Dün akşam sinir oldum

Peki teyzenizin kocasi hasta olursa arayip bir gecmis olsun diyemez misiniz?
Veya ablanizin kocasi?
Veya halanizin kocasi?
Yani eniste diye tabir edilenleri demek istiyorum?
Arar derim bunda bişey yok ama onlar benim büyüğüm zaten.
Eş kuzeni kim oluyo ki onun yüzünden üzüyobeni hayır yani bir araya geldiğimizde mesela kadın eşime bişey sormadan hiç konuşmaz kadınla ama bu mesajlar aramalar niye oluyo

Bende o kadar geniş olamıyorum işte uygun bi dille söylycem anladı anladı anlamadı kuzen eşi uğruna beni bitircek o zaman
Sen zaten geniş bir kadınsın ki bugüne kadar kocan senin istediğin kalıba girmediği halde hep geri döndün.
Adam kendinden hiç ödün vermiyor ama helal olsun, bildiğini okuyor. Sen de geniş geniş oturuyorsun yanında.

Arar derim bunda bişey yok ama onlar benim büyüğüm zaten.
Eş kuzeni kim oluyo ki onun yüzünden üzüyobeni hayır yani bir araya geldiğimizde mesela kadın eşime bişey sormadan hiç konuşmaz kadınla ama bu mesajlar aramalar niye oluyo
Benim esimin kuzeni benim de kuzenim gozuyle baktigim insandir
Esimin amcasina amca diyorum mesela ayni sey
Kuzenimin esine karsi ne hissedersem esimin kuzenine ve onun esine karsi da ayni seyi hissederim
Yani nikah dusuyormus bilmemne bana gore degil
Ben beyine bakarim , nikah dusup dusmemesine bakmam,kendi bakis acimla olayi boyle degerlendiriyorum

Sen zaren geniş bir kadınsın ki bugüne kadar kocan senin istediğin kalıba girmediği halde hep geri döndün.
Adam kendinden hiç ödün vermiyor ama helal olsun, bildiğini okuyor. Sen de geniş geniş oturuyorsun yanında.
Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo bana

Ara ara da hem eşini hem kendini akraba ortamına rezil et.
Bu forumdan sonra sosyal ortamında da tescillenmiş olursun.
Ne var bunda ya mesela eltim aradı o bana geçmiş olsun dedi eşimede selam söyledi

Eşinle açık açık konuş onunla samımı olmanı istemıyorum de .. Adamın hiçbirşeyden haberı yok kendı kendıne gelin guvey olmuşsun..
Ayrıca iyikide kötu niyetli değilsin. Olsaydın ne olurdu kımbılır..

Yoo beni dinlemese kimse araya mesafe koymazdınyada ben telinden istediğimi silemezdim yada bir tane sosyal medya hesabı olurdu yada öğrencileri geldiğinde gel sende dur yanmda demezdi yada yada yada ama yetmiyo bana
Tamam da sadece senin dediklerini uyguluyor. Senim ne istediğini anlayıp hayatının her alanında her hareketini ona göre şekillendirmesi lazım. Mesela bu kuzen eşinden rahatsız olacağını tahmin edip hiç muhatap olmayabilir ama oluyor.
Sana da yazık be Elif.

Su esiniz de herkese yuz veriyor her konunuz boyle. Hadi Artik anladik esinize hic guveniniz yok psikolojik bir durum bu. Kendinize de guveniniz ozsayginiz yok? Ben bukadar kiskanc olsam utanirim. Kuzenin karisindan kiskanmak kadin esimle konusuyor diye???
Bence siz burada insanlarla dalga geciyorsunuz konularinizin hepsi yalan ya da daha once biri yazmisti bir arastirma yapiyorsunuz yoksa bukadar ozguvensiz ozsaygisiz bir kadin olamaz. Hem de aldiginiz egitim yapmaya calistiginiz kariyer dusunuldugunde... eger gercekse konulariniz ki ihtimal veremiyorum bir erkegi bukadar kiskanarak herseyden ote kadinlik saygisini degerini yitirmis bir birey var karsimda....

Tamam da sadece senin dediklerini uyguluyor. Senim ne istediğini anlayıp hayatının her alanında her hareketini ona göre şekillendirmesi lazım. Mesela bu kuzen eşinden rahatsız olacağını tahmin edip hiç muhatap olmayabilir ama oluyor.
Sana da yazık be Elif.
Telefona mı cevap vermeseydi yani o aradı o da açtı işte.
Ayrıca hiç muhattap nasıl olmasın illa ki olcak ama zaten kadın bişey soruyosa ancak öyle konuşuyo ve kadının soruları hiç bitmiyo

Telefona mı cevap vermeseydi yani o aradı o da açtı işte.
Ayrıca hiç muhattap nasıl olmasın illa ki olcak ama zaten kadın bişey soruyosa ancak öyle konuşuyo ve kadının soruları hiç bitmiyo
Telefonu sana verseydi, uyuyor dedirtseydi, duşta dedirtseydi.
Nasıl böyle rahat olabiliyorsun anlamıyorum. Madem kadın kocana yapışmış böyle, uzak tutmayı bilecek kocan. Hiç gelemem böyle şeylere, resmen asılıyor adama.

Ne var bunda ya mesela eltim aradı o bana geçmiş olsun dedi eşimede selam söyledi

O ayrı bir şey. Sen hastayı eşim aramasın sadece kadın kadına araşalım diyorsun. Eşin kabul ediyorsa yap ne diyim. Ama ben ortada kötü niyetlik bir durum göremiyorum.
Sende bu kadına karşı algıda seçicilik oluşmuş. Belli ki ortamlarda da takip ediyorsun. Eşinle iletişime geçince kaplan kesiliyorsun. Bir nevi kurban seçmişsin gibi.

Değil zaten ama dün dedi ki o hasta olsa bende ararım ben aramasını istemiyorum biraz daha soğuk davranmalı kadına karşı

Telefonu sana verseydi, uyuyor dedirtseydi, duşta dedirtseydi.
Nasıl böyle rahat olabiliyorsun anlamıyorum. Madem kadın kocana yapışmış böyle, uzak tutmayı bilecek kocan. Hiç gelemem böyle şeylere, resmen asılıyor adama.
Evt ya bu hiç aklıma gelmedi bana değer verseydi o telefonu bana açtırırdı.ama yanlız değildik annemler bizdeydi çaya gelmişlerdi
Ve kadın okuldaykende arayabilirdi

O ayrı bir şey. Sen hastayı eşim aramasın sadece kadın kadına araşalım diyorsun. Eşin kabul ediyorsa yap ne diyim. Ama ben ortada kötü niyetlik bir durum göremiyorum.
Sende bu kadına karşı algıda seçicilik oluşmuş. Belli ki ortamlarda da takip ediyorsun. Eşinle iletişime geçince kaplan kesiliyorsun. Bir nevi kurban seçmişsin gibi.
Konu sahibine gore kurban hepimiziz
Ona gore ben de esine asiliyorum sen de asiliyorsun vs vs boyle yani

Evt öyle istiyotum ama kadın mikrop gibi durmadan kınuşmaya çalışıyo durmadan anlamıyorum bunu

Back
X