Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Kayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''

al, gelde delirme, ama senin eşinde iş yok, insan doğmamış cocuğuna sırtına dönüp bu kadar anasının ağzına bakar mı

Böylesini asıl sizin affetmemeniz lazım.
Hamile bir kadına bu kadar eziyet edilmez,
çocuk onun değilse kimin acaba, terbiyesiz adam.
Bir evliliği en büyük aldatma bitirir diye düşünürdüm ama
bu da bitirmek için hiç düşünülmeyeceklerden.
Zor bir durum, karnınızda evladınız ama bu adam sizi de yavrunuzu da haketmiyor.
Eğer olur da siz geri dönmeye çalışırsanız, hata yapmış olursunuz.
Olur da o size yalvarırsa, o zaman süründürüp belki affedebilirsiniz.
Lütfen siz bir adım atmayın.

ayy arkadaşım allah iyi günler göstersin inşallah...eşin nekadar zalim davranmış kaynanalardan dırdırcı rabbim yardımcın olsun

iyi marifet yapmış dedesi.
lütfen bu hanzoya geri dönme.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişler..çalış diyen kendileri..eşinin okadar ihtiyacımı var paraya..cahil insan bunlar sanrım

ne alaka çocukla korkutmak her şeyin altında art niyet arayan insanlar..allah akıl fikir versin..

Yanlis anlama ama daha 10 aylik evlisin yaklasik 6 aylik hamilesin neden bu kada4 acele ettin
Hem de ilk kovusu degil diyorsun amacin neydi boyle bi adamdan evlenir evlenmez hamile kalmakta
Tamam esin iyi biri degil ama tarafsız yorumlar istiyorsan senin yaptigina da anlam veremedim ne yalan soyleyeyim
13 aylik evliyim hala bebek düşünmüyorum bir sene daha gecsin diyorum vallahi anlayamıyorum

BUnlarin derdi senin calismiyor olman.......
Terbiyesiz kadin
.

bulurum sanane de...ne o sen kazanacan kaynana mı yiyecekti ne bu en başında çalışan kız alsalarmış..onlara gidecek parasını yedirecek bir salak bulabiliyorlarsa buyursunlar..bende çalışıyorum kocam daha bir gün parama tamah etmedi..kaynana başka şehirde ağzımın içine bakar ama sağolsun..ama ki böyle bir tepki görsem yerle göğü birbirine karıştırır enkazında bırakırım onları bu ne terbiyesizlik..kocan şizofren değilse tam bir dangalakmış..bırak öyle adamdan sana hayır gelmez yavrun doğmamış bile karşına sana ve evladına sevgi ile bakacak Allah korkusu olan adam gibi bir adam çıkacak inşaallah..ve eşin olacak şerefsiz seni kapıdan kovduğu için Rabbine şükredeceksin inşaallah..

eğer ki barışırsan, şunu bil ki eşin değişmeyecek ve anasının her fiştiklemesinde sana saracak, o yüzden kendini ona göre hazırla toparlan, eşine güvenip kendini hiç bir zaman salma, çünkü güvenilcek biri değil

şuan seni zayıf gördüğünden bana muhtaç diye düşünüp ağzına geleni sıralamış, peki sen bunları sadece dinledin mi onu merak ettim, savunmadın mı kendini

Bunun için pişmanım demeyeceğim Allah ın gücüne gitmesin diye. Şu an benim için en büyük sorun hamile olmam. Haklısın hata ettim ama artık bunun geri dönüşü yok maalesef. Olan oldu. Şu an sadece çok üzgünüm. Böyle bir adam değildi iki yıl nişanlı kaldım hiç böyle bir şeyini ya da benzer davranışını görmedim. Daha öncede hamileyken kovulmuştum.

Sabah sabah daha da sinir bozucu olan konu sahibine sakinlesince git konus denilmesi. Evden kovulmus, barismak icin milleti etrafima toplama denilmis daha da gidip ne konusulacak bu insan musvettesi ile bilemiyorum. Konu sahibinin ahi ile gun yuzu goremezler bunlar da konu sahibi gene ah etmeyecek bir insana benziyor. Allah'a havele etmek lazim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ne kadar art niyetli ve vicdansiz Eşiniz var hayret ettim... Bence kesinlikle bu evlilikte arayi siz bulmayin yoksa omur boyu süründurur sizi...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bana o kadar bağırdı ki inan kendimi savunacak halim yoktu. Nefesim daraldı elim ayağım boşaldı. Sadece tek diyebildiğim bağırmana gerek yok olmuyorsa ayrılırız. Git davayı aç. Birde beni çocukla korkutamazsın dediğinde öyle bir niyetim yok diyebildim.

iyi yapmışsın karşılık versen Allah korusun sana ya da bebeğine bişey olabilirdi, sen sustuğun halde bunları sıralamış, bi de susmasan ne yapacaktı acaba

adam resmen hamile olmanı kullanıyor, boşver sen sessizliğini terbiyeni koru, kafanı dağıtacak bişeylerle meşgul olmaya çalış

Ben o evden esyalarimi toplar geri kalanini da döker sacardim etrafa dolabini bilmem neyini indirirdim yere gelsin anasiyla toplasin sonra kuzu kuzu vallahi ben catladim sinir oldum ya..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben sadece bunları söyleyebildim ama eşim bana bunların üstüne hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun dedi. Bir taraftan eliyle git git işareti yaparken bir taraftan da hadi çabuk ol diye bağırıyordu.

Çok tipik kayınvaliden eşini iyice doldurmuş belli ki. Bence bir süre ailenin evinde kal ne ara ne de sor. Eşiniz size bağırıp çağırdığı için özür dilemiş, belli ki tamamen kafası karışık. Ailesi kendisiyle siz arasında bir seçim yapmaya itmiş olabilir. 'Bekara kadın boşamak koşay' derler. Siz bence sonuna kadar -e
n azındanocuğunuz için -pişman olmasını bekleyin. Tartıştığınız şey boşanmak için sebep bile sayılmaz aslında. Allah sizin için en hayırlısını verir inşallah. Dualarım sizinle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar serefsiz haddini bilmez acaba annesi bu adami nersinden dogurdu ......tovbe tovbe
allahim delirdim anneside ne assaglik bir insanmis kesinlikle barisma offff sicak basti beni suan sinirlendim ne ne ne kocada bulursun diyemedin mi bisiler senin cocugun gibi ...........bulamam diyemedin mi ?ben neler saydirirdim kustah kadin i....e kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…