şu saatten sonra o aşağılık şerefsizle barışırsan sen adam değilsin ben sana diyim...öyle adama ki adam değil çocuğun sıfatını göstermeyeceksin..kendi ayaklarının üzerinde dur...aaa sabah sabah sinirlerim zıpladı.o kaynanan olacak basit kadında tam bir şerefsizmiş..kimse kusura bakmasın.
Kayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''
ayy arkadaşım allah iyi günler göstersin inşallah...eşin nekadar zalim davranmış kaynanalardan dırdırcı rabbim yardımcın olsunDaha önce konu açmıştım bayramda teyzemlerin yanına gideceğim kavga ettik diye. Sonra konu tatlıya bağlandı. Beni elleriyle yolcu etti bindirdi otobüse. Bayramın ilk günü kayınvalidemi aradım bayramlaşmak için. Eşim kedimi benim haberim olmadan kayınvalidenin evine götürmüş. Bende eşimi aradım kedi 6. kattan düşmüştü depresyondan yeni çıkmıştı. Yabancı yerde yapamaz akşam eve götür diye. Telefonda bana bağırmaya başladı hakaret etmeye başladı. Ben kendimden geçtim. Ağlamaya başladım yere düştüm. Neyse kayınvalidem ile kayınpeder eve götürmüşler kedimi.
Daha sonra eşimle telefonda konuşurken konu başka yerlere geldi. Benim teyzemlere gitmemden açıldı. Annemleri evinde istemiyormuş bana bin tane küfürler. Ben bundan sonra o olmadan bir yere gidemezmişim. Bana ve aileme etmediği hakaret kalmadı. Sonra yine ben aradım sinirle söyledim dedi özür diledi. Ertesi gün eve geri döndüm. Telefonda da gayet normal konuşuyorduk. Eve geldim. Tam yatacağım birden bağırmaya hakaret etmeye başladı tekrar. Ne olduğunu anlamadım. Bana annemlerden özür dileyeceksin diye bağırmaya başladı. Ondan sonra bizim ne olduğu belirsiz bir ailemizin olduğunu söyledi. Kendi ailesinin soyadlarını sıralamaya başladı. Ben vekalet vereceğim boşanacağım dedi. Sabah pılını pırtını topla git dedi. Çocuğuna da kendin bak dedi. Annenin yanında rezil ol dedi.
Bende bu kadar hakarete dayanamadım. Giyinip gecenin köründe evden çıktım. Telefonumu alacaktım. Bana çabuk çabuk dedi beni kovaladı. Ne edepsizliğim ne terbiyesizliğim kaldı. Ben ona kumpas kurmuşum. İşe girmemişim. Tuzak kurmuşum ona. Asıl anlayamadığım nokta bu. Eşim zengin değil malvarlığı yok. Neyine tuzak kurdum anlayamadım. Yoldayken annesini aradım. Oğlun beni evden kovdu dedim. Bir kere hamile kadın geceyarısı sokağa yollanır mı demedi. Ben karışmam dedi. Beni ilk baştan tasvip etmemiş. Sebepte boyumun eşimden uzun olmasıymış. Velakin böyle arkadaşlar. Dün gece annemlere geldim. Bilmiyorum ne olacak. Boşanacak mıyız boşanmayacak mıyız. Ha bu arada barışmak için kimseyi başına toplamayacakmışım. Ben ne kötü bir insanmışım meğer. Sıcakkanlı olmadığım için boyum uzun olduğu için kedimi düşündüğüm için. Çocuk eşiminde çocuğu bu arada. Ama o bana çocuğuna kendin bak dedi. Piçine deseydi de tam olsaydı. Nafaka falanda vermezmiş. Karışık yazdım kusura bakmayın.
O kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.
Ben onu çocukla korkutmayacakmışım. Dedesi 15 günlük çocuğunu bırakıp gitmiş. Hamile olmam onu ilgilendirmezmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Aslında eşime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama aramakta istemiyorum. İçim çok dolu.
Kayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''
Yanlis anlama ama daha 10 aylik evlisin yaklasik 6 aylik hamilesin neden bu kada4 acele ettinO kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.
Ben onu çocukla korkutmayacakmışım. Dedesi 15 günlük çocuğunu bırakıp gitmiş. Hamile olmam onu ilgilendirmezmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Aslında eşime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama aramakta istemiyorum. İçim çok dolu.
Yanlis anlama ama daha 10 aylik evlisin yaklasik 6 aylik hamilesin neden bu kada4 acele ettin
Hem de ilk kovusu degil diyorsun amacin neydi boyle bi adamdan evlenir evlenmez hamile kalmakta
Tamam esin iyi biri degil ama tarafsız yorumlar istiyorsan senin yaptigina da anlam veremedim ne yalan soyleyeyim
13 aylik evliyim hala bebek düşünmüyorum bir sene daha gecsin diyorum vallahi anlayamıyorum
şu saatten sonra o aşağılık şerefsizle barışırsan sen adam değilsin ben sana diyim...öyle adama ki adam değil çocuğun sıfatını göstermeyeceksin..kendi ayaklarının üzerinde dur...aaa sabah sabah sinirlerim zıpladı.o kaynanan olacak basit kadında tam bir şerefsizmiş..kimse kusura bakmasın.
O kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.
eğer ki barışırsan, şunu bil ki eşin değişmeyecek ve anasının her fiştiklemesinde sana saracak, o yüzden kendini ona göre hazırla toparlan, eşine güvenip kendini hiç bir zaman salma, çünkü güvenilcek biri değil
şuan seni zayıf gördüğünden bana muhtaç diye düşünüp ağzına geleni sıralamış, peki sen bunları sadece dinledin mi onu merak ettim, savunmadın mı kendini
Bana o kadar bağırdı ki inan kendimi savunacak halim yoktu. Nefesim daraldı elim ayağım boşaldı. Sadece tek diyebildiğim bağırmana gerek yok olmuyorsa ayrılırız. Git davayı aç. Birde beni çocukla korkutamazsın dediğinde öyle bir niyetim yok diyebildim.
Bana o kadar bağırdı ki inan kendimi savunacak halim yoktu. Nefesim daraldı elim ayağım boşaldı. Sadece tek diyebildiğim bağırmana gerek yok olmuyorsa ayrılırız. Git davayı aç. Birde beni çocukla korkutamazsın dediğinde öyle bir niyetim yok diyebildim.
iyi yapmışsın karşılık versen Allah korusun sana ya da bebeğine bişey olabilirdi, sen sustuğun halde bunları sıralamış, bi de susmasan ne yapacaktı acaba
adam resmen hamile olmanı kullanıyor, boşver sen sessizliğini terbiyeni koru, kafanı dağıtacak bişeylerle meşgul olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?