Dün akşam sinir oldum

Konu sahibi sizin arkadaşınız var mı? Varsa eşinizle bir araya getiriyor musunuz? Siz obsesifsiniz acilen tedavi görmeniz lazım. Eşinizi tanısam sizin adınıza ilaç önereceğim.

Adam da normal değil bence. Ya Lorena onu da yoldan çıkarttı ya da adam garip olduğu için baştan Lorenayla ilişkiye başladı. Psikolog varsa beni de aydınlatsın :KK55:

Eşimin kuzeninin karısı kahve dükkanı açtı ve inanabiliyor musun eşim facebook'da "kuzenin karısı açtı mutlaka gidin kahve için" diye paylaşım yaptı! Biliyordum gözü vardı ama bu denli dr beklemezdim aleni.

Davayı açtım ihanetten Mart başı mahkemem var. Sen misin beni aldatan :110:

Bir de alenen paylaşmış!! Mahkemede delil olur :KK53:

Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü
eşinin kuzeni yüzünden neden eşine soğuk davranıyosun ki. ben eşinde bir suç göremedim yersiz bi kıskançlık olmuş

Son düzenleme:
Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü
Bu adamlar sizin gibilere nasıl dayanıyo anlayamıyorum :KK59::KK59::KK59:

Hem herkesin aile yapısı farklı diyorsunuz, hem kadını kötü niyetlilikle suçluyorsunuz.

Biz de kuzen eşleriyle görüştükçe muhabbet ederiz, hatta bazısıyla hiç muhabbetimiz, samimiyetimiz yoktur.

Biz böyleyiz diye samimi olanları kötü niyetlilikle suçlayamam.

Siz hem herkes farklı diyorsunuz, hem de samimi olanları garip buluyorsunuz.
Yahu konu sahibine de ters demekki niye yargiliyosunuz o zaman kadını.. Oda ailesinden böyle görmemiş.. Bak ne diyorum bende gorusurum misafir gelirim giderim.. Ama eften puften sebeplerle arayan soran varsa buyrun arasın.. Belki konu sahibi hislerinde hakli, bilemezsiniz

Türk kadını ne kadar genişlemiş ya maşallah.
niye kuzenden veya kuzenin eşinden işkilenilemez mi?
kuzen kardeş değildir ve nikah düşer.
kardeş gibi yaşayanlara sözüm yok ama nihayetinde kardeş değil ve ben kuzenin kıskanılmasını abes bulmuyorum.
Hay sizin nikahiniza zihniyetinize ya bide millete geniş diye laf sokmaniza...

yapmayın sunu şu adamların totosunu kaldırmayın kendilerini bir halt zannediyorlar ,kuzen eşinden birşey olmaz belki ama demekki benimde giderim var deyip etrafa saldırmaya başlıyorlar , bırak eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kendini nimetten saymasın kocan ,
senden kıymetlisi yok

Tabiki herkesin aile yapısı farklı..bizimde eşli olarak gorustugumuz arkadaşlarımız var ailecek..kuzenlerimde yakinimda olsa ailecek gorussem, arkadaşlarımdan bi farkı olmazki.. Ama nasıl arkadaşımın eşini aramiyorum bi sebepten ötürü msj atmiyorum, kuzenimin eside böyle..
Evime geldiklerinde hurmet, guleryuz görürler giderler..
Yok o yok bu bahanelerle aranmaz yanı..adam trafik kazasimi gecirmis
Yani aramasi icin trafik kazasi gecirmesi sart degil o ayri mesele
Dediginiz gibi tamamen akrabaliga bakis acisiyla alakali bir durum
Benim gozumde teyzemin kocasiyla kuzenimin kocasi arasinda bir fark yok mesela, ikisi de aileye evlilik sebebiyle girmis iki insan, kan bagim yok birseyim yok ama beynim bana ikisinin de akraba oldugunu soyluyor ;) ayni seyi esimin ailesi icin de dusunuyorum ha benim kuzenimin esi ha onun, ayni sey

~ Nihat Hatipoğlu mod on ~ Mübarek Cuma günü kalbini bızup kimsenin de günahına girme Lorena. Kul hakkına giriyor artık bu. ~ Nihat Hatioplu mode off ~ :rolleyes:

eşinin kuzeninin eşi.. bence rahatsız olmakta çok haklısın çünkü gayette gereksiz bir samimiyettir bu ne alaka yani?
benim kuzenimin eşi benimle bilhassa konuşmaya çalışsa,kuzenim beni arayıp sormadan o beni arasa sorsa geçmiş olsun bilmeme ne dese hem kuzenim bozulur hem eşim.. nerden geliyor bu samimiyet gerekli mi der herkes ki ailemin yarısı avrupalı ve avrupada uzun yıllar yaşamış insanlar

senin yerinde olsam kıza ''canım sen hayırdır'' derim.

eşinin kuzeninin eşi.. bence rahatsız olmakta çok haklısın çünkü gayette gereksiz bir samimiyettir bu ne alaka yani?
benim kuzenimin eşi benimle bilhassa konuşmaya çalışsa,kuzenim beni arayıp sormadan o beni arasa sorsa geçmiş olsun bilmeme ne dese hem kuzenim bozulur hem eşim.. nerden geliyor bu samimiyet gerekli mi der herkes ki ailemin yarısı avrupalı ve avrupada uzun yıllar yaşamış insanlar

Hmm avrupa? İsci olarak mi avrupaya gitmisler? Merak ettim bak simdi;)

Onunla muhattap olmadan çözmek istiyorum işte

Back
X