dün akşam iş çıkışı karşımda görünce çok şaşırdım

missed_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
dün işten çıkarken baktım bu karşımda ilk önce benzettimmi acaba dedim :)
neyse niye geldin falan filan derken bi yere gidip oturduk
sen ne sorunlu bi kızsın böyle ya dedi
bir aydır aramıyorsam sen beni arıyorsunya konuşuyoruzya, bu zor günümde bir aydır senden ne çekiyorum her telefonda yok nişan yapalım yok evlenelim, ben mahkemeyle uğraşıyorum bana destek olacağına kendi derdine düşmüşün dedi :19:
ayrıca kızlığını banamı verecen lafında ben bir anormallik göremiyorum. ben senin sevgilinim hatta evlenmek üzere olan bir sevgilin ben bu lafı sana rahatlıkla söylerim hatta şimdi gene söylerim, böyle dedim diye beraber olalım anlamına gelmiyor dedi
işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedi:25:
baya gezdik çok geç gittim eve çok güzel vakit geçirdik öyle özlemişimki onu
ama kafam hala karışık resmiyete dökülmeden de kafam hala karışık olacak galiba:44:

Son düzenleme:
Kızlığını bana verecen mi cümlesi beraber olacağınız anlamına gelmiyor tabiii ki..
Yoksa siz öyle mi anladınız?
Adamın iğrenç beyin yapısını gösteriyor,kör müsünüz ayol?
Bir de resmiyete dökülmekten bahsetmişsiniz..
Acaba hoşunuza mı gidiyor erkekler tarafından hor görülmek,gururunuzun incinmesi vs.?

al iste :46::46::46::46::46::46:
adam istedigi gibi laflari kivirmis senide inandirmis.
yüz yüze görüsürsen adam seni ikna eder demistik ikna olmussun.:46:
kizligini banami verecen ? kelmisini HIC BIR SEVGILI demez. cünkü igrencligin daniskasi !
yok evlenmek üzere sevgilinim falanda filanda BOS LAF. hadi öyleyse niye nisanlanmiyor seninle? baksana sus demis ben biliyorum zamanini bos konusma demis. seni ezmis yine ama sen cok özlediginden gözün hic birseyi görmemis.. allah gözünü acsin amin

bir aydır aramıyorsam sen beni arıyorsunya konuşuyoruzya, bu zor günümde bir aydır senden ne çekiyorum her telefonda yok nişan yapalım yok evlenelim, ben mahkemeyle uğraşıyorum bana destek olacağına kendi derdine düşmüşün dedi :19:
ayrıca kızlığını banamı verecen lafında ben bir anormallik göremiyorum. ben senin sevgilinim hatta evlenmek üzere olan bir sevgilin ben bu lafı sana rahatlıkla söylerim hatta şimdi gene söylerim, böyle dedim diye beraber olalım anlamına gelmiyor dedi
işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedi:25:baya gezdik çok geç gittim eve çok güzel vakit geçirdik öyle özlemişimki onu
ama kafam hala karışık resmiyete dökülmeden de kafam hala karışık olacak galiba:44:

tek taraflı bir istek gibi geldi bana ..boş düşünceler vs evlilik ona göre boş konuşmamıymışş yada başının etini yemekmiymişş....

Son düzenleme:
Sevgilinizin söylemeye çalıştığı şeyler aynen aşağıdaki gibi ;

"Ben istediğim gibi konuşurum , buna izin verdin zaten halada konuşmaya devam ederim...
Ne zaman arayıp aramayacağıma ben karar veririm hesap sorma , sorma cürretinde bulunursanda sorunlu kızsın sen..
Benim problemlerim var evlilik şu aralar umurumda değil, sen boşver evliliği falan da benimle ilgilen..
Hep ben , hep ben, hep ben.. Sen diye birşey yok... kızlığınıda bana ver hee bak başkasına verirsen ölümü gör..
Evlilik deme bana buz gibi soğurum senden.."

