Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Bizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum b5. Gün embriyosu
5. Gün embriyosu şuan 6. Günüm transferde herhangi bir belirti yok göğüs şişkinliği dışında yarın kan tahlili yaptircam
Bizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum ben
5

Hayırlı olsun canm benimde 3.gun 2 embriyo ayın 10 unda oldum zaman geçmek bilmiyor varmi bi belirtin
teşekkürler seninde hayırlı olsun.. taze transfer oldugu ıcın ara ara belırtıler oluyor ama ılactandır dıye dusunuyorum.. arada adet olacakmısım gıbı oluyor gecıyor arada elım ayagım bosalıyor gıbı oluyor buda ıkı gundur basladı.. sanırım ilk birkac gun hevesşe asırı pozıtıftım ama ıkı gundur hıc bırsey dusunemıyorum.. arafta olmak cok kotu ya bılsem negatıf hayatıma bakıcam ya da bılebılsem pozıtıf ona gore devam edıcem gıbı gıbı cokca duygu karmasası iştesende var mı bırseyler.. keske dıyorum babalar gunune denk gelebılseydı sonuc ogrenmek amaerken olur

Rabbım gönlüne göre versin inşallah canm .benim dondurulmuş transfer 2 adet gördüm öyle oldum transferimi ilk günler belirti yoktu iki gündür goguslerim sizliyor inşallah tutmuştur

Rabbım gönlüne göre versin inşallah canm .benim dondurulmuş transfer 2 adet gördüm öyle oldum transferimi ilk günler belirti yoktu iki gündür goguslerim sizliyor inşallah tutmuştur
amin inş tutunmuştur annesine.. yanı benım arada adet olacakmısım gıbı arada kasıklarıma dogru bırı ıcerıden tırnak atıyormus gıbı oluyor kafam cok karısık yaaa

amin inş tutunmuştur annesine.. yanı benım arada adet olacakmısım gıbı arada kasıklarıma dogru bırı ıcerıden tırnak atıyormus gıbı oluyor kafam cok karısık yaaa
İnşallah senin bebisinde sımsıkı tutunur annesine .canm kiminde hic belirti olmuyormus herkesin farklı oluyor galiba ben çok belirti arıyorum ama goguslerim dışında başka belirti yok

Merhaba yaptırdım 1.86 çıktı doktoruma yazdım ama dönmedi henüz sizce negatif mi
Öyle düşünme daha altı gün şuan için pozitif yükselmesi lazım bol bol dua et daha yeni yerleşme tamamlandı 3-5 gün yerleşme olur daha yerleştikten sonra yükselmeye başlar değerler değerlerin yükselecek bebeğin inşallah olacak canım moral bozma hemen o yüzden 12 gün diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…