dul biriyle evlenmek?

Ben de eşimin 2. eşiyim ve ilk evliliğinden 3 tane çocuğu var gayet mutluyum. iş sevgiliniz de bitiyor. Bizim de sevgililik dönemimiz çok çalkantılıydı şimdi düşünüyorum da boşanma ve yaşanan olumsuzlukların birikimiymiş eşimin gel-gitleri... Evlendikten sonra ufak tefek şeyler dışında asla kavgamız, kopmamız olmadı
Ne ailesine ne çocuklarına asla ezdirmedi beni aramızda 9 yaş var olgunluğu idare edebilmesi çok büyük artı.. Bebek ve ilk heyecan konularına gelecek olursak benden daha hevesli ve istekli.. dediğim gibi karşındaki kişiyi en iyi sen bilirsin.. Uzaktan bakınca ay bekar kız niye 3 çocuklu adamla evlendi diyecekler diye çok kafam karıştı toplum baskısı çok acayip bir şey ne kadar takmıyorum desende içinde bir şey kemiriyor.. Toplumun onayladığı bir evliliği 30 yıl yaşayacağıma sevdiğim adamla 3 yıl yaşarım dedim ve evlendim hiç pişman değilim. Kalbini dinle

bende de aynı sey var sevgı ve saygı bir çocuğu var yenıden bebek ıstıyor hemen ıstıyor ama beklemek ıstemıyor hiç bende aslında sizin gibi düşünüyorum çok sevıyorum ama içim içimi kemiriyor aslında sadece evlilik cüzdanını görünce böyle oldum neden atmamış olabilir?

terim için sitedeki herksten çok özür dilerim. çocuk 18 yasında ve anne ile kalıyor bana karsı çok saygılı davrandı ama ilerde nasıl olur bılemem ve hemen bebek ıstıyor

Bence bu soru çok ayıp bir soru.
Bir kadın için çocuğu var dulmuş sizce evleneyim mi sorusunu sorsalar, çok kızarım belki kavga ederim.

Aynısı erkekler için de geçerli. 5 senedir adamı tanıyan sizsiniz. İlişkinin başında çocuğu olduğunu da biliyordunuz o çocuklar daha yeni gelmedi.

Bunun şimdi sorun olması ve dile getirilmesi bence çok ayıp. Dul kelimesi de öyle. Kimse hadi iş olsun da evleneyim diyerek evlenmez.

Evlenip boşandığını ve çocuğu olduğunu söylemiş büyük ihtimalle.

Ama evlenme cüzdanını sakladığını söylememiş.

Konu sahibi de neden sakladı diyor.
saklamadı çekmecesinde ben buldum içinde eski kimlikler falan da vardı neden atmamıştır dıye düşündüm?

sorunlar zaten evlenelım dediğinde basladı

dul sözü için özür dilerim. evet biliyordum durumu ama yenı yenı cıddıye bındı ıs o yuzden sımdı soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…