- 14 Haziran 2022
- 197
- 113
- 33
- Konu Sahibi sinem milan
-
Nasıl oldu canım sizin tedavi azospermi ileBizim asospermiydi fakat 5. Gün embriyosu canım seninde mi öyle daha 13 ünde transfer oldum ben
Önce eşime iğneler verdiler vitamin vs sonra canlı ve hareketli olanları benden 24 yumurta toplandı 12 si döllendi 5. Güne sadece 4 ü gelebildi sonra benim rahmim ve yumurtalıklar hazır olmayınca donduruldu 2 ay sonra 3. Reglimde ben başladım estrofeme son 4 gün ise progesteron fitil ve iğne verdiler ve 20. Gün transfer oldu 13 ünde bakalım 2 embriyo bakalım sonuç İçin 25 ini bekliyorum sabırsızlıklaNasıl oldu canım sizin tedavi azospermi ile
P Pizza canım herkeste olmuyormuş belirti benim arkadaşım öyle çok belirti yaşamadı ama şuan Hamile keseyi gördü bakalımİnşallah hepimiz sağ Salim kavuşalım bende hiçbir belirti emare yok ama yine de sabırla bekliyorum Allahtan Ümit kesilmez
Ne olursa olsun ordalarmış gibi düşünelim inşallah öyle de olur emeklerimizin sabrımızın mükafatını versin rabbim hepimize.. niyetimiz salih Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz Allah’a emanet
Ben kullanıyorum ama hiç sormadım test gününe az kaldı diye düşünerekKızlar aranızda progestan dex 25 mg ampul kullanan varmi ya 3 günde bir bitiyor devlet bunu yaziyormu bilgisi olan varsa yazın lütfen
Ben kullanıyorum ama günde bir tane o yüzden çabuk bitmiyor benimkiKızlar aranızda progestan dex 25 mg ampul kullanan varmi ya 3 günde bir bitiyor devlet bunu yaziyormu bilgisi olan varsa yazın lütfen
Devlet mi ödüyor ucretlimi aldin cnm ben 250 tl ye alıyorum ucretliBen kullanıyorum ama günde bir tane o yüzden çabuk bitmiyor benimki
Benimde ücretli canım aynı şekil fitilini kullanıyorumDevlet mi ödüyor ucretlimi aldin cnm ben 250 tl ye alıyorum ucretli
Merhaba bende 16 Haziran da oldum beklemedeyim. Hiç belirti yok. Dün gece sol kaşıkta ufak sızlama oldu sanki onun dışında birşey yok inşallah bebişlerimiz bizimle kalırDün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar
Merhaba transferden kaç gün sonra belirti gördünüz? Benimde 3. Gün embriyosu 16 Haziran transferim olduBenim belirti yoktu ama bugün goguslerim sızladı hep bide akşam kaşık agrim oldu hafif 3 gün embriyo sumu seninde
Hayırlı olsun canım benimMerhaba bende 16 Haziran da oldum beklemedeyim. Hiç belirti yok. Dün gece sol kaşıkta ufak sızlama oldu sanki onun dışında birşey yok inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Peki ilk zamanlar ne gibi belirtilerin oldu?Hayırlı olsun canım benimhepimizin dileği o
Cnm benim 5.gun belirti oldu goguslerde yanma sızlanma ondan önce hiç belirti olmamıştı.Merhaba transferden kaç gün sonra belirti gördünüz? Benimde 3. Gün embriyosu 16 Haziran transferim oldu
Amin canım Hepimizin umduğuna Nail eylesin Allah ımNe olursa olsun ordalarmış gibi düşünelim inşallah öyle de olur emeklerimizin sabrımızın mükafatını versin rabbim hepimize.. niyetimiz salih Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz Allah’a emanet
Hayırlı olsun canım inşallahPeki ilk zamanlar ne gibi belirtilerin oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?