- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Ben daha terbiyemi bozmadım siz terbiyeli olunverdiğniz cevap sizin de zihniyetinizi gösteriyor.
terbiyeli olun.
herkes sizin gibi olmak zorunda değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha terbiyemi bozmadım siz terbiyeli olunverdiğniz cevap sizin de zihniyetinizi gösteriyor.
terbiyeli olun.
Hay sizin nikahiniza zihniyetinize ya bide millete geniş diye laf sokmaniza...
Ben daha terbiyemi bozmadım siz terbiyeli olun
Asıl sen terbiyeli ol herkes benim gibi olmak zorunda değil ben bunun farkindayim da sen farkinda mısın? Millete geniş deme hakkını nerden buluyorsun?verdiğniz cevap sizin de zihniyetinizi gösteriyor.
terbiyeli olun.
siz işinize bakın abuk sabuk yorumlar yapmsyın çıkın gidin kınumdan ozaman!bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim tahrik etmeyin lütfen. işinize bakın
Ya
siz işinize bakın abuk sabuk yorumlar yapmsyın çıkın gidin kınumdan ozaman!
Çok özür dilerim ya isme bakmadan atladım ben decevabım sana değil canım alıntı yaptığım şahsa.
Elif sana demiyor bana diyor arkadaş sen alınma size göre biz genişiz ya.Ya
siz işinize bakın abuk sabuk yorumlar yapmsyın çıkın gidin kınumdan ozaman!
Tmm yanlışla cevap verdim ben.Elif sana demiyor bana diyor arkadaş sen alınma size göre biz genişiz ya.
Bilmiyorum ama demek ki eşiminde hoşuna gidiyo bu böyle düşünmek istemiyorum ama aklıma başka bişey gelmiyoKuzeni dururken niye kuzeninin eşi bu kadar alakadar eşinle.. Ben olsam bende rahatsız olabilirdim..
benim bildiğim başka bir yol yokOnunla muhattap olmadan çözmek istiyorum işte
Aslında herşey eşimde bitiyo o tele cevap vermese kadında kendini geri çekerdibenim bildiğim başka bir yol yok
ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Siz dikkat edin de bu kafalarla yuvalarınızın huzurlarınızı kaçırmayınbenim bildiğim başka bir yok yok
ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü
bana da az biraz hoşuna gidiyormuş gibi geldi ama kimsenin günahını alıp zan altında bırakmak istemem..bunu öğrenmenin bir yolu var açık açık konuşunAslında herşey eşimde bitiyo o tele cevap vermese kadında kendini geri çekerdi
Yahu konu sahibine de ters demekki niye yargiliyosunuz o zaman kadını.. Oda ailesinden böyle görmemiş.. Bak ne diyorum bende gorusurum misafir gelirim giderim.. Ama eften puften sebeplerle arayan soran varsa buyrun arasın.. Belki konu sahibi hislerinde hakli, bilemezsiniz
hı?Siz dikkat edin de bu kafalarla yuvalarınızın huzurlarınızı kaçırmayınAklı selim olmanın adı ne zamandan beri ipin ucunu kaçırmak olmuş..
Neyse körler sağırlar birbirini ağırlar deyiminin gerekliliğini bize kanıtlıyosunuz en azından
![]()