- Konu Sahibi sinem milan
-
Vallahi tutacak gibi hissediyorum yatmıyorum artık geziniyorum test gününü sabırsızlıkla bekliyorum sen nasılsın kuzum nasıl hissediyorsun kendiniAynı gün transfer olmuşuz nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Merhaba aynı gün transfer olmusuz bugün nasılsınız bi belirtiler varmiBenimde 10 haziran ama belirti yok. Sadece bel ağrısı var arada batma gibi bisey oluyor ama cok nadir ignelerden oda muhtemelen
Hayır canım sayılmıyorTransfer günü sayiliyormu kızlar
Ben de tutacak gibi hissediyorum hepimizin olsun inşallah süreci ayrı zor beklemesi ayrı ama güzel olacak inşallah ben de arada kalkıyorum ama yavaş hareket kendimi ise iyi hissediyorum hafif hafif reg olacak gibi kaşık ağrıları var ama bilemiyorumVallahi tutacak gibi hissediyorum yatmıyorum artık geziniyorum test gününü sabırsızlıkla bekliyorum sen nasılsın kuzum nasıl hissediyorsun kendini
Bence bunlar gebelik belirtileri göğüslerde hassasiyet falan başka belirtiler var mı Cumartesi erken gebelik testi yapılacak daha fazla dayanamıcamBen de tutacak gibi hissediyorum hepimizin olsun inşallah süreci ayrı zor beklemesi ayrı ama güzel olacak inşallah ben de arada kalkıyorum ama yavaş hareket kendimi ise iyi hissediyorum hafif hafif reg olacak gibi kaşık ağrıları var ama bilemiyorum
Hayırlı haberler inşallah kızlar.bwnde 10 haziranda Transfer oldum belirti olurmu acaba daha erken
Belirtim yok kasık ağrım ve bel agrim var , iki gundur test yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verene kadar emin olmayacağım. Pzt kan vermeyee gidicem tam günündeMerhaba aynı gün transfer olmusuz bugün nasılsınız bi belirtiler varmi
Kaçıncı günlerinde test yaptın canımBelirtim yok kasık ağrım ve bel agrim var , iki gundur test yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verene kadar emin olmayacağım. Pzt kan vermeyee gidicem tam gününde
Benimde 6. Günüm yarın kan testi vereceğimBen de daha dün transfer oldum inşallah güzel haberler duyarı hep birliktebol bol dua edelim hepimiz için bekleyiş daha zor ama sabır sabrın sonu da selamet olsun inşallah
Canım evde mi test yaptın benimde 6. Günüm herhangi bir belirtim yok. Sende var mı? Bir de azosperm miydi sizde sorunMerhaba
Benimde bugün 7. günüm dayanamayıp test yaptımbazıları pozitif olacak diyor ama hemen kaptırmak istemiorm kendimi , hepimiz için hayırlısı olur inşallah
5 ve 6. Gün ikiside pozitif catlatma ignesi yok zaten 4. Gunde de yapmistim negatifti oKaçıncı günlerinde test yaptın canım
Transfer gününün üzerine saydığında 5. Gün mü ay bende zor dayanıyorum erken gebelik testi mi yaptın normal kaset testler mi5 ve 6. Gün ikiside pozitif catlatma ignesi yok zaten 4. Gunde de yapmistim negatifti oben biraz sabirsizimda
Transfer gününü saymadan 5. Gunde yaptım , 5.gun embriyosu tek yerlestirildi. Erken gebelik testi yaptim. Ama baktiginizda daha cok erken negatif cikma şansı yuksek belki idrara daha gec gecer negatif cikmasi moralinizi bozacaksan dayaninTransfer gününün üzerine saydığında 5. Gün mü ay bende zor dayanıyorum erken gebelik testi mi yaptın normal kaset testler mi
Senin adına çok sevindim canım inşallah bizlerde güzel haberler alırız benimde 5. Gün embriyosu taze transferTransfer gününü saymadan 5. Gunde yaptım , 5.gun embriyosu tek yerlestirildi. Erken gebelik testi yaptim. Ama baktiginizda daha cok erken negatif cikma şansı yuksek belki idrara daha gec gecer negatif cikmasi moralinizi bozacaksan dayanin
İnşallah canim benim guzel haberler alalimSenin adına çok sevindim canım inşallah bizlerde güzel haberler alırız benimde 5. Gün embriyosu taze transfer
En doğrusu canım herşey netleşsin öyle açıklaİnşallah canim benim guzel haberler alalimbende kanda çıkana kadar kimseye soylemedim buradakiler dışında eşim ailem kimse bilmiyor şuan açıkçası
Hayır canım göğüslerde hassasiyet yok senin nasıl pekiBence bunlar gebelik belirtileri göğüslerde hassasiyet falan başka belirtiler var mı Cumartesi erken gebelik testi yapılacak daha fazla dayanamıcam
Bizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum benCanım evde mi test yaptın benimde 6. Günüm herhangi bir belirtim yok. Sende var mı? Bir de azosperm miydi sizde sorun
Kaçıncı gün embriyosu bide dondurulmusmuyduBelirtim yok kasık ağrım ve bel agrim var , iki gundur test yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verene kadar emin olmayacağım. Pzt kan vermeyee gidicem tam gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?