Merhaba herkese. Yeni bir doktor buldum. Hastalarıyla görüştüm (bir kaçı ile sadece). Ve hepsi memnun. Sosyal media hesabında da yaptığı burunlar harika.
Şimdi anlatıcaklarım hakkında sizinde düşüncelerinizi almak isterim.
Doktor bey şu şekilde çalışıyor.
Hastalarını dinliyor fakat fazla konuşturmuyor. Hastanın isteklerini pek uygulamıyor tam tersine kendisi hastanın yüzüne uygun ve
estetik gördüğü burunu tasarlıyor ve hasta kabul ederse o burunu yapıyor başka değil. Bazılarına bu çok saçma geliyor olabilir fakat ben bunu pozitif olarak gördüm. Bana güven verdi çünkü sadece gerektiği kadar değişiklik yapılacak. Ben mesela çok kalkık burunları beğeniyorum ve istiyorum ama sonunda bu bana yakışmazsa daha da mutsuz olurum. Doktor bey bu şekilde bu yükü ve kararı benden almış oluyor. Zaten beğenmezsem tasarımı yaptırmak zorunda da değilim. Ama çok sempatik geldi bana bukadar kendine güvenmesi. Kendisi eşi ile birlikte çalışıyor. Eşi de burun estetiği, botox, kalıcı makyaj gibi şeyler yapıyor. Şunu da eklemek istiyorum. 7/24 ulaşa biliyorsunuz sekreterine ve eşine. Bütün soruları cevaplıyorlar yardımcı oluyorlar