Sizin karar veridiğinşz doktor kimdi? Bende ameliyat olacağım da benim karar verdiğim değildir inşallahKızlar benim seçtiğim doktorun bir hastasıyla konuştum. Görüşmeye gitti çünkü burnunu ilk gördüğünden beri olan deforme geçmemişti. Doktor ona yorum yapmamış bu sonuç olarak deforme burun yapmış.. hata olur ama hatasını düzeltmeye çalışmamak bence kalitesiz bir doktora işaret ediyor. Güvenim çok sarsıldı. Bana özelden sizin doktorlarınızı yazarmısınız. Biraz araştırayım... şehir fark etmiyor para da önemli değil. Doktor iyi olsun yeter ..
Op.Dr. Teoman Doğan. Kendisi istanbulda. Hastasına resmen yüz vermemiş kovulmuş gibi olmuş..Sizin karar veridiğinşz doktor kimdi? Bende ameliyat olacağım da benim karar verdiğim değildir inşallah
Teşekkür ederim cevap için, neyseki benim doktorum değilmiş :) İstanbul'da olacaksanız alternatifte çok aslında, Doktorun ameliyat sonrası böyle davranması çok üzücü. Araştırmaya devam edin benceOp.Dr. Teoman Doğan. Kendisi istanbulda. Hastasına resmen yüz vermemiş kovulmuş gibi olmuş..
5. Gunumden itibaren nefes alabiliyorum cok sukur. Sekli biraz kutuk gibiydi cok degismez dedi doktorum ama bugun 11. Gunum indi biraz biseye benzedi insallah 3 aya guzellesir daha da . Benim doktorum insaniyet acisindan cok iyi cok ilgili.. bende teoman beyi aradim ona olmak istiyodum ama cok pahali geldi butcemi asti bende bu doktora oldum. Cok gecmis olsun umarim git gide problemleriniz cozulur. Hersey gonlumuze gore olur2 ay önce Teoman Doğan a ameliyat oldum ve 2. ay kontrolümde kovulmaktan beter oldum, yaptığı ameliyatta yamukluk vardı , yapabileceğimin en iyisi bu dedi, nefes de rahat alamıyorum geceleri ağzım açık uyuyorum 6 ay-1 sene arasında düzelir, benden daha iyi nefes alıyorsunuz dedi, oysaki ameliyat olma amacım şekilden ziyade nefes alabilmekti. ve kovmaktan beter etti, hastalarım bekliyor lütfen dedi. Ve bir daha da kontrole gitmeme gerek olmadığımı söyledi normalde diğer doktorlar rutin olarak hastalarını görür. Bakalım şu an için bekliyorum... Ancak yakınlık ve sıcaklık beklemeyin kendisinden...
abii yazdim :)Lutfen banada ozelden doktorunuzun ismini atabilirmisiniz?
gecmis olsun :) önce ve sonra fotograf paylasirsan cok sevinirimoncelikle korkmayin bir gram agrim sizim olmadi. Ameliyat olmamis gibiyim. Cok hafif odemim var o da yakinda gecer. Normal sekilde ayaga kalkiyorum,yiyip iciyorum,rahatim. Korkmaniz gereken hicbisey yok.ameliyata Girerken cok korkuyodum ama cok gereksiz bir korkuymus. Bu da ameliyata gireceklere dipnot olsun.
Bu sureci yasayan arkadaslar bugun 2. Gunum ve burnumdan nefes alamiyorum tamamen tikali burnumdan ses geliyor arada gacir gucur diye. Sanki hava baloncuklari varda patliyo gibi. Normal mi bu ?
Doktor tampon koymadi bu arada .
