Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Başına gelenler gerçekten çok üzücü geçmiş olsun iki kişi arasında yaşananları tam olarak bilemeyiz tabi ki ama bu davranışı haketmediğin ortada... Öncelikle sakin olmalı kendini ve çocuğunu düşünmelisin. Suçlu olan bir insan karşısındakini suçlar onu bastırmaya çalışır. Bence eşinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var eşinden boşanmış biri olarak sadece sana şunu önerebilirim haklıyı haksızı bırak hemen kendine düzgün bir iş bul . Boşansan da boşanmasan da kendi ayaklarının üstünde durmalısın. Çocuğu sakın engel görme ... Sevgi ve sabırla kal

cok ayıp etmıs yazıklar olsun ona.
allah yardımcın olsun.aılesıde bes para etmezmıs
bosanırsa bosansın ama essek gıbı o nafakayı verecek cocuga bakacak yanı

Gecmis olsun canim. Nasil bi insan boyle esin. Hamile kadini nasil kova bilir ya ?! Bak hamilesin , uzme kendini. B
vicdansiza bak yaa. Insanliktan nasibini almamis qaliba. Allah islah etsin

Senin hamile oldugundan ona muhtac oldugunu dusunuyor kesin. Sakin alttan falan alma. Kendi tecrubemle soyluyorum canim duzelmez boyle biri.

her hatayı karşi tarafa yuklememek lazım seninde hataların olmştr burda soylemedigin yoksa hiç bi koca hamile karısını kolay kolay sokaga atmaz bu şekilde devam ederseniz daha çok atılırsınz tobestagfurullah kedinin psikolojisi bozulurmş kv nin evinde ne kadar ayıp bişey kendinize çeki duzen verin benide yanliş anlamayın bu yorumlar sizin iyiliginize olan yorumlardır bilene tabi tabi sen hep sen haklıasın karnında çocukla boşan hayatını kur diyenleri dinleyeceksen sen bilirsin

Kaynananız yıllardır bu anı bekliyormuş sanırım. Ya da aylardır, ne kadar evliyseniz işte. Kocanız tam bir psikopat. Sakın o canlıya geri dönmeyi falan düşünmeyin.

Karmakarisik56 adlı üye okuduğunu anlamıyor gibi geldi bana, bikaç konuda daha gözüme çarpmıştı da. İnsanın sorası geliyor sen benden yana mısın ayıdan yana mı diye? Polemik mi yaratmak istiyor anlamadım. Erkekleri savunuyor sürekli kadınlar kulübünde. Nafaka derdine düşmemiş kadın, erkek te evine karısına çocuğuna bakmak zorunda. Bu kadar net.

seni sokaga atması ve hakaret etmesi odan tazminat alman için yeterli.. ayrıca cocugun var, eşşek gibi de öder nafakayı.. seni tehdit edip korkutabilir de hakime itiraz edebilir mi bakalım adi herif? haklarından asla vazgecme ve o adama koz verme, sessiz kal karşısında (guya), alttan alta avukatla hallet

Yuh artık şurda adam karısını gecenin bi vakti hamile halinde sokağa atıyor siz de çıkıp daha çok atılırsınız diyorsunuz. Hangi sebep bir kadını hamile halinde gece vakti sokağa atmaya değer?
Sizin hemcinsim olduğunuza inanamıyorum.. Öyleyseniz de sizin gibilerden utanıyorum desem yeridir. Biz birbirimize böyle zamanlarda destek olmayacaksak ölelim gitsin.
Sizin gibiler yüzünden bu kadar kadın cinayeti oluyor, 'erkeğin yaptığı herşeyi kadın hakediyordur' anlayışınıza hayranım..
Yazık..

bence senin gibiler yuzunden daha çok kadın cinayeti oluyor bu şekilde duşunup davrandıgınız surecede olacak hangi erkek hamile karısını gecenin bi vakti sebepsz sokaga atarki ayrıca bnm o duşunceye sahip oldugumu kafanizdan uydurupta nasıl soyleybiliyrsnz bnm yerime nasıl karar verebiliyrsnz bnm demek istedigim bir kavga aninda kadın erkekten biraz daha allta kalmalı alttan almali kırgınlıgını soylemeli ama olayı dahada buyuterek degil neden bu tur olaylarda hep kadın suçlanir sizin gibiler asıl hep tek tarafli dinleyerek ve hemcnsini kayırarak yapyrsnz bnu asıl bn sizin gblerden utaniyrm yorumlara bakarsaniz hep boşanma onerisinde bulunulyr bi suç tek tarafli olmaz bu boyledr sorunu çozmk yerine dahada çikmza sokuyrsnz gerçktn bn szn gbilerden utanyrm

normal bir tartisma olsaydi belki hanimin da sucu var diyebilirdik.. ama su durumda hanim ne yaparsa yapsin gece vakti karninda cocuguyla bu yapilmaz..

evet söylediklerinize katılıyorum kısa bir süre önce ev kadınlarına leş kargası diyen bir üye vardı adı lazım değil, o da böyle konularda sürekli kırıcı yorumlar yapardı. Böyle üyeleri görmezden gelmek en iyisi çünkü sağlıklı yorum yapamıyorlar.

Bayanın yazdıklarına bakarsanız adamın ne muamele yaptığını gayet açık şekilde gorursunuz. Çocuğu bile kendinin saymamış. Boşanalım diye de kendisi demiş. Siz hala boşanmayın diyorsunuz. Adam boşanalım diyor pılını pırtını topla git senin ailen ne iduğu belirsiz diyor. Hamile olmanı bahane etme bunu bana kullanma, para pul isteme nafaka isteme diyor. Siz hala suç tek taraflı değildir. Nedir ya peki bu? Adam gecenin bir yarısı tartışma çıkarıp bağırıp çağırıp hamile kadımı sokağa atmış. Siz hala suç tek taraflıdır alttan al. Görüyoruz televizyonlarda barışıp ikinci gun oldurulen hemcinslerimizi. Yazık size Allah ıslah etsin hamile bayanı gecenin bir vakti sokağa atan zihniyeti savunun siz.

ayy sıkıldım sizden ya bu bnm duşuncem sadece o bayan için soylemedim genelleme olarak konuşuyrm gerçktn sizinle tartışamicam cvp filan yazmayın uslubunz çok kotu sz hp bu duşunceyle yasadgnz surece daha çok kadın cinayeti olur size iyi gunler

ha birde bnm yazdklarmdan nasıl kadın cinayetine geçiş yaptın konuyu saptrdn onuda anlmdm neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…