Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Tek tarafı dinleyip bi yargıya varmak doğru değil. İnsanlar keyiflerinden kavga etmiyor, cinnet geçirmiyor. Düşünün annenizin evindesiniz, eşiniz arıyor. Sen kedimi nasıl annenlere götürürsün, o daha depresyonda, psikolojisi bozuk, başka yerde kalamaz çabuk o kediyi eve götür diye emrediyor. Telefonu dinleyen anne babaya bu nasıl izah edilir ki:S

Evliligin ilk yıllarında 5bucuk aylik hamile kadini gece yarisi sokağa atmayı olur canim bu diyerek normallestiren düşünceye diyecek kelime bulamiyorum.
Hele o ara hamile olan kadına cocugunada benim degil diyebilen bir adamı normallestiren düşünceye.
Bunlar normal degil ve her evlilikte olan seyler degil.normal dışıi şeyleri normal göstermeye calismasak keske.

Son düzenleme:
Bu sizi ilk kovmasi degiilmis.aliskanlik yapmis.nasilsa yine donecegini biliyor....ve sizdedoneceksiniz muhtemelen.ama bu sefer ona oyle bir ders verin ki annesinden emdigi sut burnundan gelsin.kesinlikle telefonlarinizi acmayin.helekayinv.hic konusmayin.birakin aileniz cok guzel yaninizda .bosanacagina ona geri donmeyecegine emin olsun kiiibir daha bunu agzina bile almasin...bende evliligim suresince hep bosanalim bosanalim gibi simariklik yapiodumm...guya onu korkutuyordum.ve bir gun ole bisey yaptiki..o oldu bu oldu bosanalimin b si yok evde.ben yapiyormusum....sizdeakillica hareketedin.ve acele etmeyin.sakinbirakin aksinzaman.cok zor.saatler yil olur.mutlu olurken saatlerdakika olur.ama sabrin sonu selamet.kesinlikle donmeyin simdilik.ailenizle sakin oturun bu konuyuda konusmayinnn..uzmeyinkendinizihmilesiniz.farz edin ki kafa dinliyorsunuz.kendinize zaman taniyin.veona bunu belli etmeyin.sesinizi bile duymaya muhtac kalsin...ne olursa olsun hamile kadin sokaga atilmaz.kendi defolup gitseydi yaaa...

çok sevindim.. gerçekten bir baba hamile kızını gece yarısı sokağa atacak kadar gaddarlaşan adamın yanında kızını istemezdi.babalar kızlarını emanet ediyotrlar adamlara.rlin herifi sokağa gece yarıları atsın diye değil.
babalık böyle bir şey işte
bu arada açmayın o telefonu

Son düzenleme:
cok uzuldum bende ayrılın aılesı kovsa esın karsı cıksa anlarım ama eşin kovmuş bence barısma

Sizin çözümünüz nedir merak ettim...
Kapıdan kovsa bacadan mı girsin kadın...

Benim evlilikte sorun anlayisim bazi ufak tefek catismalardir. İki tane insanin ayni evde yasamasindan kaynakli alisma surecleridir. Hamile bir kadinin evden kovulmasi degil. Bazi sinirlarim vardir aldatma ve her turlu siddet buna dahil. Psikolojik siddet de. İnsan yerine koymayan tavirlar da. Kapinin onune koymak bir hayat arkadasina yapilmaz. Benim insana ve kadina saygim var. Konu sahibine de kendisine saygi duymasini oneriyorum. Cunku o toz kondurulmak istenmeyen evlilik muessesei kadar saygiyi hakediyor. Bir insana bir imzadan daha fazla kiymet verdigimizde bir yerlere varabilecegiz. Bu arada aklin yasta degil basta oldugunu dusunuyorum ve 32 yasindayim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sizin çözümünüz nedir merak ettim...
Kapıdan kovsa bacadan mı girsin kadın...

Onursuz olsun, gurursuz olsun kapisinda pas pas olsun. Barisin ama biraz burnu surtsun diyenleri de anlayacagim ama kovulan asagilanan kadina ilimli ol diyenleri anlayamiyorum. Gecenlerde bir haberde karisina ve cocuklarina adam hayvan diskisi yedirmis gene de o kadin son bir dayaga kadar gidememis. Hos eve hapsediyormus sanirim. Aman o evlilikler bitmesin aman elalem ne der.

Ben arkadasa yardimci olmak icin yorum yaptim, alinti yapip tartisma cikarmayin. Akilsiz da degilim terbiyesiz de cok sukur.

Son düzenleme:
Pislik adam Allah ıslah etsin onu seni o halde evden kovmuş ben sana diyim anasının babasının dolduruşuna gelmiş basmışlar gazı basmışlar gazı şişirmişler kocanı he bu arada suc sadece bana kalırsa kv de de degıl kocandada onun bunun lafına bakarak hareket etmiş çocuğun diyor bir de kendin yaptın sanki çocuğu pislik ne hali varsa görsün inşallah pişman olur dönerde burnundan fitil fitil getirirsin çok kızdım ya pislik

Ben boyle birsey mi dedim, ne zaman dedim. Sakinlikle konus demisim siz ne anliyorsunuz, hayret bisey

Konu sahibinin yazdıklarına yaşadıklarına ve diğer konularını okudunuz mu tam olarak?
Bazı sorunlar konuşularak çözümlenebilir, bazıları kroniktir...

