Dün gece çok ağladım

eğer ilk aşkınızsa sevdiğiniz adam, toparlanmanız bir hayli uzun sürücek. bu durumu en iyi çeken anlar. zamanla geçer diyenler de var ama zaman sadece alıştırıyor unutturmuyor.
İlk aşkım değildi ama benim için sondu. Bu yüzden geçmeyecek ya da bir hayli zor olacak biliyorum.

Ben hayata tutunamadikca hayat beni tutuyor. Mecburen direniyorum dayanıyorum. Ruhum ne kadar bitikse vücudum o kadar dinç şaşılacak şekilde. umarım daha büyük acılar yaşamadan geçer sızım...

kendinizi ilişkilerden uzak tuttunuz sonra gözünüzün önünde birden parlayan çok beğendiğiniz çok yücelttiğiniz birisi çıktı. arada gördüğünüz sorunlar olmuştur her ilişkide olur böyle şeyler denir o en mükemmel insandır. o kişinin ne kadar karaktersiz olduğunu görememek üzüyor en çok da. Allah size erken göstermiş olduğu için dua etmelisiniz. o kişiyle evlenmiş olsanız eminim çok mutsuz bir evliliğiniz olacaktı siz daha erken kurtulmuş herşeyi çok geç olmadan görmüşsünüz evlenip de bu aynı hayal kırıklıklarını yaşamış olsanız çok daha kötü bir durum olurdu.

Ne kadar kutsamissin sen bu adami canim. Yazik gunah o gozyaslarina bu kadar derin aforizmalara ne gerek yasin kucuk mudur nedir? Santimantalizmi birak .
İki hanimi ayartip digerini yolda birakandan ne hayir gelir. İyi ki de gitmis. Omur dedigin bir tane. Karakteri saglam dag gibi bir adamla cikacaksin bu yola. Dunyada onun disinda 486859281095939 daha baska erkek var. Hayirlisi de yoluna bak. Saplanma.

Suan uzuntlu acili olmaniz hep en kotusunu dusunduruyo bence biraz sabir ve zaman lazim size.bu sure zarfinda hobi ugras edinin yanliz kalmayin kafa dinlemeyin
Sürekli bsyler yapmaya çalışıyorum zaten kafamı boş bırakmamak için ama yine de zaman zaman bu düşünceler üşüşüyor beynime niye böyle oldu nasıl oldu vs..

emin olman gereken tek sey ilerde seni gercek.anlamda sevip mutlu eden birisi karsna cikacak ve sukredeceksin ....böyle bu karakterde bi adam esini aldatirdi zaten . Karakteri buysa engel.olamazdin.hayirlisi olmua hakkinda su an uzuntunden acindan anlayamazsin biraz zaman ilac olacak sana.

Kimi zaman kabulleniyorum böyle olması gerekiyomus. Çok çaba gösterdim ama olacakların önüne geçmeye yetmiyormuş elimiz.

Okurken acını içimde hissettim. Ne denli teselli verir bilmiyorum ama şunu bırakmak istedim şuraya:
“Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin..”
Geçecek. “Tünel bitecek. Kalkacaksın da. Kabuk da bağlayacaksın..”
Belki de Rabbim kurtardı seni? İnşallah kurtulduğuna sevindiğin günler tez gelir.

Ancak başta ailem biraz zaman istedi düşünmek istediler karar vermek için. Bu sırada tartışmalarımız arttı konuşmalarımız azaldı gün geçtikçe uzaklaşmaya başladı

demişsiniz, sizden büyük sanırım yüksek ihtimal, kaç yaşındaydı, evlenmek için acele etmiş olmalı yaş faktörü varsa eğer. ya da karar vermeniz uzun mu sürdü aile olarak.

Yazdıklarıma bakıyorum da tam bir ergenin kaleminden çıkmış gibi nasıl kızardım böyle düşünenlere ama kınadığımı mi yaşadım nedir otuzlarin başında gayet mantıklı iş güç sahibi bir insanım ama ben kimseyi böyle sevmemiştim ve olgun çağlarda bunu atlatmak daha zormuş aslında.

Benden iki yaş büyüktü otuzlarin başındaydı evlilik için çok acele ediyodu. Evet ailemin uzatması da yıprattı iliskimizi

Üzülmekte cok haklisiniz ama gececek yasadiklarini unutmaniz mumkun degil ama daha iyi hissedeceksiniz zamanla hayatta insan nelerin üstünü kapatip nelere alismiyo ki kendinize zaman verin ondan haber almayin arastirmayin kendinize yeni bi sayfa acin hayat gercekten birileri yuzunden mutsuz geçirmeye degmeyecek kadar kısa

Yas sureci en yakinindan mutevellit olsa dahi 6 aydir. Gururun kirilmis canin acimis gonlun yanmis hepsine ok. Uzul ama boyle bayilmalara da gelme. Vardir bunda bir hayir. Uc bes yil sonra sana cok gereksiz gelecek bu aci. Oyle dusun.
Vee artik bu olayi dusunme. Dusundukce kanatirsin yarayi. Baska seylere odakla beynini.

Hissettiklerimi anlayarak çok güzel yazmışsın çok çok teşekkür ederim. Şu an en çok ihtiyacım olan şey anlaşılmak... umarım bana yaşattığı üzüntünün bedelini öder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…