- 12 Nisan 2016
- 1.114
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 133
- Konu Sahibi Sevdaya gazel
-
Eskiden günde üç kez ağlıyorsam sşimdi bire düştü. :) evet zamanla hafifliyor. Acıya da alışıyor insan...Bazen bugün üzüldüğün şeyler ileride şükür sebebin oluyor.Teselliler sana boş geliyor ama zamanla şimdiki kadar acıtmayacak merak etme.
İlk aşkım değildi ama benim için sondu. Bu yüzden geçmeyecek ya da bir hayli zor olacak biliyorum.eğer ilk aşkınızsa sevdiğiniz adam, toparlanmanız bir hayli uzun sürücek. bu durumu en iyi çeken anlar. zamanla geçer diyenler de var ama zaman sadece alıştırıyor unutturmuyor.
Ben hayata tutunamadikca hayat beni tutuyor. Mecburen direniyorum dayanıyorum. Ruhum ne kadar bitikse vücudum o kadar dinç şaşılacak şekilde. umarım daha büyük acılar yaşamadan geçer sızım...Çektiğimiz her acıyı dünyanın en büyük acısı zannederiz taki daha büyük bir acıyla yüzleşene kadar..
İşte tamda bu noktada önemli olan savaşacakmıyız pesmi edeceğimizdir..
Duygusal yaralarımız ciltteki yaralarımızdan daha geç iyileşir canım emin ol ki geçecek yeter ki pes etme..
Aman iyi şükür bende nasıl okumussam. Uykulu gözleKaza mecazi gerçek değil
İlk aşkım değildi ama benim için sondu. Bu yüzden geçmeyecek ya da bir hayli zor olacak biliyorum.
Sürekli bsyler yapmaya çalışıyorum zaten kafamı boş bırakmamak için ama yine de zaman zaman bu düşünceler üşüşüyor beynime niye böyle oldu nasıl oldu vs..Suan uzuntlu acili olmaniz hep en kotusunu dusunduruyo bence biraz sabir ve zaman lazim size.bu sure zarfinda hobi ugras edinin yanliz kalmayin kafa dinlemeyin
Kimi zaman kabulleniyorum böyle olması gerekiyomus. Çok çaba gösterdim ama olacakların önüne geçmeye yetmiyormuş elimiz.Herkesin derdi kendine ağır demişler canım seni çok iyi anlıyorum. Ama geçecek merak etme. Ve bu kadar düşünme niye ben nie böyle oldu vs gibi şeyler sorma kendine. Durumu kabullen , böyle olması gerekiyormuş ki oldu vardır bunda da bi hayır de ve hayatına bak. Kimle ne halt ediyorsa etsin onda takılı kaldığın sürece toparlanamazsın. Kendine yazık etme olan sana olur başka kimseye birşey olmaz... Lütfen sadece kendin için önüne bak , çok güzel günler yaşayacaksın emin ol.
Yazdıklarıma bakıyorum da tam bir ergenin kaleminden çıkmış gibiNe kadar kutsamissin sen bu adami canim. Yazik gunah o gozyaslarina bu kadar derin aforizmalara ne gerek yasin kucuk mudur nedir? Santimantalizmi birak .
İki hanimi ayartip digerini yolda birakandan ne hayir gelir. İyi ki de gitmis. Omur dedigin bir tane. Karakteri saglam dag gibi bir adamla cikacaksin bu yola. Dunyada onun disinda 486859281095939 daha baska erkek var. Hayirlisi de yoluna bak. Saplanma.
Benden iki yaş büyüktü otuzlarin başındaydı evlilik için çok acele ediyodu. Evet ailemin uzatması da yıprattı iliskimiziAncak başta ailem biraz zaman istedi düşünmek istediler karar vermek için. Bu sırada tartışmalarımız arttı konuşmalarımız azaldı gün geçtikçe uzaklaşmaya başladı
demişsiniz, sizden büyük sanırım yüksek ihtimal, kaç yaşındaydı, evlenmek için acele etmiş olmalı yaş faktörü varsa eğer. ya da karar vermeniz uzun mu sürdü aile olarak.
Hissettiklerimi anlayarak çok güzel yazmışsın çok çok teşekkür ederim. Şu an en çok ihtiyacım olan şey anlaşılmak..."Allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır..."
Acın taze, o kadar hayal kurup sonucunun hiç aklına gelmeyecek bir şekilde olması yaşadığın şeyin ağırlığını hissettirebildi bana. Ama bak ben normalde kimseyi kolay kolay beğenmem güvenmem, ben de birinden hoşlanmıştım karşıdaki daha istekliydi hatta, olabilir aslında bununla dedikten sonra tavırları değişmeye başladı aradan 3 sene geçti. Nerde o eski ben, meğer ne kadar gereksiz kafama takmışım. Şuan o kadar mutluyum ki bağımsız olduğum için. Yakında çok güzel bir şehire gideceğim sırf kımseye bağımlı olmadığım için istediğim gibi karar aldım olumlu olursa orada yerleşiyorum. Bu gelişmeyi, kafama taktığım kişi ile beraberken yaşasaydım ömrümü sıkıcı bir şehirde, beni eleştiri yağmuruna tutabilecek( hayatta en sevmediğim şey) kişi ile olacaktım.
Aklına getirdiğin sürece üzüleceksin. Bırak şimdi aklına gelsin. Hepsi seni olgunlaştıracak ve belki büyük bir yanlıştan koruyacak. Önce düşün bakalım bir kızın ahını alarak başlayan bir ilişkiden hayır gelir mi? Önemli olan bir insanın sonudur. Bu kişi seni düşünmek zorundaydı mavi boncuk dağıtmadan. Bence bu hareketinden sonra kendisi düşünsün ne kadar üzülüp yıpranacağını. İlahi adaleti göreceksin, üzülme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?