Kanama sarili kirmizi bi sivi seklinde geliyorsa normal, cok fazla ayakta kalmamaya ozen goster zaten insan kafasini tutamiyor ilk gunlerde. Doktorum bana kafami one egmememi soylemisti o nedenle ona dikkat et kafani yukarda tutmaya calis yatarken de yuksekte yat. Hapsirma hissi normal diyorlar bende hic olmamisti tamponlar cikana kadar ama eger gelirse de agzini acarak hapsurmaya calis cunku dikislere bisey olmamasi icin oyle oneriyormus doktorla. Oluk oluk kan gelmedigi surece de kanamayi dert etme dedigim sekilde sizinti gibi geliyorsa. Daha 1 gunluk ameliyat zaten normalMerhaba kızlar dün ameliyat oldum size birkac birşeyler sormak istiyorum ben genelde yatiyorum uzaniyorm ayaga kalktigim zamanlarda da genelde kanama oluyor sizde de bu sekildemiydi birde bugun hep sapsırık halindeyim ne kadar kendimi tutmaya calissamda olmuyor bugun 7 8 defa hapsırdım tecrubeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden hepinize
Cok teşekkür ederim evet kanama kirmiziydi ama o kadar aşırı degildi bugunde tamponlari aldirdim cumarteside dikislerimi aldiracagm dikisleri aldirmak nasil oluyor tam olarak oda cok aci veriyor mu birde tamponlardan sonra burnum cok sisti suan daha alcilida zaten bu normal miKanama sarili kirmizi bi sivi seklinde geliyorsa normal, cok fazla ayakta kalmamaya ozen goster zaten insan kafasini tutamiyor ilk gunlerde. Doktorum bana kafami one egmememi soylemisti o nedenle ona dikkat et kafani yukarda tutmaya calis yatarken de yuksekte yat. Hapsirma hissi normal diyorlar bende hic olmamisti tamponlar cikana kadar ama eger gelirse de agzini acarak hapsurmaya calis cunku dikislere bisey olmamasi icin oyle oneriyormus doktorla. Oluk oluk kan gelmedigi surece de kanamayi dert etme dedigim sekilde sizinti gibi geliyorsa. Daha 1 gunluk ameliyat zaten normal
Kan olayi normal hepimiz yasamisizdir. Ilk hafta sizinti seklinde 2. Hafta kulak copuyle icini temizledigimde azicik geliyor kan. Tampon koymamisti benim doktorum tapon sorusunh cevaplamadan diger soruya geciyorum. Dikis aldirirken cok cok az aciyo. Sinek isirigi kadar bi aci. Ben gozlerimi kapatmistim birsuru sey yapmis alciyi almis, dikisi almis, burun icini temizlemis ve hepsine karsilik cok az bir aci hissettim. Korkulacak birsey degil zaten 5 dakika suruyor ikisini almasi. Sonra yeni burnuna kavusuyosun. Hazirlikli git psikolojik anlamda. Ilk gordugun burnun epey bi sis olacak. 14. Gunum yeni yeni sekillenmeye basladi burnum. Ilk alci ciktiginda sok gecirmistim :)Cok teşekkür ederim evet kanama kirmiziydi ama o kadar aşırı degildi bugunde tamponlari aldirdim cumarteside dikislerimi aldiracagm dikisleri aldirmak nasil oluyor tam olarak oda cok aci veriyor mu birde tamponlardan sonra burnum cok sisti suan daha alcilida zaten bu normal mi
Hapsirmaman icin alerji ilaci vermedimi ?Merhaba kızlar dün ameliyat oldum size birkac birşeyler sormak istiyorum ben genelde yatiyorum uzaniyorm ayaga kalktigim zamanlarda da genelde kanama oluyor sizde de bu sekildemiydi birde bugun hep sapsırık halindeyim ne kadar kendimi tutmaya calissamda olmuyor bugun 7 8 defa hapsırdım tecrubeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden hepinize
Evet burun alci cikana kadar ve ciktiktan sonra bir sure sis kalicak o yuzden cok normal tabikii inmesi zaman alicak burnun, dikis aldirmayi bilmiyorum acikcasi benimki kendisi dusen dikisler oyle oldugunu biliyorm doktor ayrica dikis almadi bende. Sadece tamponlari cikarirken kesti sanirim o kadar o konuda bi bilgim yok malesef ama acicagini sanmiyorum kolay diyorlar cunku geneldeCok teşekkür ederim evet kanama kirmiziydi ama o kadar aşırı degildi bugunde tamponlari aldirdim cumarteside dikislerimi aldiracagm dikisleri aldirmak nasil oluyor tam olarak oda cok aci veriyor mu birde tamponlardan sonra burnum cok sisti suan daha alcilida zaten bu normal mi
Verdi alıyorum onuHapsirmaman icin alerji ilaci vermedimi ?
Cok teşekkür ederim icdeki dikisler kendi kayniyormus ama dista burun deliklerinin oldugu yerde dikislerim var onlari alacak sanırımEvet burun alci cikana kadar ve ciktiktan sonra bir sure sis kalicak o yuzden cok normal tabikii inmesi zaman alicak burnun, dikis aldirmayi bilmiyorum acikcasi benimki kendisi dusen dikisler oyle oldugunu biliyorm doktor ayrica dikis almadi bende. Sadece tamponlari cikarirken kesti sanirim o kadar o konuda bi bilgim yok malesef ama acicagini sanmiyorum kolay diyorlar cunku genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?