Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

pek kıymetli anasından isteseymiş o zaman, kaynanasından isteyeceğine,
annen ev sahibi kapıya dayanınca ne diyecek, hayret valla ben çatladım monitör başında burda

annen ev sahibi kapıya dayanınca ne diyecek, hayret valla ben çatladım monitör başında burda

kendi ailesinde yokmuydu acaba ..ne fena para için yaşananlar..rabbim cümlesinin cümlemizin yardımcısı olsun

Ve daha önce konu sahibi borclar icin annem 55 yasinda calismaya başladı diye konu acmisti ve bu adam boyle bir kadinin 800lirayi hibe etmesini istyor..

Bu adami yerlerde surundurene kadar ugrasirdim ben olsam böyle pis bir ruh olamaz..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sadece bu olsa yine iyi. Annemin tek izin gününde bize gelip evi temizlemeye yardımcı olmasını istedi. Bende saçmalama kadın çalışıyor izin gününde birde buraya gelip temizlikmi yapacak ben yavaş yavaş yaparım dedim. O günde bu sözüme çok bozulmuştu.

Bilmiyorum ne olacak derken? Kendi cocuguna bile merhameti olmayan bu adamla evli kalmayi dusunmuyosun heralde

Boşa gitsin.... Allah belasını versin. Nafaka ve tazminat için de elinden gelen herşeyi ama herşeyi yap, müstehak!!!!!!

Bilmiyorum ne olacak derken? Kendi cocuguna bile merhameti olmayan bu adamla evli kalmayi dusunmuyosun heralde

İnan şu anda gelecekle ilgili hiçbir şey düşünemiyorum. Kilitlendim kaldım. Beynimin içinde dün gece olanlar dönüp duruyor sadece. O kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki. Kafam durdu darmadağınım şuan. Kafamın içinde o sözleri yankılanıp duruyor. Allah hakkımda hayırlısı neyse beni ona yönlendirsin. Şuan sadece olayın şokundayım.

nerdesin canım şuan annenin evinde misin, annen ne diyor, ailen nasıl tepki verdi olanlara

nerdesin canım şuan annenin evinde misin, annen ne diyor, ailen nasıl tepki verdi olanlara

Annemlerdeyim. Annem üzüldü tabiki bu olanlara eşime de çok kızgın. Her evlilikte olur diyor böyle şeyler hem kapım sana açık diyor hem de yuvan yıkılmasın diyor. Babam şuan evde değil babaannemin yanına memlekete gitti. Olanlardan haberi yok henüz. Ne tepki verecek bilmiyorum.

beklemede kalın bakalım nolacak, eğer bir hareket görürsen ona göre tekrar düşünürsün, gerçi başka bir çaren de yok şuan, onun ailesinden destek olan olsaydı keşke ama beni ilgilendirmez diyen bi kv den hiçbirşey olmaz

Allah yardımcınız olsun, kimileri çocuk olması için kaç sene uğraşır, kimiside böyle bebeği ile Allah'ın emanetine bu durumu yaşatır.. Sınav dünyası ...

Son düzenleme:
Sizin konunuzu evlenmeden öncedir yazdıklarınız aracılığıyla takip ediyorum. Kızmayın ama belliydi. Bence yapabileceğiniz en iyi şey sağlam bir nafakayla def etmek. Ha birşey var tabii de onu da burdan yazamıyorum.

