Insallah canim. Hayirlisi neyse o olsun.Ah canım sende benim içimden geçenlere tercüman olmuşsun. Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok yanlis bir tarziniz var sizinle tartismayacagimBen mi sizden alinti yaptim yoksa siz mi sirf bekara kari bosamak kolaydir demek icin evli olup olmadigimi sorgulayarak benden alinti yaptiniz? Allah asla boyle bir sey vermesin herkesten uzak etsin ama umarim ilerde kizinizi falan kapi onune koyarlarsa, ilimli ol yavrumdan daha baska seyler dersiniz. Kendisini sevmesini bir birey olarak saygideger oldugunu kimselerin onu kapi onune koyma hakki olmadigini soylersiniz.
Ayrica rica ediyorum ben size ne akilsiz ne terbiyesiz diyorum. Boyle bir sey de benim haddime degil. Lutfen lafi carpitmayin. Sadece benden buyuk olmanizin fikirler konusunda bir sey ifade etmedigini anlatmak istiyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ayrıca ben üyelerin yorumları hakkında birbiriyle niye tartıştığını pek anlamadım
sonuça üyeler buraya tek tip değil çeşitli bakış açıları görmek için geliyor, hiçbirimizin dediğini harfi harfine yapacak hali yok, kendi yaşam süzgecinden geçirip bu doğru söylüyor der belki ama uygular ama uygulamaz. Üyelerin sosyo ekonomik yapıları farklı, eğitimleri farklı, geldikleri kültür farklı, yaşları farklı, farklı da farklı, belli başlı şeyler dışında tek tip yorum olamaz zaten
sonuça üyelerde, kendi çevreleri, yaşantıları görüp geçirdikleriyle duygu düşünceleriyle yorum yapıyor, bence herkesin yorumunu okuyup geçmek lazım ya da okumadan geçmek
Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.
Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
Chess bir uye sirf dogum gunu unutuldu diye bosanin dese bu da bir fikir diyebilir miydin yoksa bu nasil bir yaklasim der miydin? Bu da bir bakis acisi diyebiliyorsan helal valla. Ama iste bazen bir fikir cok sacma gelince nasil yani oluyorsun.
Kadin sorunlarinin biraz da fikirleri degistirerek cozumlenecegine inanan biriyim. Bir kadinin insan oldugu icin bazi muameleleri haketmedigini soylemekten asla geri durmayacagim. Hayatta tutunacak hic bir dali olmasa bile bir seylere mecbur degil. Bilmiyorum isimli bir kullanici vardi onun konusunda hic bir destegi yoktu ona bile cozumler onerdik. Cunku insanca yasamayi her kadin hakediyor. İsi varsa farkli issizse farkli yorum yapamam. İkisi de en guzelini hakediyor gozumde.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Daha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.
Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
canım işte herkes kendince haklı, sen de kendince haklısın bu senin düşüncen, ben üyelerin durumuna göre farklı yorum yapıyorum, bu konu ilk açıldığından ailesinin nasıl tepki vereceği bilinmiyordu, babası olayı bile bilmiyordu, ama şimdi ailesi tam destek, destek olmadan önce farklı sonra farklı yorum yaparım çocuk varsa varklı yoksa farklı yorum yaparım, herkes güzel bir hayatı hak eder tabii ki, ama bir geçiş dönemi olacaksa yumuşak bir geçiş olması taraftarıyım
belki benim düşüncem yanlış, dibe batacaksın ki o hızla çıkasın der kimisi, belki de öyle olması gerekiyordur bilemiyorum dediğim gibi bence tek bir doğru olamaz
o yüzden çeşitli fikirlere saygı duymak lazım, o yüzden üyelerin yorumları yüzünden birbiriyle tartışması anlamsız geliyor
mesela bu arkadaş ayrılmayı seçti, bu kararı vermesinde kk ne kadar etkilimiydi hiç bilmiyorum, belki kk olmasada bu kararı verecekti, bence insanlar hangi karara yakınsa onu seçiyor "zaten", başkalarının demesine bakmadan
birbirimizin yorumlarına yorum yaparak konuyu dağıtmak istemem bu arada, son yazışım olsun bu yüzden yoruma yorum olarak
Şöyle izah edilir. Kedimiz 4. kattan düşmüştü psikolojisi birz limoni, Eşimde malum gebe, bu aralar hormonlardan dolayı, biraz gergin. Ben ''MERHAMETLİ VE SEVECEN EŞİNİ KOLLAYAN DÜŞÜNCELİ ANLAYIŞLI olması gerektiği gibi ADAM GİBİ BİR ADAM olduğum için'' onu anlıyorum.
lütfen sizde kusuruna bakmayın. der KV nin de KP nin de ağzı kapanır.