cok yanlis yapmissin cok...
sen buraya fikir almak icin konu aciyorsun o kadar insan
sana ayni seyi soyluyor ama birini bile kale almiyosun:20:

su cocugun uslubuna bakarmisin yaaa ne kadar kaba
ozur mu dilemis oldu simdi?

bi dovmedigi kalmis..

sen ne sorunlu kizsin, bana kizliginimi vecen cok normal simdi bile derim
nasil bi matik bu yaa kocaman bi YUH dedim okurken

senin adina uzuluyorum

Şu forumda ne konular okudum ne konulara yorum yaptım... Özel mesaj atanlara da kendimce fikir vermeye çalıştım ve bir çoğunun derdine kalpten üzüldüm zira tertemiz, akıllı genç kızlar karşı tarafın dengesizliği yüzünden bir şekilde hayattan kopmuş yahut boş ümitlere inandırılmışlardı... Kızlar ellerinden geleni yapmış ama durmaları gereken yerde severek vazgeçmiş yahut vazgeçmenin kararı aşamasındaydılar... Öyle mesajlar gördüm ki erkeklere lanet ettim ama bu konunun sahibi sayesinde erkekler bir kez daha aklandı gözümde...

Böyle tepkisini ortaya koymaya çalışıp, aklı sıra "kaçan kovalanır" diyerek iki gün aramayıp üçüncüsünde arandığında sevgilisinin önüne kırmızı halılar sererek kendini komik duruma düşüren kızlar varken, erkekler de basit düşünce yapıları gereği kadınları aynı kefeye koyarken daha çok genç kız bu palavraları duyar, ağlar, üzülür, kullanılıp terk edilir... "Yanlış öğretmenlerin kötü öğrencileri" olan böyle adamlarla muhatap olduğunuzda bilin ki sizin üzerinizde bu ucuz numaraları deneyen adamlar böyle kimselerden yüz buluyor...

Uslubumu sert bulanlar konu sahibinin önceki konularına ve zaman ayırıp da yaptığımız onca yoruma eşlik edip sonra tekrar bu kıvama nasıl geldiğine şahit olabilir...

Yine aynı şeyi yapıp yorumlara devam edeceğiz, size değil ama okuyanlara faydası dokunur belki:

-"Evlenelim deme" demez evlenecek adam... Bunu duymaktan haz duyar, kendi teklif eder, kendi ister... Ağzından kaçırsa lafı toparlamaya çalışır, sizinki direkt söyleyebiliyor ne şanslı adam... Aklına geleni söyle, ağzına geleni söyle... Ağzından çıkanı kulağı duymasa da olur ne verse yenir...

-"Bir aydır aramıyorsam sen arıyorsun ya"... Bu adam sizinle evlenmeyecek de hani evlense (böyle devam ederseniz mümkün değil) Para kazanılacak "Sen kazan" der... Sevgiye hasret yaşarsınız, "Ben uğraşamam sen sev" der... Çocuk yapılacak, "Sen yap" der!.. O zaman da tekrar konu açılır "Kocam beni sevmiyor" diye... Artık insanın üzüleni teselli edesi gelmiyor, sen onuncu kattan aşağı atla sonra "Kafam yarıldı!" de, yok yarılmayacak mıydı?

-"Evlenmek üzere olup Bana evlenelim deme" diyen sevgilinizin kızlık muhabbetinden de gına geldi... Her konuda çirkinliğine değindik hala farklı başlıklarda bir kişi de çıkıp "Ay bu çocuk seni seviyor!" desinler diye bekliyorsunuz. (Lütfen biri desin hakikaten ifrit olduk, belki bu sefer kızımızın vazgeçeceği tutar malum mekanizma ters işliyor)

"Al gülüm ver gülüm denmesinde bir sakınca yok "Evlenmek üzere olan sevgilinim" demiş..

