Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Ah canım sende benim içimden geçenlere tercüman olmuşsun. Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canim. Hayirlisi neyse o olsun.

Cok yanlis bir tarziniz var sizinle tartismayacagim

Chess bir uye sirf dogum gunu unutuldu diye bosanin dese bu da bir fikir diyebilir miydin yoksa bu nasil bir yaklasim der miydin? Bu da bir bakis acisi diyebiliyorsan helal valla. Ama iste bazen bir fikir cok sacma gelince nasil yani oluyorsun.

Kadin sorunlarinin biraz da fikirleri degistirerek cozumlenecegine inanan biriyim. Bir kadinin insan oldugu icin bazi muameleleri haketmedigini soylemekten asla geri durmayacagim. Hayatta tutunacak hic bir dali olmasa bile bir seylere mecbur degil. Bilmiyorum isimli bir kullanici vardi onun konusunda hic bir destegi yoktu ona bile cozumler onerdik. Cunku insanca yasamayi her kadin hakediyor. İsi varsa farkli issizse farkli yorum yapamam. İkisi de en guzelini hakediyor gozumde.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

1----eşini ailesi dolduruyor....
2...o aile oldukça sana o adamla rahat yok...
3----sen onun eşisin namususun....gece yarısı sokağa atılacak bir kadın değilsin ki hayatında...
4-----dönmee derim.....

Bu nasıl bir heriftir diyemeyeceğim çünkü bu mallardan çok var. Şuan herşey karmakarışık görünüyor biliyorum ama size tek söyleyebileceğim mümkün olduğu kadar erken boşanmanın yollarını arayın. Öncelikle hamileliğiniz nasıl geçiyor bilmiyorum gerçi, ama durumunuza göre bir iş bakın kendinize. ayaklarını sağlam basan kendi yaşamını ve çocuklarını korumaya çalışan bir kadın olun. Bu şuan ki kırılmış yüreğinize de iyi gelecek. kolay olacağını söylemiyorum ama sonunun daha huzur verici olacağına garanti verebilirim.

Bazıları şuan boşanma sözünden dolayı bu düşünceme karşı çıkacaklar ama sizin ilişkinizde saygı sevgi ve vefa kalmamış gibi. ve sanırım eşinizin ailesi de bu konuda ''oğlum sen ne yapıyorsun, yada oğlum eşine sesini yükseltme o senin çocuğunu taşıyor diyecek karakterde değil. Bunu onları suçlamak için değil sizin çevrenizde en azından 3. bir göz olacak yada kantarın topuzu kaçtığında derlemek için çaba sarfedecek sözü ikinize de geçecek kimse yok. Ayrıca belli ki siz de evde pek söz sahibi değilsiniz ve çekirdek bir aile dengesi kalmamış.

bu yüzden baştaki yazdığımı tekrar etmek istiyorum. şuan, aklınızı-fikrinizi, bakış açınızı ve dualarınızı ve çabalarınızı kendi ayaklarınızın üzerine basmaya yönlendirin. baktınız ki evliliğiniz de olumlu gelişmeler var (
OLUMLU gelişme derken ay özür dilerim ay ben eşşeğim nasıl sana bunu yaptım gibi sözel durumlardan bahsetmiyorum, gerçek olan sevgisini davranışlarıyla göstermeye çalışan
sen nelere kırıldığını anlattığında gerçekten dinleyen ve çözümü hallederiz değil bunu nasıl düzeltebileceğini gerçekten düşünen, senin üzüntüne üzülen cinsten bir olumluktan bahsediyorum)
o zaman belki bir deneme daha yaparsın.
baktın ki olumlu, bir gelişme yok. O zaman sen zaten hayatını kurmuş olacağından hem bu adamın itliği seni daha fazla yaralayamaz, hem de sen zaten bir çok şeyi çözmüş olacağından yaşamına mutlu-mesut olmasa da huzurla çoğunlukla sevinçle devam edebilirsin.

