Dün bir konu açmıştım ve söylediklerinizin hepsi çıktı

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
31
Elde edene kadar mıydı diye bi konu açmıştım. 1 ay peşimde koşup, 2. Buluşmada evlilikten söz edip, gelecek planı yapıp, ertesi gün hiç bişey olmamış gibi evlilik korkum var deyip geri adım atmıştı. Whatsaptan engellemiştim.
Geri döneceğini ve asla kabul etmemem gerektiğini, dengesiz olduğnu söylemiştiniz.
Tam olarak bunlar çıktı .
Beyefendi instagramdan Benimle görüşmek istiyo musun? Yazdı.
Cevap yazmadım .Aradan 1 saat geçti mesaji geri almış .
Ne kadar dengesizce bu hareketler, neden böyle bu erkekler. Bide etkilenmiştim bayaca, içime kaçtı hepsi :)
Bunu yapanda 28 yaşında işi gücü yerinde bir şahıs. Olgun olduğunu sanıyodum.
Demem o ki burdaki bayanların dedikleri yüzde 90 doğru çıkıyo. Teşekkür desteğiniz için.

Son düzenleme:
İyi de siz niye mesajına cevap vermediniz, olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi soyleseydiniz. Ben bu konuda size anlam veremedim. Baktı ki cevap vermeye bile tenezzül etmiyor karşıdaki adam ne yapsın yani? Adam dengesiz tamam da siz açık açık düşüncelerinizi söyleyip engelleseydiniz. Adama da size de hak veremedim pek.

Allah korumuş sizi. İyi ki gerçek yüzünü göstermiş. Erkekler kızları çantada keklik sanıyorlar genelde sanırım ki, şanslarını başkalarında da deneyip utanmadan geri dönebiliyorlar. Bunları kadınlar yapsa tüm kötü yakıştırmaları yaparlar. Gerçekten Allah korumuş sizi. Cevap vermeyerek iyi yapmışsınız. Akıl yaşta değil, inanın değil. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Sanki eski sevgilisiyle barışır gibi oldu ondan da yüz bulamayıp tekrar sizin nabzinizi yoklamak için yazdı gibi geldi.. gormemezlikten gelmek daha cok koyar, tanıdığım bir ilişki koçu herzaman söyler, ölü taklidi işe yarar diye..

32 yaşında olup face' ten el sallayan modeli de ben de var.

Ergenlikten çık demeye usendim.

Olgunluk yasla alakali değil.

Done done bi hal oluyorlar siz sabit kalın yeter.

Bu adamlar doğru adamin yapmayacagi falsolar ile bay dogrumuzu kolay bulmamizi sağlayacak ileride :)

Dediklerinizin hepsi cikti derken ne olmus ki? Bi mesaj gelmiş yalnizca..
Evet, kk hatunlari candir ama siz biraz konu acmak, ayni konuyu konusmak icin acmissiniz gibi geldi bana..

Evlenmek için olsa idi düğün salonu vs konuşula bilirdi. Ama öyle birşey yoksa neden boş muhabbet anlamadım. Sen boşver sınavına odaklan geri dönse bile kabul etme sakın kararsız belli yada amacı başka. Bende böyle demiştim geri dönecek gibi gelmişti mesaj atmış zaten.

Ama sen bak kendi hayatına değişik bir insan yaptıkları söylediklerini tutmayan insandan kacacaksin. Buradaki hatunlar hepsinin tecrübesi var ki sende anamın kizi değilsin sonuçta tanımıyorum ama kimsenin başı yansın istemem.

Kk takip ede ede insan sarrafim oldu
Gecen gün sevgilisi durduk yere kavga çıkartıp kendisini heryerden engelleyen, 1 hafta sonra açan arkadaşıma 'lan bu tatile çıkmış olmasın ?' dedim ve Bingo!
Çünkü KK'da ne zaman böyle birşey olsa sonunda hep aynı şey çıkıyor.
Bence de harika bir site, ders almayı bilene

Evlenmek için olsa idi düğün salonu vs konuşula bilirdi. Ama öyle birşey yoksa neden boş muhabbet anlamadım. Sen boşver sınavına odaklan geri dönse bile kabul etme sakın kararsız belli yada amacı başka. Bende böyle demiştim geri dönecek gibi gelmişti mesaj atmış zaten.

Ama sen bak kendi hayatına değişik bir insan yaptıkları söylediklerini tutmayan insandan kacacaksin. Buradaki hatunlar hepsinin tecrübesi var ki sende anamın kizi değilsin sonuçta tanımıyorum ama kimsenin başı yansın istemem.
Teşekkürler desteğinize :)

Kk takip ede ede insan sarrafim oldu
Gecen gün sevgilisi durduk yere kavga çıkartıp kendisini heryerden engelleyen, 1 hafta sonra açan arkadaşıma 'lan bu tatile çıkmış olmasın ?' dedim ve Bingo!
Çünkü KK'da ne zaman böyle birşey olsa sonunda hep aynı şey çıkıyor.
Bence de harika bir site, ders almayı bilene
Harikasınız valla benim aklıma gelmezdi :)

Back
X