Cnm benim oncelikle bu hamile halinizle bunlari yasamaniza cok uzuldum. Allah yardimciniz olsun. Benim
De dusuncelerim sizin yoklugunuzda esinizin ailesi esinizi doldurmus olmasidir. Bende siz sakin bir kafa ile oturup dusunun ne yapacaginizi cunku sinirlilik aninda insanlar geriye donulmeyecek seyler yapabiliyorlar. Eger ihtiyac duyarsaniz profesyonelden de yardim [IMG][/IMG]alabilirsiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu insan demeye dilimin varmadığı mahlukatın evine dönersen başına başka neler gelebileceğini tahmin ediyor musun?
Belki dövecek şiddet uygulayacak...
Hamile karısını gece yarısı sokağa atmak çabuk git demek...diyecek başka bir şey bulamıyorum kafirler bile düşmanına yapmaz bunu
Kendi çocuğunu istemeyen karısına sahip çıkmayan bir pislik o. baba olmayı da hak etmiyor.
Dövüp bebeğinizi bile düşürebilir bu psikopat...

Hala belli değil bosanacak miyiz bosanmayacak miyiz diyorsunuz. Bir gram da mi gururunuz yok be kardesim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosanip bosanmayacagini bir kenara bıraktım.
Konu sahibi acaba nafaka alabilirmiyim yazmis....
Yani şu an tum derdiniz bu mu?
Nafaka alip alamayacaginiz mi?
Siz esinizle neden evlisiniz pardon da adam ikidir evden kovuyor. Belli ki calismamaniz adami rahatsız ediyor.
Neden bunu anlamamakta bu kadar israrcisiniz?
Annem 55 yasimda ise girdi diye konu acmissiniz. Arkadaslar onerilerde bulunmuslar annenize destek olabilmeniz icin ama sizin surekli bi bahaneniz bi mazeretiniz bi hastaliginiz yada baska bi durumunuz var.
Ya 55 yasinda anneniz calisirken hic utanmiyormusunuz evde oturmaya ? Esinizi konusturmaya ???

Kimse kusura bakmasin her erkek ayni dusuncede olmayabilir. Calisan bir es isteyebilir bu kisinin kendi tercihidir. Siz olsaydiniz calismayan bi erkekle evlenir miydiniz??? Simdiden nafaka derdine dustugunuze gore cevabını tahmin etmek hic te zor degil.. Nasil kendinize vicdaniniza yedirebiliyorsunuz?? Demekki esiniz yalniz hissediyor kendisini. Demekki sizden maddi yonde destek bekliyor yetisemiyor. Yetisemiyor ki annenizden borc istemis. Ne var bunda. Anlamiyorum ya. Bide nisanliyke calismiyordum bilerek evlendi yazmissiniz adamla senet sözleşme falan mi yaptiniz sen calis ben oturacagim şeklinde? Bikere sizin rahatsız olmaniz gerekiyor esiniz boylw borc altindayken annenizden dahi borc isteyecek derecede durumu kotuyken. Adam evden kovuyor hala nafaka dusunuyorsunuZ..........
Bide anlamadigim estetik yaptirmak icin parayi bulmussunuz demekki olabiliyormis.....

Bu adam manyak paikopat buyuk konusmak istemiyorum ama benim basima boyle birsey gelse bir daha o eve donmem ve o adaminda yuzune tukurmeye bile tenezzul etmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence o eve bir daha dönme hamile halinle seni nsıl evden kovar ya aklım almıyor kv lere gelince onlar gelinlerin yuvasına herşeyine karışıyorlarda buna karışamam demiş alsın oğlunu başına çalsın allah kolaylık versin böyle bir insanla zaman geçmez zaten canım çocuğunu kendin büyüt nafakanıda eşşek gibi verecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben nafaka derdine düşmedim. Sadece çocuk için nafaka isteme benden diye bağırdığını söyledim. Estetik ameliyata gelince ben onu heyet raporuyla beş kuruş para ödemeden oldum. İki senedir sıradaydım. Sıram geldi ameliyat oldum. Onun dışında 3,5 aylık hamileyken bir konu açtım. İş görüşmesine gideceğimi hamileliğimi saklayayım mı saklamayayım mı diye onuda okuyun lütfen.

o aşamaya gelirseniz, nafaka istemek en doğal hakkın mitoz bölünmedin sonuçta... umarım aklı başına gelirde adam akıllı özür diler senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…