Ben en çok bebeğime üzülüyorum zaten. Daha doğmadan babası tarafından istenmedi. Kendimi onun yerine koyuyorum bazen. Daha doğmadan reddedilmek çok acı. Düşününce canım çok yanıyor.
cok ayıp etmıs yazıklar olsun ona.Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.
Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
vicdansiza bak yaa. Insanliktan nasibini almamis qaliba. Allah islah etsinKayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''
Amin canim. Uzme kendini.Şuan en büyük sorunum hamile olmam. Allah büyük bakacağım başımın çaresine. Kimse yoksa Allah var. Ben işimi Allah'a bıraktım. Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Ben nafaka derdine düşmedim. Sadece çocuk için nafaka isteme benden diye bağırdığını söyledim. Estetik ameliyata gelince ben onu heyet raporuyla beş kuruş para ödemeden oldum. İki senedir sıradaydım. Sıram geldi ameliyat oldum. Onun dışında 3,5 aylık hamileyken bir konu açtım. İş görüşmesine gideceğimi hamileliğimi saklayayım mı saklamayayım mı diye onuda okuyun lütfen.
Ben nafaka derdine düşmedim. Sadece çocuk için nafaka isteme benden diye bağırdığını söyledim. Estetik ameliyata gelince ben onu heyet raporuyla beş kuruş para ödemeden oldum. İki senedir sıradaydım. Sıram geldi ameliyat oldum. Onun dışında 3,5 aylık hamileyken bir konu açtım. İş görüşmesine gideceğimi hamileliğimi saklayayım mı saklamayayım mı diye onuda okuyun lütfen.
Sorun maddi sıkıntıdan kaynaklanmıyor, karaktersiz ve şerefsiz bir adamdan kaynaklanıyor
Maddi sıkıntı pek çok evlilikte oluyor yoksa
Kaldı ki ev geçindiremiyecekse neden evlenmiş ki.. gidip çalışan birini bulması gerekiyordu. parasına tamah edip
kadın her koşulda çalışacak diye bir şey yok. ama erkeğin görevi ev geçindirmek.
karısına çalışacaksın diye kağıt mı imzalatmış.
Eşini hiçbir gerekçe haklı göstermez, yorumunuzu garip buldum...
Nafaka alacak tabii bebek var ortada...
Konu sahibi de zaten iş aramış bulamamış görüşmelere gitmiş bir çok kez ama olmamış...
Bebeğim doğunca yine ararım iş başlarım demiş
Bu adam karısı çalışmaya başlasa bile düzelmez zaten...para içinde yüzse de düzelmez..
Yuh artık şurda adam karısını gecenin bi vakti hamile halinde sokağa atıyor siz de çıkıp daha çok atılırsınız diyorsunuz. Hangi sebep bir kadını hamile halinde gece vakti sokağa atmaya değer?her hatayı karşi tarafa yuklememek lazım seninde hataların olmştr burda soylemedigin yoksa hiç bi koca hamile karısını kolay kolay sokaga atmaz bu şekilde devam ederseniz daha çok atılırsınz tobestagfurullah kedinin psikolojisi bozulurmş kv nin evinde ne kadar ayıp bişey kendinize çeki duzen verin benide yanliş anlamayın bu yorumlar sizin iyiliginize olan yorumlardır bilene tabi tabi sen hep sen haklıasın karnında çocukla boşan hayatını kur diyenleri dinleyeceksen sen bilirsin
bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrmYuh artık şurda adam karısını gecenin bi vakti hamile halinde sokağa atıyor siz de çıkıp daha çok atılırsınız diyorsunuz. Hangi sebep bir kadını hamile halinde gece vakti sokağa atmaya değer?
Sizin hemcinsim olduğunuza inanamıyorum.. Öyleyseniz de sizin gibilerden utanıyorum desem yeridir. Biz birbirimize böyle zamanlarda destek olmayacaksak ölelim gitsin.
Sizin gibiler yüzünden bu kadar kadın cinayeti oluyor, 'erkeğin yaptığı herşeyi kadın hakediyordur' anlayışınıza hayranım..
Yazık..
normal bir tartisma olsaydi belki hanimin da sucu var diyebilirdik.. ama su durumda hanim ne yaparsa yapsin gece vakti karninda cocuguyla bu yapilmaz..bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrm
evet söylediklerinize katılıyorum kısa bir süre önce ev kadınlarına leş kargası diyen bir üye vardı adı lazım değil, o da böyle konularda sürekli kırıcı yorumlar yapardı. Böyle üyeleri görmezden gelmek en iyisi çünkü sağlıklı yorum yapamıyorlar.Karmakarisik56 adlı üye okuduğunu anlamıyor gibi geldi bana, bikaç konuda daha gözüme çarpmıştı da. İnsanın sorası geliyor sen benden yana mısın ayıdan yana mı diye? Polemik mi yaratmak istiyor anlamadım. Erkekleri savunuyor sürekli kadınlar kulübünde. Nafaka derdine düşmemiş kadın, erkek te evine karısına çocuğuna bakmak zorunda. Bu kadar net.
Bayanın yazdıklarına bakarsanız adamın ne muamele yaptığını gayet açık şekilde gorursunuz. Çocuğu bile kendinin saymamış. Boşanalım diye de kendisi demiş. Siz hala boşanmayın diyorsunuz. Adam boşanalım diyor pılını pırtını topla git senin ailen ne iduğu belirsiz diyor. Hamile olmanı bahane etme bunu bana kullanma, para pul isteme nafaka isteme diyor. Siz hala suç tek taraflı değildir. Nedir ya peki bu? Adam gecenin bir yarısı tartışma çıkarıp bağırıp çağırıp hamile kadımı sokağa atmış. Siz hala suç tek taraflıdır alttan al. Görüyoruz televizyonlarda barışıp ikinci gun oldurulen hemcinslerimizi. Yazık size Allah ıslah etsin hamile bayanı gecenin bir vakti sokağa atan zihniyeti savunun siz.bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrm
ayy sıkıldım sizden ya bu bnm duşuncem sadece o bayan için soylemedim genelleme olarak konuşuyrm gerçktn sizinle tartışamicam cvp filan yazmayın uslubunz çok kotu sz hp bu duşunceyle yasadgnz surece daha çok kadın cinayeti olur size iyi gunlerBayanın yazdıklarına bakarsanız adamın ne muamele yaptığını gayet açık şekilde gorursunuz. Çocuğu bile kendinin saymamış. Boşanalım diye de kendisi demiş. Siz hala boşanmayın diyorsunuz. Adam boşanalım diyor pılını pırtını topla git senin ailen ne iduğu belirsiz diyor. Hamile olmanı bahane etme bunu bana kullanma, para pul isteme nafaka isteme diyor. Siz hala suç tek taraflı değildir. Nedir ya peki bu? Adam gecenin bir yarısı tartışma çıkarıp bağırıp çağırıp hamile kadımı sokağa atmış. Siz hala suç tek taraflıdır alttan al. Görüyoruz televizyonlarda barışıp ikinci gun oldurulen hemcinslerimizi. Yazık size Allah ıslah etsin hamile bayanı gecenin bir vakti sokağa atan zihniyeti savunun siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?