Ben arkadasa yardimci olmak icin yorum yaptim, alinti yapip tartisma cikarmayin. Akilsiz da degilim terbiyesiz de cok sukur.

Ben mi sizden alinti yaptim yoksa siz mi sirf bekara kari bosamak kolaydir demek icin evli olup olmadigimi sorgulayarak benden alinti yaptiniz? Allah asla boyle bir sey vermesin herkesten uzak etsin ama umarim ilerde kizinizi falan kapi onune koyarlarsa, ilimli ol yavrumdan daha baska seyler dersiniz. Kendisini sevmesini bir birey olarak saygideger oldugunu kimselerin onu kapi onune koyma hakki olmadigini soylersiniz.

Ayrica rica ediyorum ben size ne akilsiz ne terbiyesiz diyorum. Boyle bir sey de benim haddime degil. Lutfen lafi carpitmayin. Sadece benden buyuk olmanizin fikirler konusunda bir sey ifade etmedigini anlatmak istiyorum.

Son düzenleme:

Ilımlı olunacak durum var olunmayacak durum var. Bir anlık sinirle laf söyler bağırır çağırır vs tamam
Adamda yalama yapmış kovmak işine gelmeyince geri çağırmak ailesine kendisine karnındaki bebeğe bile laf etmiş küfürler
gece evden kovulmaklar...
Kadının bir hatası varsa bu adamdan bebek sahibi olmak...
Zaten evden kovduğuna göre dinen de nikah düşmüş şu an da neyse din konuları yasak...

o haberi çok iyi hatırladım, sürekli fiziksel şiddet vardı, bebeği dayaktan karnına yapışmıştı, bence o olayla bu olay pek kıyaslanamaz, buraya konu açasaydı rahmetli, sanmıyorum ki bir üye barış desin
çok farklı hayatlar, yanlış bir kıyaslama
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/iskence-yapti-diski-yedirdi-oldurdu-561878/

ayrıca ben üyelerin yorumları hakkında birbiriyle niye tartıştığını pek anlamadım

sonuça üyeler buraya tek tip değil çeşitli bakış açıları görmek için geliyor, hiçbirimizin dediğini harfi harfine yapacak hali yok, kendi yaşam süzgecinden geçirip bu doğru söylüyor der belki ama uygular ama uygulamaz. Üyelerin sosyo ekonomik yapıları farklı, eğitimleri farklı, geldikleri kültür farklı, yaşları farklı, farklı da farklı, belli başlı şeyler dışında tek tip yorum olamaz zaten

sonuça üyelerde, kendi çevreleri, yaşantıları görüp geçirdikleriyle duygu düşünceleriyle yorum yapıyor, bence herkesin yorumunu okuyup geçmek lazım ya da okumadan geçmek

Son düzenleme:

Ah canım sende benim içimden geçenlere tercüman olmuşsun. Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değil mi ya! Kavgada her iki tarafında hatası vardır. Zaten bir taraf melek olsa kavga falan da olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şöyle izah edilir. Kedimiz 4. kattan düşmüştü psikolojisi birz limoni, Eşimde malum gebe, bu aralar hormonlardan dolayı, biraz gergin. Ben ''MERHAMETLİ VE SEVECEN EŞİNİ KOLLAYAN DÜŞÜNCELİ ANLAYIŞLI olması gerektiği gibi ADAM GİBİ BİR ADAM olduğum için'' onu anlıyorum.
lütfen sizde kusuruna bakmayın. der KV nin de KP nin de ağzı kapanır.

Anlıyorum bazı hanımlar bu özelliklere sahip bir bey karşılaşmadılar. ama sırf, onlar karşılaşmadığı için de başkalarının mutsuzluk anında öfkelerini atmaya çalışmaları bana ''düşene bir tekme de sen at'' sözünü hatırlatıyor. Size diyecek başka söz bulamıyorum :26: :18:

Konu sahibinin yazdıklarına yaşadıklarına ve diğer konularını okudunuz mu tam olarak?
Bazı sorunlar konuşularak çözümlenebilir, bazıları kroniktir...

Bu konunun hepsini okudum, onceki sayfalarda da yorum yaptim, cozum onerisi sundum. Kronik olmus zaten yoksa adam surekli kovmaz. Ama kronik olduysa ikisinin de hatasi vardir diyorum, iki taraf ta da hata olabilr diyorum. Cozulmezse de cozulmez diyorum. Ama kendini degistirmeden karsindakini degistiremezsin, onu soyluyorum. Ben kocana kul ol kole ol demem, zaten yapim musait degil, kendim yapmadigim seyi niye baskasina soyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…