Şaşırdım sizin tutumunuza.. Şahsen bana aynı şeyi yapılsa bend ekayınvaliden( annenin) yaptığını yapardım. senin iki annen var. eşin annesine sen annene gidersen buna evlili denir mi?
kayınvaliden haklı üzgünüm... Sen anneni ne kadar çok özlesende bazı yörelerde anne kızın evine gelmez ve hatta derki kızım ailesine alışsın 1 ay görüşmezler... sen anne evine sık sık gidersen nasıl alışacaksın eşinin ailesine...
Ama alışcaksınız. Eşin sana anlayış göstermiş kırmamış ama daha fazla arana soğukluk girmesin 2 anneye de birlikte gidin. Eğer ayrı ayrı gezmelere başlarsınız ipin ucunu kaçırırsınız.. yani eşinizle aranızda problemler başlar.. aklınızda bulunsun !!! eşinia annesine gönderdiğin her an san akarşı doldurur.. o yüzden sen sen ol tek başına gönder me...
Bir ay iyiymiş... Bize bir yıl demişlerdi de eşimle kopmuştuk gülmekten... Bunu söyleyenlerde öyle töre yöre köy kasaba insanı deil( demek istediğim o kurallarla büyümüş öyle görmüş insanlar deil) son derece modern eğitimli görgüsü geniş insanlar. Biz ne yaptık peki eşimle. Kendi doğrularımızdan kimseyi kırmadan taviz vermedik.