Kız olan kız (kız oğlan kız denir ki tabirin doğrusu ilk yazdığım) "Madem evlenmek üzereyiz, bana bu muhabbetleri yapma" derdi, kestirip atardı ama siz diyemezsiniz... Neden, biliyorsunuz cinsellik lafını kapatıp rest çekerseniz adamın arkasını dönüp gideceğini... Kafanızın karışık olduğu da palavra, bu kadar kişinin gördüğünü görmüyor değilsinz, "Aşık olmayan beni anlamaz" lafı da kurtarmaz... Aşık adam kalb alışverişi yapar, gönlünü verdiğini ifade eder aşkla, kızlığını değil...

-İşi gücü bırakıp konuşmaya gelmiş... Okuyan hanımlar gayet iyi bilirler ki gün içinde sevdiğimiz adamlar "sayısız kez" işi gücü bırakıp mesaj atar, arar, yanımıza gelir ve bir yerlerde buluşuruz... Bu sevginin gereğidir, bunun adı birlikte olma isteğidir... "İşi gücü bırakıp" yapılan şeylerin adı ise "angarya"dır... Sizi böyle nitelendiren bir adam için yorulan gözlerimizin onda biri kadar sizin gözleriniz açılsa bunca zahmete değecek...

-Eve geç dönmüşsünüz bir dahaki sefere "Geç oldu dönme" der, süreç bu... O vakit bununla ilgili konu açarsınız... O zamana kadar açacağınız her konu paralel olacak ne kendinizi ne okuyanları yormayın ve bu lafları da duymayın... Başta tavsiye niteliğindeki tüm bu sözlerimi şu an eleştiri olarak yazıyor ve her bir harfi vurguluyorum...

Eğer onu veya bakış açınızı savunmaya geçerseniz daha ayrıntılı yazak durumunda kalırım, umarım ne kendinizi ne okuyanları daha fazla yormazsınız... :68:

Bu tür düşünen bir adam söylesene sana ne verecek..lütfen gözünü aç ve duygusal bir şekilde düşünme..mantığını kullan...yoksa herşey için çok geç olacak..

işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedi:25:

Mesajınızı okudum, okudum, derken "öyle özlemişim ki onu" cümlesinde donup kaldım..
Ben de sandım ki, resti çektiniz, bir daha yüzüne bakmayacaksınız..
Ne resmiyeti bekliyorsunuz, evlenince resmi resmi aşağılar sizi.. Bu mu beklentiniz?
Hiç saygısı, görgüsü yok, görmeden tanımadan tiksindim adamdan..:19:

Sen onunla tabi iyi vakit geçirirsin, seviyorsun, birşeyler paylaşmışsın vs. Ama O seni çabasıyla mı mutlu ediyor, yoksa sadece varlığıyla mı? Bence o herşeyin farkında senin çok sevdiğinin, varlığının yettiği falan. Evlenince evde yan gelip yatıp benim varlığım yeter diyerek minumum çabada olur. Çünkü erkeklerde minumum çaba maximum iş mantığı vardır.

Senin için enerji harcayacak durumu, morali yoksa, sende "tamaam, ilerde bir gün hala bekarsam tekrar şansını denersin, şimdi işlerinle ilgilen de" olur biter. :)) Bu arada diğer talipleri değerlendirirsin..değerlendirirken de erkekleri tanırsın..neye nasıl tepki veriyorlar, nasıl yaratıklar diye :) Bu adamda hayatını düzene koysun, seni sevdiğine emin olup gelirse biraz sürünsün( ki dönerse süründürülme ihtimalini de hesap eder merak etme..onlar az değil)..böylesi daha makbul..emin ol değerin artar. Ha sen bu arada değişirsin, onu beğenmezsin artık o başka. Bu psikolojide bir byn olsan harika our, tadından yenmezsin :)

