Neden takmadigini bilmiyorum gerek yok dedi. Bugun 3. gunum ve gozum ustten alttan sisti biraz. Birde bogazlarim ciddi derecede agriyordu kahvalti yaptiktan sonra duzeldi. Sayili gun cabuk gecermis bugunldrde gecicekNe kadar sanslisiniz ben de 1 hafta once oldum ilk uc gunum kabus gibiydibenim tamponum vardi gunlerce cok acayip sesler geldi burnumdan. Sari akintidan, icinde birikenlerden dolayidir normaldir diye dusunuyorum. Neden tampon takmamis doktorunuz merak ettim? Gecmis olsun bu arada :)
Benim yuzum felaket sismisti su an belli belirsiz kaldi 1 hafta sonra yani 2. haftamda tamamen gecer diye dusunuyorum. Burundaki sisliklerin inmesi aylar suruyomus ama.Bu sislikler kacinci gun inmeye baslayacak ?
Merhaba canim 1 gece hastanede kaliyorsun ertesi sabah doktorun geliyor recete yaziyor,kontrol ediyor seni ve taburcu oluyorsun. Bugun 6. Gunum ve 7 gun oncesinde bende senin gibiydim oyuzden sana sureci anlatayim ki rahatla. Doktorun geliyor seninle konusuyor sonra sedyeye yatiyorsun bol kapili bi yere gelince sana rahatlatici igne yapiyolar sonra gozlerini aciyosun ameliyat olmussun bile. Doktorun geliyor senle konusuyor sonra buz tedavin basliyor. Bu surede susamis olabilirsin agzini islatman icin su verebilirler fakat ilk4 saat normalde su bile vermiyorlar. Acikcasi ben istahsiz biriyim fakat ameliyattan cikinca ne getirdilerse secmeden yedim. Kucuk lokmalarla yemen gerekiyo cunku burnun tikali olucak. Agzindan hem nefes alip hem yemek yiyosun. Bir kacgun surekli agzin acik oldugu icin bogazlarin kuruyacak bol bol ilik su veya ilik cay ic. Kesinlikle sicak seyler ve soguk seyler yiyip icme . Dudaklarin cok kuruyacak hatta tamamen soyulacak falan . bol bol nemlendirici,zeytinyagi gibi seyler sur. Benim ameliyattan sonra agrim sizim olmadi. Ameliyattan cikinca ilk 4 saat su gibi akip gecti zamani anlamadim sonra arkadaslarim genis ailem falan geldi sohbet muhabbet bi ara sikildim elime telefonu alip fotoraf cektim mesajlastim falan o dereve rahat bi surec yani. Eve cikincada rahattim. Bugun 6. Gunum allaha sukur gayet iyiyim. Ilaclar yan etki yaptigi icin kullanamadim. Ilk iki gun buz koydum birde odem giderici serum taktilar herhalde ondandir morlugum sisligim cok cok az oldu. 3. Gunumde 5. Dakikalik ilik bir dus aldim. (Boyun altini yikayabildim) . Yuzumu gazli beze ilik su dokup her sabah temizliyorum. Bunada 5. Gun basladim. Dis fircalamaya 3. Gun basladim icme suyu ile agzimi calkaliyorum birde dis fircam sensodinin ekstra yumusak olanindan dis magcunumda organik oldugu icin kopurme yanma yapmiyor agzimda. Diger dis magcunlari dis fircalarken agizdn nefes almayi engelleyebilit belki. Mmm aklima geldikce yazarim simdilik bukadar aklima geldi.merhaba kızlar ameliyat olunca hastanede yattınız mı yattıysanz kaç gün yattınız tam olarak ameliyat süreci nasıl ilerliyor bende pazartesi günü olacağım inşallah normal hayatınıza ne zaman dönebildiniz kaç gün sürdü biraz detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler hepinize
Canım gerçekten söylüyorum ben gram acı sızı hissetmedim. Beni mahveden tamponlar burnumdayken su içememek, yemek yiyememek hatta yutkunamamaktı ama tampon da 3-4 gün içinde alındığından daha sonra rahatlıyorsun. Ha ben şıan hala tam anlamıyla nefes alamıyorum o ayrı. Ama onun dışında burnumda ağrı sızı hissetmedim. Belki de bünyem dayanıklıydı bilmiyorum ama canım kıymetlidir. Cimcik bile attırmazdım yaniya bende estetik ameliyatı olmak istiyorm arkadaşım oldu o çok ağrılar çekti bende korkuyorum gerçekten acımıyomu ?
Agri kesici verdi doktor icmedim. Benim yasadigim negatif seyleri yaziyim dis etlerim cok kasiniyo,goz yanmasi-batmasi yasiyorum ara ara buz koyuyorum sonra geciyo bukadar yasadigim sorunlar. Benim avantajim tampon koymadi doktorum. 6. Gunum yeni yeni aciliyo burnum. Koku almaya basladim. Cok az nefes alabiliyorum. Ama agri sizi gercekten olmadi.ya bende estetik ameliyatı olmak istiyorm arkadaşım oldu o çok ağrılar çekti bende korkuyorum gerçekten acımıyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?