Dün gece çok ağladım

yazis tarzindan acini hissetmemek mumkun degil. ama hayat inan bana boyle bir sey. ilk acinda neden ben diyorsun. ilk kez iliklerine kadqr hissedince hersey zor agir geliyor. ama kalkisin o ladar guclu oluyor ki bi anda... kendine geliyorsun. baktigin pencereni degistiriyorsun. neden ben demiyorsun. hayatin icinde bu da var diyorsun. gececek. bu sure zarfnda beden sagligina cok dikkat et. yemeden icmeden kesilim deme:) ruh sagligin da toparlayacak azcik zaman...

Allah gercek dert vermesin size , cok duygusalsiniz gercekten , biraz mantikli dusunmeye calisin
Bu olayı yaşayana kadar gayet mantıklı dirayetli bir insandım ancak herkesin bir kırılma noktası hassas tarafı vardır. Benimde güvenimin umudumun sarılması oldu. Lütfen gerçek değil demeyin bu da dert hayal kırıklığı toparlanması güç sorunlardan biri. Hiç güvendiğiniz birinden darbe aldınız mı?

1.5 yılda atlatman lazımdı...ölüme bile alışılıyor, 1 haftadan sonra...hayatına farklı biri girince ilerde, diyeceksinki iyki beni bırakmışta seni bulmuşum...diye

Allah yardımcınız olsun bu acıyı atlatmak için. Bu adam gerçekten insanlıktan nasibini almamış. İki insana da evlenme vaadi ile yanaşması ve birinin duygularıyla oynaması zaten onun olmayan vicdanını gösteriyor. Çok büyük bir vebale girmiş ve vicdansız bir insanın başkasına verdiği mutluluk da ne kadar samimidir tartışılır. Allah herşeyi görüp, duyuyor ve ilahi adalet zaten o adama hakettiğini verecektir. Umarım siz, sizi hak eden bir insanla tanışır ve bu adamla evlenmediğiniz için şükredersiniz.

Siz gönlünüzü ferah tutun, bile isteye bir başkasının canını yakıp, onu mutsuz edip de mutlu olan yoktur bu hayatta. Kimsenin ettiği yanına kalmaz. Sizden kolayca vazgeçebilecek biriyle iyi ki olmamış. Olumlu/olumsuz yaşanan her şey imtihan bizler için. O yüzden nasıl ki başımıza güzel şeyler geliyor, mutlu oluyoruz, şükrediyoruz; sıkıntıya düştüğümüzde de sabredeceğiz, dua edeceğiz ve bunda da bir hayır olduğuna kalpten inanacağız. Hayatın neler getireceğini bilemeyiz, asla umutsuz olmamak gerek. Daha güçlü olarak ayağa kalkacak, yolunuza bakacaksınız bundan sonra. Size kolayca yalan söyleyip, umut verip, bir anda bir başkasına giden, bir başkasını bu kadar kolay seven biri için üzüldüğünüze, kendinizi harap ettiğinize değmez. Sevgiyi hissetmek, kalpten gerçek sevgiyi yaşamak, sevgisine sadık olmayı bilmek bile bir lütuftur. Karşınızdaki kişi bu vasıflardan yoksun biriymiş. Dilerim en yakın zamanda toparlanırsınız ve niyeti, kalbi temiz biriyle karşılaşıp mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Baya kilo verdim bu süreçte ama bedenim demir gibi şaşılacak şekilde :) bazen kabullendigim zamanlar oluyo ama bu kabulleniş yenilgiyi kabul etmek gibi mutsuzluğa alışmak gibi sonra birden bsy oluyo eski günlerimi neşemi özlüyorum yeniden yaralanıyorum yıkılıyorum. Umarım dimdik ayakta olduğum günler gelir.

Acımı hafife almadığın için beni anladığın için çok teşekkür ederim bu bile o kadar iyi geliyo ki bana... en yakinimdakiler bana şükürşükürsüz muamelesi yaptılar ne hissettiğimi anlamadılar.

ask acisi cok tuhaf bir sey. ama soyle bor sey var bunu unutma. hayatta sen izin verdigin surece seni uzebilirler. sen izin verme. once dusunce tarzini degistir. bu senin hayatinin sonu degil. ve sen daha bir cok guzel yoldan gececeksin. konduramamak insani uzen sey. biliyorum.. ama insan kendni bile bazen taniyamiyor. ve anlayamiyor. yarin baska basla gune. guzelinden olsun:)

Çok gururlu bir insanım burnum düşse eğilip almam. Bana yaptıklarının hesabını sormadım gururumdan ve evet gururum incindiği için böylesine yıkıldım

Herkesin derdi kendine ağır. Ama genelde yaşamayan anlamaz, aşk acısını. Ben şuan sevdiğim adamla evliyim, ama öyle çok acı çektik ki bu günlere gelene kadar.. O yüzden çok iyi anlıyorum acını. Güçlü ol sen. Birinin mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluktan hayır gelmez. Üzerlerinde hep senin ahın, hep senin vebalin olacak..ne acı. Rabbim çook daha iyileriyle karşılaştırsın seni inşallah, tüm kalbimle diliyorum

Dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum allaha sığınıyorum en çok. Bazen de öfkeye kapılıp beddua ediyorum. Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

İkna etme kısmını anlayamadım. İkna etmesi gereken bir durum mu vardı? Aileniz neden tereddüt etti, düşünmek için zaman istedi?

Dualarla ayakta kalmaya çalışıyorum allaha sığınıyorum en çok. Bazen de öfkeye kapılıp beddua ediyorum. Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Geçecek, bunların hepsi geçecek :) Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu da bir tecrübe olacak sizin için. İlerleyen dönemde de sağlam adımlarla, daha da güçlü çıkacaksınız tüm yollara. Her şey gönlünüzce olsun :)

Tam da böyle oldu! Çok güzel tespit. Onu gözümde yücelttim. Umarım iyiki dediğim günler de gelir.

Her terk edilen kızın ağzında aynı cümleler... Aynı hisler. İnanın sonradan anlıyorsunuz bunun hayrını. Üzülmeyin şükredin. Eğer devam etseydiniz çok ağlardınız

İkna etme kısmını anlayamadım. İkna etmesi gereken bir durum mu vardı? Aileniz neden tereddüt etti, düşünmek için zaman istedi?
Zor güvenen bir insanım. Güvenimi kazanmak için baya uğraştı. Ailemin geçerli bir sebebi yoktu aslında. Bizimkiler zor karar verir. Kız evi naz evi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…