"Ben istediğim gibi konuşurum , buna izin verdin zaten halada konuşmaya devam ederim...
Ne zaman arayıp aramayacağıma ben karar veririm hesap sorma , sorma cürretinde bulunursanda sorunlu kızsın sen..
Benim problemlerim var evlilik şu aralar umurumda değil, sen boşver evliliği falan da benimle ilgilen..
Hep ben , hep ben, hep ben.. Sen diye birşey yok... kızlığınıda bana ver hee bak başkasına verirsen ölümü gör..

hahh aynen demek istediğini çok ii anlatmışşsın cnm tebrik ederim.

bu kırmızı ile belirttiğim yerler gözünü boyamış anladığım kadarıyla:51:

:86::86::86::86::86::86:

aslında karşı tarafın demek istediklerini esen77 güzel yazmış:82:

madem ilişkini devam ettireceksin,evlenmeden ileri gitmemeye bak.seni sevdiğini bilmek istiyorsan,evlenene kadar bişey yaşama.

madem ilişkini devam ettireceksin,evlenmeden ileri gitmemeye bak.seni sevdiğini bilmek istiyorsan,evlenene kadar bişey yaşama.

Süper olmuş bu. :129::129::129::129::129:

Çok üzüldüm senin adına. Pek safsın canım ya. Gözünde öyle ezik bir durumdasın ki o adamın, artık bu bensiz yapamaz diye düşünüyordur eminim. Bu yüzden de hiç kaybetme korkusu olmadığından ağzına geleni söyleyebiliyor. Sen de hala onu öyle özlemişim ki gibi cümleler kurup gerçeği gözardı edebiliyorsun. Burada yazılan yorumlar yine havada kalacak, sen kendi bildiğini okumaya devam edeceksin eminim. Yahu o kadar gözün körleşmiş ki adam seni üzemiyor bile. Bana o cümleleri söylese asla hazmedemezdim. Gururunu da alıp götürmüş bu aşk. Çok yazıkk. Ne aşk var bu ilişkide, ne de sevgi. Seven adam nedir, nasıl davranır gibi konulardan bihaber kızlar hep katlanıyor böylelerine zaten. Gözlerimizi açıp etrafa bakmak lazım biraz.

Belki biraz ağır olacak ama sizde özgüven denen bir şey kalmamış. Çünkü ancak özgüveni olmayan bir insan karşındaki insanın kendisine böyle laflar etmesine izin verebilir.

Gerçekten hiç hoş değil bu durum, hem de hiç. Hiç şüphem yok ki yarın öbür gün siz nişanı attık vs. diye konular da açarsınız bu gidişle. Nitekim arkadaşlar onca şeyler söyledi öbür konularınıza ama pek dinlediğiniz söylenemez. :20:

Ağır olduysa kusura bakmayın, fikirlerimi en açık şekilde dile getirmeye çalıştım. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Sen onunla tabi iyi vakit geçirirsin, seviyorsun, birşeyler paylaşmışsın vs. Ama O seni çabasıyla mı mutlu ediyor, yoksa sadece varlığıyla mı? Bence o herşeyin farkında senin çok sevdiğinin, varlığının yettiği falan. Evlenince evde yan gelip yatıp benim varlığım yeter diyerek minumum çabada olur. Çünkü erkeklerde minumum çaba maximum iş mantığı vardır.

Senin için enerji harcayacak durumu, morali yoksa, sende "tamaam, ilerde bir gün hala bekarsam tekrar şansını denersin, şimdi işlerinle ilgilen de" olur biter. :)) Bu arada diğer talipleri değerlendirirsin..değerlendirirken de erkekleri tanırsın..neye nasıl tepki veriyorlar, nasıl yaratıklar diye :) Bu adamda hayatını düzene koysun, seni sevdiğine emin olup gelirse biraz sürünsün( ki dönerse süründürülme ihtimalini de hesap eder merak etme..onlar az değil)..böylesi daha makbul..emin ol değerin artar. Ha sen bu arada değişirsin, onu beğenmezsin artık o başka. Bu psikolojide bir byn olsan harika our, tadından yenmezsin :)

söylediklerini uyguluyacağım. çok saol canım :16:

Back
X