Dun ameliyat oldum

Kizlar ya burnum soyuluyo ve tamamen siyah nokta kapladi. Sac diplerime kadar sivilcelendim. Yuzumu gectim ama burnum pul pul duruyo. Disari cikmak istemiyorum. Sizinde boylemi cildiniz ? 16. Gunumdeyim. Sabah aksam evoderm kopugu ile yikiyorum arada sebamedle yikiyorum ama duzelme yok. Napmam lazim ?

Ayni dert bende de var. Hatta foruma bakip duruyorum cilt bakimi icin.siyah noktadan ziyade burnum hep pul pul soyuluyor ozellikle banyo sonrasi daha cok soyuluyor. Ama 16. Gun daha kotuydu cildim 1 ayi gecti hala az az burnumda var pulluklar. O yuzdeki sivilceler yaglanma geciyor yine ama burunu nasil halledicez bende bilmiyorum ya.

Doktor secimini titiz yapmaniz cok guzel. Her doktorun sorun cikmis hastasi var bence. En unlu pahali doktorlarin bile yaptiklari burunlarda sorun cikabiliyor burada onemli olan hatanin telafi edilebilir olmasi ve doktorun hastasina tavri. Bazi hatalar doktor kaynakli olabiliyor bazilari ise tamamen kisinin burnuyla ilgili olabiliyor. Nacizane tavsiye olsun benden :) Ozellikle buna dikkat edin doktor secerken. Gecmis olsun.

Aynı durum bende de oldu, alttan bakıldığında yamuk, burun deliklerim asimetrik ve nefes almam bozuldu..yıllar evvel olmuştum

Teoman Doğan tıpkı sizin bahsettiğiniz gibi bana da davrandı acaba o diğer kovulmaktan beter olan hasta kim bir an anlattıklarınızdan kendim sandım:) Onunla da konuşmak isterim ...
Paraya doyduysa havaya girmistir. Sanki bedavaya yapiyorlar.

Ağrı sızı olmadığını duymak içimi rahatlattı umarım bende de olmaz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…