- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Evet çok emek vermek çok sevmek suç,eğer karşılığı yoksa.Tek taraflı yapılıyor yapılıyor.Sonra ben emek verdim şu bu.Değer verene değer verilir.Annesiyle konularınızı konuşman çok yanlış.Bittiyse bitmiştir.Kızlar merhaba biliyorsunuz bir buçuk ay önce ayrılmıştım. Dün annesi aradı çok arada kaldım ve açtım. günümü psikolojik olarak zehir etti ilk ne yapıyorsun falan tarzı muhabbeti oldusınavının nasıl geçtiğini sordu KPSS için,daha sonra konuyu Nasıl olduysa x kişiye getirdi Ne yaptınız nasıl oldu Konuşuyor musunuz dedi Sanki bilmiyor gibi. ben de Arada sırada onun mesaj attığını böyle konuştuğumuzu falan anlattım. Tabii yaşadıklarımızı özüne kadar anlatmadım. Yani açıkçası kadın neden ayrıldığımızı bile bilmiyor, işte dün saatlerce konuştuk neredeyse eşiyle arasında da böyle problemler olduğunu bu her ilişkide böyle olduğunu birbirimizi irtibatı kesmememiz gerektiğini Arada sırada da olsa konuşmamız arkadaş olarak kalmamız belki ilerde olabileceğimiz tarzı birçok şey söyledi. Ben kadına detayına kadar inmedim ama böyle bir şeyin olmayacağını kibarca söyledim. Birkaç tartışmamızdan bahsettim mesela onun davranışlarını anlattım kadın çok şaşırıyor Hiç beklemezdim diyor Kadına ne kadar çocuğunu kötülüceksin ki kötülemek gibi bir amacım da yok da aslında Sadece yaşadıklarımızı anlattım. Aslında ilişkinin en başından beri kopukluklar olduğunu benim bu kararı kolay vermediğimi söyledim kadın sanki biz hiç ayrılmayacak mışız gibi bakıyor. Daha sonra x kişiyi aradım annen aradı bni dedim biliyorum sabah arayım mi dedi bende istersen ara dedim oda aramış dedi. Ben onu aramadan önce de annesi aramış ne konuştunuz Bnmle ilgili dedim anlatmıyor. Daha sonra Ben yine sinirlendim başladım ben senden cok birsey mi bekledim demeye. Buda başladı benim hatalarım var abde biliyorm dedi. Saydı hatalarını işte şöyle davrandım yanlıştı böyle olması doğru değildi diye. Kendi kendime dedim ki ya Bunu şimdi mi anlıyorsun düşünsene bir kişiye Çok emek vermişsin olsun diye uğraşmışsın Ama adam şimdi bunun farkına varıyor ve kılını bile kıpırdatmıyor Zaten kıpırdatmasın. Ama annesi hiç birini bilmiyor Tabi, Dışardan gördüğü gibi konuşuyor. Kötü olmamın nedeni ne biliyor musunuz Kızlar bir de bana dün diyor ki sen diyor bana çok emek verdin Çok Üzerime Düştün Ben de sana bunun karşılığı veremeyince Sen ondan böyle oldun diyor yani Çok emek vermek Sevmek suç mu hatamı kızlar. Adam herhalde Kısaca bana sana Emek vermedim diyor.gercekten bu bile canımı sıktı dün oruç ağzımla başım ağrıdı çok canım yandı. Ki konumu bilenler bilir ben bu adam için 7 ay önce psikolojik tedavi için günlerce yalvaran insandım kafa sesleri için (-paranoyak biriyim diyen sevgili- konumun adıyda buydu) Herkes bana yardım almazsa ayrıl demişti ben onun yanında olmuştum destek çıkmıştım. Annesine diyemiyorum ki senin çocuğun sigarayı içiyor (kadın asla beklemem ondan diyor hep) , diyemiyorum ki hareketleri çok dengesiz, diyemiyorum ki çok güzel oynuyor kendini tertemiz biri gibi çıkarıyor, diyemiyorum ki ilgisiz alakasız olmaya başladı 7. Ayda daha, diyemiyorum ki arkadaş ortamında bana soğuk davranıyor, anlatamıyorum ki bana olan tutumunu... Onun gözünde o çok doğru birisi. İlişkinin en başlarında Bnde öyle düşünmüştüm ve bu yüzden mantık doğrultusunda başlamıştım daha sonra sevmiştim ama öyle değil işte kimseye anlatamıyorum şu an bile anlatamıyorum ki Size onun bana olan tutumlarını.. Canım yanıyor..