çok sevindim.. gerçekten bir baba hamile kızını gece yarısı sokağa atacak kadar gaddarlaşan adamın yanında kızını istemezdi.babalar kızlarını emanet ediyotrlar adamlara.rlin herifi sokağa gece yarıları atsın diye değil.Babam aradı yarım saat kadar önce. Annem işteyken babamı aramış anlatmış. Babamda beni aradı ben yarın geliyorum sakın onunla görüşme sakın gitme. Ben gelince konuşuruz. Eşyalarını almaya da beraber gideriz dedi. Sen bizde otur moralini bozma dedi. Allah'a çok şükür ailem arkamda. Beni kimsesiz bellemişlerdi. Eşimde arıyor ama telefonu açmıyorum. Açarsam hemen ağlamaya başlıyorum maalesef güçlü duramıyorum.
Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.
Bakin evin icinde degilseniz iki kisinin konusmalarinin nasil sonuclandigini neler yasandigini bilemezsiniz. Bi sorun bu asamaya kadar gelmisse illa ki iki kisinin de hatasi vardir. Birak git diyorsunuz da, problem nedir bir tek cozum sunmuyorsunuz. Bosan demek kolay, ama o bir cozum degil.
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecek
Tebrik ederim arkadasim, sonunda beni anlayan biri cikti. Bekara kari bosamak kolay. Bu sevgililik degil ki birak gitsin. Elinden geleni yap, akilli davran, hala da anlamiyorsa o zaman ne yaparsan yap. Belki konu sahibi de hatali, iki tarafin da ogrenecegi birsey var sonucta, denemek, caba sarfetmek gerek. Kediye kiyamiyorsunuz, kadin hamile ya, karnindaki cocuguyla ona bu tur gaz vermekle olmuyor bu isler.
Evli olup evliliginde su ya bu sekilde bir sikinti yasamayan birisi bunu anlayamaz. Evliligin ilk yillarinda sorun cok olur, bu da sadece ulkemize ozel bir durum degildir. Onemli olan bu sorunu cozmek icin niyetli olup olmadiginizdir. Sadece evli olmaniz da konu sahibine yapacaginiz yorumlarin gercekustu olmasini degistirmiyor. O nedenle daha mi gecerli oldu diyorsunuz, hayir olmadi. Boyle asarim keserim deyip ahkam kesmekle olmaz. Cok sert konusmussunuz, muhtemelen sizden de buyugumdur yas olarak, daha fazla sinirlenmek istemiyorum.
Sizin çözümünüz nedir merak ettim...
Kapıdan kovsa bacadan mı girsin kadın...
Benim evlilikte sorun anlayisim bazi ufak tefek catismalardir. İki tane insanin ayni evde yasamasindan kaynakli alisma surecleridir. Hamile bir kadinin evden kovulmasi degil. Bazi sinirlarim vardir aldatma ve her turlu siddet buna dahil. Psikolojik siddet de. İnsan yerine koymayan tavirlar da. Kapinin onune koymak bir hayat arkadasina yapilmaz. Benim insana ve kadina saygim var. Konu sahibine de kendisine saygi duymasini oneriyorum. Cunku o toz kondurulmak istenmeyen evlilik muessesei kadar saygiyi hakediyor. Bir insana bir imzadan daha fazla kiymet verdigimizde bir yerlere varabilecegiz. Bu arada aklin yasta degil basta oldugunu dusunuyorum ve 32 yasindayim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sizin çözümünüz nedir merak ettim...
Kapıdan kovsa bacadan mı girsin kadın...
Ben boyle birsey mi dedim, ne zaman dedim. Sakinlikle konus demisim siz ne anliyorsunuz, hayret bisey
Ben arkadasa yardimci olmak icin yorum yaptim, alinti yapip tartisma cikarmayin. Akilsiz da degilim terbiyesiz de cok sukur.
Onursuz olsun, gurursuz olsun kapisinda pas pas olsun. Barisin ama biraz burnu surtsun diyenleri de anlayacagim ama kovulan asagilanan kadina ilimli ol diyenleri anlayamiyorum. Gecenlerde bir haberde karisina ve cocuklarina adam hayvan diskisi yedirmis gene de o kadin son bir dayaga kadar gidememis. Hos eve hapsediyormus sanirim. Aman o evlilikler bitmesin aman elalem ne der.
Onursuz olsun, gurursuz olsun kapisinda pas pas olsun. Barisin ama biraz burnu surtsun diyenleri de anlayacagim ama kovulan asagilanan kadina ilimli ol diyenleri anlayamiyorum. Gecenlerde bir haberde karisina ve cocuklarina adam hayvan diskisi yedirmis gene de o kadin son bir dayaga kadar gidememis. Hos eve hapsediyormus sanirim. Aman o evlilikler bitmesin aman elalem ne der.
Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.
Bakin evin icinde degilseniz iki kisinin konusmalarinin nasil sonuclandigini neler yasandigini bilemezsiniz. Bi sorun bu asamaya kadar gelmisse illa ki iki kisinin de hatasi vardir. Birak git diyorsunuz da, problem nedir bir tek cozum sunmuyorsunuz. Bosan demek kolay, ama o bir cozum degil.
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecek
Tebrik ederim arkadasim, sonunda beni anlayan biri cikti. Bekara kari bosamak kolay. Bu sevgililik degil ki birak gitsin. Elinden geleni yap, akilli davran, hala da anlamiyorsa o zaman ne yaparsan yap. Belki konu sahibi de hatali, iki tarafin da ogrenecegi birsey var sonucta, denemek, caba sarfetmek gerek. Kediye kiyamiyorsunuz, kadin hamile ya, karnindaki cocuguyla ona bu tur gaz vermekle olmuyor bu isler.
Tek tarafı dinleyip bi yargıya varmak doğru değil. İnsanlar keyiflerinden kavga etmiyor, cinnet geçirmiyor. Düşünün annenizin evindesiniz, eşiniz arıyor. Sen kedimi nasıl annenlere götürürsün, o daha depresyonda, psikolojisi bozuk, başka yerde kalamaz çabuk o kediyi eve götür diye emrediyor. Telefonu dinleyen anne babaya bu nasıl izah edilir ki:S
Tek tarafı dinleyip bi yargıya varmak doğru değil. İnsanlar keyiflerinden kavga etmiyor, cinnet geçirmiyor. Düşünün annenizin evindesiniz, eşiniz arıyor. Sen kedimi nasıl annenlere götürürsün, o daha depresyonda, psikolojisi bozuk, başka yerde kalamaz çabuk o kediyi eve götür diye emrediyor. Telefonu dinleyen anne babaya bu nasıl izah edilir ki:S
Konu sahibinin yazdıklarına yaşadıklarına ve diğer konularını okudunuz mu tam olarak?
Bazı sorunlar konuşularak çözümlenebilir, bazıları kroniktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?