Dün demiştim boşanma ile ilgili ama neden üzülmek?

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Dün açmıştım post saçma bir sebepten annemi kendi annesini arayıp bosanacaz demişti diye. Ben annemlere geldim. Kendi de görevdeydi zaten.
Neyse annesi gil felan aradı kendi de aradı açmadım onun aramalarını.
Annem gile geldim ama kendimi çok tuhaf hissediyorum böyle içim yanıyor sanki kalbim ağrıyor sürekli ağlamak istiyorum ama dik duruyorum. Bu ne zaman geçer unutturum

Unutmak çaba işi değildir. Şu zaman şunu yaparsın diyerek de unutulmaz. Ağlayacaksın isyan edeceksin için yanacak kolay değil. Ama bunun normal bir süreç olduğunu bilmelisin ayrılıklarda hepimiz geçtik o yollardan. Büyük resmi gör. Yani zaman çizelgesi çiz yaşadığın ve yaşayacağın yılları. Ne kadarında o var ? Ne kadar yer kaplıyor ve daha ne kadar oraları mahvetmesini istiyorsun? Aklına iyi günleriniz gelecek zihnin oyun oynayacak düzelebilirdik diye. Öyle durumlarda sana kötğlüklerini bir kağıda yaz ve an hissettiklerini hatırla. Buna mı layığım diye sor

Dün açmıştım post saçma bir sebepten annemi kendi annesini arayıp bosanacaz demişti diye. Ben annemlere geldim. Kendi de görevdeydi zaten.
Neyse annesi gil felan aradı kendi de aradı açmadım onun aramalarını.
Annem gile geldim ama kendimi çok tuhaf hissediyorum böyle içim yanıyor sanki kalbim ağrıyor sürekli ağlamak istiyorum ama dik duruyorum. Bu ne zaman geçer unutturum
Saçma sapan bir sebepten sizden boşanmak isteyen adam için mi üzülüyorsunuz. Değmez. Herkesi arayıp boşanacağız diyor bir de yüzsüz gibi tekrar sizi arıyor. Eminim açsanız "sen de dünden razıymışsın hemen annenin evine gitmişsin" gibi sözlerle sizi suçlayacak.

Saçma sapan bir sebepten sizden boşanmak isteyen adam için mi üzülüyorsunuz. Değmez. Herkesi arayıp boşanacağız diyor bir de yüzsüz gibi tekrar sizi arıyor. Eminim açsanız "sen de dünden razıymışsın hemen annenin evine gitmişsin" gibi sözlerle sizi suçlayacak.
Aynen öyle dedi bahane arıyormuşsun yazmış

Aynen öyle dedi bahane arıyormuşsun yazmış
Hiç cevap vermeyin. Boşanın bu adamdan. Milleti arayıp boşayacağım diye erkeklik yaparken iyiydi tabi. Bekledi ki ailecek ayaklarına kapanın nolur yapma etme deyin, olmayınca sizi suçlayacak tabi buradan döndürmek için. Mesajlarına da aramalarına da cevap vermeyin. Bosanma davasını da açın. Ailelerinizi arayıp bosanmak istediğini söylediğini de dilekçeye ekleyin mutlaka.

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa o "saçma sapan sebep" eşinin bayanlarla seviyeli gizlilik esasına dayanan arkadaşlık" kurma denemesine mi şahit olman mıydı? Edit :ben üyeyi karıştırmışım konu bununla ilgili değilmiş😩

Son düzenleme:
Hiç cevap vermeyin. Boşanın bu adamdan. Milleti arayıp boşayacağım diye erkeklik yaparken iyiydi tabi. Bekledi ki ailecek ayaklarına kapanın nolur yapma etme deyin, olmayınca sizi suçlayacak tabi buradan döndürmek için. Mesajlarına da aramalarına da cevap vermeyin. Bosanma davasını da açın. Ailelerinizi arayıp bosanmak istediğini söylediğini de dilekçeye ekleyin mutlaka.
Sanki onu tanıyormuşcasına yazıyorsun valla dediğin her şey birebir doğru

Sanki onu tanıyormuşcasına yazıyorsun valla dediğin her şey birebir doğru
Bu tipler böyle şekerim. Hiç sapmaz. Dediğim gibi cevap verme hiç. Sen cevap verdikçe o seni daha da çekecek istediği noktaya ve sonunda tamam ayrılmayalım deyip eve dönerken bulacaksın kendini, sen kendin döndün zaten ben boşayacaktım seni diyecek bir sonraki kavganızda.

Bu tipler böyle şekerim. Hiç sapmaz. Dediğim gibi cevap verme hiç. Sen cevap verdikçe o seni daha da çekecek istediği noktaya ve sonunda tamam ayrılmayalım deyip eve dönerken bulacaksın kendini, sen kendin döndün zaten ben boşayacaktım seni diyecek bir sonraki kavganızda.
Çok haklısın yok zaten dönmem cevap da hiç vermedim. Sence beni aldatmış olabilir mi peki. Sırf bu yüzden böyle yapmış olabilir mi.

Çok haklısın yok zaten dönmem cevap da hiç vermedim. Sence beni aldatmış olabilir mi peki. Sırf bu yüzden böyle yapmış olabilir mi
Boşanmak istemesindeki sebep neydi bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
Siz açın boşanma davanızı, beklemeyin. Sonra sebep yokken evi terketti diye sizi kusurlu göstermesin.

'annesigil' den sonrasini okumadım.
Bu nasil bir konuşma tarzı ya şu lafı buradakilerin %90 i yaziyor

Onun stresi de vardı zaten üzerimizde hep sıkıntı stres

Esinizin yaptigi tabi ki büyük bir terbiyesizlik, ama ikinizin de icinde bulundugunuz durumu net bilmedigimiz icin "Hemen bosan" demek cok kolay. Bu durumda ilk karar vermeden önce psikolojik destek almanizi öneririm. Bosanmak her zaman münkün, ama onarmak degil. Hakkinizda hayirlisi insallah

Esinizin yaptigi tabi ki büyük bir terbiyesizlik, ama ikinizin de icinde bulundugunuz durumu net bilmedigimiz icin "Hemen bosan" demek cok kolay. Bu durumda ilk karar vermeden önce psikolojik destek almanizi öneririm. Bosanmak her zaman münkün, ama onarmak degil. Hakkinizda hayirlisi insallah
Psikolojik destek konusunda boşanma olsa da olmasa da almam açısından çok haklısınız

Hayata karıştığın an azalıyor baya. Mesela ben işe gidip geldim. Çocuklarımla ilgilendim. Yemek yapıp yemeğe başladım. Temizliğe başladığımda toparlanmıştım 🤣🤣
Canının yapmak istemediği şeyleri özellikle yap geçecektir. Çık bir yürüyüş yap kendine bi kahve tatlı ısmarla. Bir kitap al oku. 2 çocuğum var biri bebek. Ocak ayında ev alırdım martta boşandım. Çok şükür bugünüme. Ama arada geliyorlar bana da 😬

Tabiki üzüleceksiniz. Ağlayacaksınız. İnsanız. En ufak değişimden bile etkilenebiliyoruz. Bu büyük bir değişim. Kabul süreci için o acıyı sallamadan yaşayın.

Back
X