Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

G Gmze1990 canlar merhabalar uyuyamadım bugün transfer sonrası 10. Günüm gece gece idrar testi yaptım dayanamayıp 2. Çizgi silik çıktı sizce nasıl ?

Eklentiler

• ED00ED80-1D69-4174-9E9D-59169BEFD7D3.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar kimse yok mu uyuyamadım heyecanlandım 10. Günüm ama böyle çıktı sizce nasıl ? Allah ım hepimize versin ve hepimiz için dua ediyorum

Eklentiler

• 50F4145E-9FF0-4F17-A9AD-04819ABAFDCC.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 63
İnan uyuyamadım heyecanlandım inşallah kanda da pozitif olur Allah a hamdolsun inşallah hepimiz yaşarız bu duyguları
Ayy amin 4 seneden sonra gozumde canlanmiyor en guzel duygu da bu olsa gerek cok dua ettim sana boyle haberlere fotolara nasil mutlu oluyorum baskalari icin anlatamam

Ayy amin 4 seneden sonra gozumde canlanmiyor en guzel duygu da bu olsa gerek cok dua ettim sana boyle haberlere fotolara nasil mutlu oluyorum baskalari icin anlatamam
Ben de öyle hergün hepimiz için dua ettim ve ediyorum her sabah her akşam ve inanıyorum Allah tan ümidi hiç kesmeyelim Hz Zekeriya pemgamberinizin duasını ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…