum ama içim içimi kemiriyor aslında sadece evlilik cüzdanını görünce böyle oldum neden atmamış olabilir?Ben de eşimin 2. eşiyim ve ilk evliliğinden 3 tane çocuğu var gayet mutluyum. iş sevgiliniz de bitiyor. Bizim de sevgililik dönemimiz çok çalkantılıydı şimdi düşünüyorum da boşanma ve yaşanan olumsuzlukların birikimiymiş eşimin gel-gitleri... Evlendikten sonra ufak tefek şeyler dışında asla kavgamız, kopmamız olmadı
Ne ailesine ne çocuklarına asla ezdirmedi beni aramızda 9 yaş var olgunluğu idare edebilmesi çok büyük artı.. Bebek ve ilk heyecan konularına gelecek olursak benden daha hevesli ve istekli.. dediğim gibi karşındaki kişiyi en iyi sen bilirsin.. Uzaktan bakınca ay bekar kız niye 3 çocuklu adamla evlendi diyecekler diye çok kafam karıştı toplum baskısı çok acayip bir şey ne kadar takmıyorum desende içinde bir şey kemiriyor.. Toplumun onayladığı bir evliliği 30 yıl yaşayacağıma sevdiğim adamla 3 yıl yaşarım dedim ve evlendim hiç pişman değilim. Kalbini dinle
onları denedım zamanında olsun dedıbaşımdan bir nişan geçti deyin bakalım ne tepki verecek o zaman anlarsınız?
ben düzeliyorum artıko zaman adamın başını yakmaya niyetliyseniz evlenin
bizimki de ailesini asla karıştırmazİstisnalar kaideyi bozmaz :)))
Sizin adınıza çok sevindim. Ben cesaret edemem. Eşiniz kişilik sahibi demek ki, ailesini evliliğine karıştırmayan erkek bulmak çok zor.
boşanmış veya dul herneyse konu o değil zatendul derken ?
eski eşi vefat mı etmiş? EŞİ ÖLENE DUL DENİR
boşanmış deseniz daha uygun değil mi
tc kimliklerinden bile DUL ibaresi kalkalı senelerrrrrr oluyor.
ben 28 o 42 yaslarındayızevet yeni gördüm 18 yaşında da olsa hala çocuk sayılır çocuk 18 yaşında ise siz kaç yaşındasınız,arkadaşınız kaç yaşında aranızda çok mu yaş farkı var.
parasal sebepler yuzunden 10 sene evvel ayrılmış ailem daha tanısmadılar bıleSiz hiç evlendiniz mi? Yaşlarınız kaç? Ailen nasıl karşılıyor? En önemli sorum ise neden boşanmış?
28 oldum evet o da 42 yasnda olgun olduğu için sevdım zatenProfilinize bakılırsa ,doğruysa 27 yaşındasınız.Aranızda yaş farkı da çok o zaman.
terim için sitedeki herksten çok özür dilerim. çocuk 18 yasında ve anne ile kalıyor bana karsı çok saygılı davrandı ama ilerde nasıl olur bılemem ve hemen bebek ıstıyorbence oylesıne kalmıstır o evlılık cuzdanı yanı bısı ıfade etmıyordur kaç sene geçmiş aradan zaten....
önemli olan bırbırınızı tolere edebılırmısınız, evlenırse yenıden cocuk sahıbı olmak ıstıyormu, senın cocuguyla aran nasıl ve cocuk kımınle ıkamet edıyor, bunları dusun kararını sonra ver, ayrıca bosanmıs herkes=bekardır, dul terımı bana cok kaba gelıyor..
saklamadı çekmecesinde ben buldum içinde eski kimlikler falan da vardı neden atmamıştır dıye düşündüm?Evlenip boşandığını ve çocuğu olduğunu söylemiş büyük ihtimalle.
Ama evlenme cüzdanını sakladığını söylememiş.
Konu sahibi de neden sakladı diyor.
çocukları arasında çok yas farkı olmasını isteediği için o kendı açısından beklemek istemiyor.
sorunlar zaten evlenelım dediğinde basladıNeden sorunlarin sadece kendinizden kaynaklandigini dusunuyorsunuz?
Anlasmazliklar tartismalar tek tarafli olmaz ki. 2 kisi gerekli sorun yasamak icin. Acaba siz sorun sende sen cikartiyorsun dusuncesi 5 yil icinde size empoze mi edildi.
Saglikli bir evlilik olmaz gibi geliyor. Ayrilip gitmis evlenelim diye gelmis.
Sormadiniz mi sorunlarimizi cozmedik nasil neden evlilik istiyorsun diye.
hergun defalarca düşünüyorumbir kere daha düşün
dul sözü için özür dilerim. evet biliyordum durumu ama yenı yenı cıddıye bındı ıs o yuzden sımdı soruyorumBence bu soru çok ayıp bir soru.
Bir kadın için çocuğu var dulmuş sizce evleneyim mi sorusunu sorsalar, çok kızarım belki kavga ederim.
Aynısı erkekler için de geçerli. 5 senedir adamı tanıyan sizsiniz. İlişkinin başında çocuğu olduğunu da biliyordunuz o çocuklar daha yeni gelmedi.
Bunun şimdi sorun olması ve dile getirilmesi bence çok ayıp. Dul kelimesi de öyle. Kimse hadi iş olsun da evleneyim diyerek evlenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?