Anlıyorum bazı hanımlar bu özelliklere sahip bir bey karşılaşmadılar. ama sırf, onlar karşılaşmadığı için de başkalarının mutsuzluk anında öfkelerini atmaya çalışmaları bana ''düşene bir tekme de sen at'' sözünü hatırlatıyor. Size diyecek başka söz bulamıyorum :26: :18:
http://blog.milliyet.com.tr/hamile-...arsin-tazminat-da-odersin/Blog/?BlogNo=347388 bu linkte senin yaşadığın duruma benzer bir örneği uzman ağzından yorumlanmışı var.Kusura bakma ama eşin tam bir ruh hastası büyüye falan hiç inanmam fakat yakın zmanda onada inanmaya başladım ani çıkışlarının sebebi kötü enerjiden dolayı olabilir.benim eşimin aileside çok sevecen gözükür eşimin annesi mehametlidir ama teyzelerinin hasta ruhlu olduğuna eminim.Bende ufak tefek sorunlar yaşadım anlayacağın...Bence dik duruşunu bozma burda mağdur olan sen olmazsın eşin olur.. senin doğum masraflarından tut hastahane masraflarına ve birton şeye kadar ödemek zorunda bu kanunende böyle.Kendini geri çek hamile bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini öğrensin önce ilk telefonunda eyvallah dersen sonra ayvayı yersin güzel kardeşim...benim fikrim bu allah yardımcın olsun allah allah bebeğinede uzun uzun ömürler versin sen o güzel canını sıkma
Nedense Cem Yılmazın biz kadınların halleri var repliği geldi aklıma.
Konu sahibi umarım bu haberi görmüştür, onun durumu daha kötü çünkü. Sokağa atılmış, küfürler bilmemneler....
Herhalde gerçeği öğrendi adam nafaka vermek zorun da olduğunu suç işlediğini falan..
O yüzden kapısını aşındırmaya başlamıştır.
Ben hamileyken de gittim iş görüşmesine hatta çok istediğim bir işti. Bunun için konu bile açmıştım. Hamile olduğum için kabul edilmedim. Hani iş aramayan biri olsam yine bir derece ama ben anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum.
ya cnm vallahi cok sinir oldum eşine kaynanan olcak o kadınasen calısmak zorunda deilsn ya o erkekse eger evini gecndrmek zorunda sana mı güvendi .. kusura bakma ama onun erkekliğine tüküreyim .. böyle bişey görmedm ben ya .. RABBİM yardımcın olsun bitanem .. yasın kactı ? sana hamileyken bagırıp cagrması evden kovmasıda ayrı bi konu tabi .. ben olsam boşardım herhalde .. bu adamın psikolojisi bozulmus .. tek sorun hamile olmanız .. umarım sorunlarınızı giderirsiniz .. cocuk olması üzüyo .. yoksa gözünn yasına bakmıycaksn bu adamın ..
böyle bir adamın yanında yetişeceğine bırak ondan uzak olsun
ileride nasılsa nasıl bir babası olduğunu anlayacaktır oda
Allah yardımcın olsun canım annenlerin yanında nasılsın peki
İyiyim aslında ama ister istemez biraz çekiniyorum. En büyük etkende kardeşim maalesef. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yapacak başka bir şeyim yok.
İyiyim aslında ama ister istemez biraz çekiniyorum. En büyük etkende kardeşim maalesef. Zamanla alışırım diye düşünüyorum. Yapacak başka bir şeyim yok.
Gerçekten bu önyargıyı anlayamıyorum. Kendi kendimize kurup, oldurmaya çalışıyoruz gibime geliyor. Gerçekten adam pişman olmuş olmaz mı? Hatası ortada ki durumu tek yanlı olarak biliyoruz, bu hatası yüzünden her türlü hakareti yaftalamayı hak mı ediyor yani?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya cok uzuldum hem de hamılesınDaha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?