- Konu Sahibi sinem milan
-
Evet 8.gün bugün hala kullanıyorumprednolu hala mı kullanıyorsunuz bana transferden 2 gün önce bıraktırmışlardı
Şişli memorial hastanesi tüp bebek merkezi bölümü ilaçlar hariç 17 bin 500 dün görüştüm. Paket yapmışlarNerde verdiniz bu fiyatı .yeni fiyatmi 25bin olmuş
Aminnn inşallah canm Rabbım seninde yüzünü güldürsün tez zamanda@Gmze1990
Merhaba canim evet masallah cok net görünüyor Allah hayirlisiyla sana bagislasinArkadaşlar kimse yok mu uyuyamadım heyecanlandım 10. Günüm ama böyle çıktı sizce nasıl ?Allah ım hepimize versin ve hepimiz için dua ediyorum
Anlatsana biraz testte cift cizgi gormek nasil bir hisArkadaşlar kimse yok mu uyuyamadım heyecanlandım 10. Günüm ama böyle çıktı sizce nasıl ?Allah ım hepimize versin ve hepimiz için dua ediyorum
Allah razı olsun canım benim hepimize hergün dua ediyorum inşallah hepimizin kucağında bebişlerimiz olsunMerhaba canim evet masallah cok net görünüyor Allah hayirlisiyla sana bagislasin
Amin amin amin cancazimAllah razı olsun canım benim hepimize hergün dua ediyorum inşallah hepimizin kucağında bebişlerimiz olsun
İnan uyuyamadım heyecanlandım inşallah kanda da pozitif olur Allah a hamdolsun inşallah hepimiz yaşarız bu duygularıAnlatsana biraz testte cift cizgi gormek nasil bir his
Cumartesi test günüm şimdiden aldım randevumu saat 09.40 daAmin amin amin cancazimne zaman kan verceksin
Ayy amin 4 seneden sonra gozumde canlanmiyor en guzel duygu da bu olsa gerek cok dua ettim sanaİnan uyuyamadım heyecanlandım inşallah kanda da pozitif olur Allah a hamdolsun inşallah hepimiz yaşarız bu duyguları
Yaaaaa nasil sabrediceksin simdiiiiCumartesi test günüm şimdiden aldım randevumu saat 09.40 da
Benim transfer gerceklesmedi daha rahim dinlendirmedeyim ama heyecanla bekliyorum buralarda
Ben de öyle hergün hepimiz için dua ettim ve ediyorum her sabah her akşam ve inanıyorum Allah tan ümidi hiç kesmeyelimAyy amin 4 seneden sonra gozumde canlanmiyor en guzel duygu da bu olsa gerek cok dua ettim sanaboyle haberlere fotolara nasil mutlu oluyorum baskalari icin anlatamam
Allah ım şimdiye kadar sabır verdi hergün yapayım yapacağım dedim 10. Güne kadar dayandım şimdi de Cumartesi günü İçin sabredeceğimYaaaaa nasil sabrediceksin simdiiii
Olsun isin zevkli kismi simdi basladi tadini cikarmak lazimAllah ım şimdiye kadar sabır verdi hergün yapayım yapacağım dedim 10. Güne kadar dayandım şimdi de Cumartesi günü İçin sabredeceğimİçim içime sığmıyor ama ne yapayım
Çok teşekkür ediyorum cancağzımOlsun isin zevkli kismi simdi basladi tadini cikarmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?