yalnız demeden geçemeyeceğim it herif!!!! Ohhh rahatladım :)

canım işte herkes kendince haklı, sen de kendince haklısın bu senin düşüncen, ben üyelerin durumuna göre farklı yorum yapıyorum, bu konu ilk açıldığından ailesinin nasıl tepki vereceği bilinmiyordu, babası olayı bile bilmiyordu, ama şimdi ailesi tam destek, destek olmadan önce farklı sonra farklı yorum yaparım çocuk varsa varklı yoksa farklı yorum yaparım, herkes güzel bir hayatı hak eder tabii ki, ama bir geçiş dönemi olacaksa yumuşak bir geçiş olması taraftarıyım
belki benim düşüncem yanlış, dibe batacaksın ki o hızla çıkasın der kimisi, belki de öyle olması gerekiyordur bilemiyorum dediğim gibi bence tek bir doğru olamaz
o yüzden çeşitli fikirlere saygı duymak lazım, o yüzden üyelerin yorumları yüzünden birbiriyle tartışması anlamsız geliyor
mesela bu arkadaş ayrılmayı seçti, bu kararı vermesinde kk ne kadar etkilimiydi hiç bilmiyorum, belki kk olmasada bu kararı verecekti, bence insanlar hangi karara yakınsa onu seçiyor "zaten", başkalarının demesine bakmadan

birbirimizin yorumlarına yorum yaparak konuyu dağıtmak istemem bu arada, son yazışım olsun bu yüzden yoruma yorum olarak

Son düzenleme:

http://blog.milliyet.com.tr/hamile-...arsin-tazminat-da-odersin/Blog/?BlogNo=347388 bu linkte senin yaşadığın duruma benzer bir örneği uzman ağzından yorumlanmışı var.Kusura bakma ama eşin tam bir ruh hastası büyüye falan hiç inanmam fakat yakın zmanda onada inanmaya başladım ani çıkışlarının sebebi kötü enerjiden dolayı olabilir.benim eşimin aileside çok sevecen gözükür eşimin annesi mehametlidir ama teyzelerinin hasta ruhlu olduğuna eminim.Bende ufak tefek sorunlar yaşadım anlayacağın...Bence dik duruşunu bozma burda mağdur olan sen olmazsın eşin olur.. senin doğum masraflarından tut hastahane masraflarına ve birton şeye kadar ödemek zorunda bu kanunende böyle.Kendini geri çek hamile bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini öğrensin önce ilk telefonunda eyvallah dersen sonra ayvayı yersin güzel kardeşim...benim fikrim bu allah yardımcın olsun allah allah bebeğinede uzun uzun ömürler versin sen o güzel canını sıkma

İnsanlarin evli olup olmadigini sorgulamadan bekarsa yazmasin, evliyse sorun yasamadan yazmasin gibi bir uslupla alintilamadan saygi cercevesinde fikirlerini belirttigin icin tesekkurler. Ben bu konuda benden alinti yapilmadan kimseyi alintilamadim. Bundan sonra da alintilamayi dusunmuyorum zaten.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nedense Cem Yılmazın biz kadınların halleri var repliği geldi aklıma.

Konu sahibi umarım bu haberi görmüştür, onun durumu daha kötü çünkü. Sokağa atılmış, küfürler bilmemneler....
Herhalde gerçeği öğrendi adam nafaka vermek zorun da olduğunu suç işlediğini falan..
O yüzden kapısını aşındırmaya başlamıştır.

Nedense Cem Yılmazın biz kadınların halleri var repliği geldi aklıma.

(canım), bayanın yaklaşık 6 aydır halleri yok.
O hamile. hamile kadın kırılmaz. Çünkü içinde can var! oluşumundan doğuma kadar her şeyi hisseder. yapılan araştırmaya göre hamile iken red edilmiş ve terk edilmiş vs travmaları yaşamış kadınların çocukları yaşamları boyunca, 'ki bazıları farkında bile olmadan' bu acıyı taşıyorlar.
Hamilelikteki hormon değişimi, bir kadının ay da bir yaşadığı yenilenme sırasındaki hormon değişimden farklıdır!
Bana göre; Rab' bin verdiği canı ve ruhu yaralamaya kimsenin hakkı yoktur. Babalarının dahil!

YANİ: Bence bu espri konusu olmamalı.

Bitane düzgün adam yok mu ya
Allah yardımcınız olsun..dul kalmaktan korkmayın güçlü olun lütfen.

Gerçekten bu önyargıyı anlayamıyorum. Kendi kendimize kurup, oldurmaya çalışıyoruz gibime geliyor. Gerçekten adam pişman olmuş olmaz mı? Hatası ortada ki durumu tek yanlı olarak biliyoruz, bu hatası yüzünden her türlü hakareti yaftalamayı hak mı ediyor yani?

ya cnm vallahi cok sinir oldum eşine kaynanan olcak o kadına sen calısmak zorunda deilsn ya o erkekse eger evini gecndrmek zorunda sana mı güvendi .. kusura bakma ama onun erkekliğine tüküreyim .. böyle bişey görmedm ben ya .. RABBİM yardımcın olsun bitanem .. yasın kactı ? sana hamileyken bagırıp cagrması evden kovmasıda ayrı bi konu tabi .. ben olsam boşardım herhalde .. bu adamın psikolojisi bozulmus .. tek sorun hamile olmanız .. umarım sorunlarınızı giderirsiniz .. cocuk olması üzüyo .. yoksa gözünn yasına bakmıycaksn bu adamın ..

Son düzenleme:

Ben en çok bebeğime üzülüyorum zaten. Daha doğmadan babası tarafından istenmedi. Kendimi onun yerine koyuyorum bazen. Daha doğmadan reddedilmek çok acı. Düşününce canım çok yanıyor.

böyle bir adamın yanında yetişeceğine bırak ondan uzak olsun
ileride nasılsa nasıl bir babası olduğunu anlayacaktır oda
Allah yardımcın olsun canım annenlerin yanında nasılsın peki

böyle bir adamın yanında yetişeceğine bırak ondan uzak olsun
ileride nasılsa nasıl bir babası olduğunu anlayacaktır oda
Allah yardımcın olsun canım annenlerin yanında nasılsın peki

İyiyim aslında ama ister istemez biraz çekiniyorum. En büyük etkende kardeşim maalesef. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yapacak başka bir şeyim yok.

İyiyim aslında ama ister istemez biraz çekiniyorum. En büyük etkende kardeşim maalesef. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yapacak başka bir şeyim yok.

Keşke en azından hamileliğiniz sonlanana kadar bekleyip ikinize de bir şans verseniz. Bir bebek ailede düşündüğünüzden çok daha fazla şey değiştiriyor. En azından baba daha çok sorumluluk bilinciyle hareket ediyor. Adamın ailesinin etkisi ister istemez minimuma iniyor. Keşke bir kez daha kendinize, ailenize şans verseniz

Kardeşinden neden çekiniyorsun ?

Sen iyi ol , fazla düşünme , meleğini de üzme lütfen.
Allah a havale et , senin ve bebeğin için güzel şekilde , en hayırlı şekilde sonuçlandıracaktır inşallah .

Dünden beri sen ve bir konu sahibi daha hep aklımda hep dualarımdasınız . Gelişmeleri yaz lütfen .

Bir anlık sinirle yapılan birşey olsa olabilir pişman olabilir denebilirdi.
Adam zaten yalama yapmış evden kovuyor hakaret ediyor psikolojik baskı aşağılama...
Bilmiyorum da hamile karısını gece yarısı evden kovabilecek çabuk git, karnındakine güvenme, çalışmadığı için hakaretler yağdıracak vekalet verip boşayacağım seni diyebilecek bir erkek pişman olsa ne olacak...
Böyle birinden de ancak yazdığım gibi bir şey beklenir
Tek yanlı diyorsunuz da sizce gece yarısı hamile karısını evden kovmanın kadının ne gibi bir hatasından kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
ya cok uzuldum hem de hamılesın ama olayların detayları sende ... bence sessiz kal bırkac gun ve dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…