bi de benim anlamadığım annenlere ne garezi var, ilk mesajı tekrar okudum annenlerle alakı bi mevzu bile yok, geçmişte aralarında bişey geçtide hala onun hırsını mı yapıyor
bi de sürekli bir iş muhabbeti, hamilesin sonuçta şuan işe girsen iki gün sonra sürekli izin istemek zorunda kalcaksın, bir doğur bi kaç sene geçsin işe girersin, seninle çalışsın ben parasını yiyim diye mi evlenmişki
evlenmeden önce konuşmadınız mı bu çalışma mevzularını
ayrıca bundan kaynanana ne, sen çalışmışsın çalışmamışsın ona ne, şu oturup annesiyle karısını çekiştiren adamlara acayip uyuz oluyorum ya, onların yaptığıda bu bence
Hayır annemle eşim gayet iyi anlaşırdı iki arkadaş gibi. Yalnız iki hafta kadar önce eşim benim ailemden bir miktar para aldı. Aileme iki hafta sonra ödeyecektik. Ama eşim annemler parayı geri istediler diye sinirlendi. İstememeleri lazımmış o parayı. O parada annemlerin ev kirası.
O kadar kötüyüm ki aslında annem daha fazla üzülmesin diye ne ağlayabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. İçime içime ağlıyorum taş gibi oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün izinli perşembe günü işe gidecek o yokken eve gidip eşyalarımı toplayacağım. Çok üzgünüm. Daha 10 aylık evliyim. Bir yıl bile olmadı evleneli. İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyormuş demekki. İnanın eşimin böyle bir insan olduğunu asla ama asla bilmiyordum. Ben onun bu yüzünü geç gördüm maalesef.
Ben onu çocukla korkutmayacakmışım. Dedesi 15 günlük çocuğunu bırakıp gitmiş. Hamile olmam onu ilgilendirmezmiş. Sadece yazıklar olsun diyorum. Aslında eşime söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama aramakta istemiyorum. İçim çok dolu.
bunun içinmi ailene hakaretler yağdırıp bu eve gelmeyecekler diyor, iyice karakterini belli etti ne diyim, isteyecekler tabii neden istemeyecekler, belki adamlar o parayla geçiniyor
bence senin eşinin derdi belli oldu, bakamadı sana, altından kalkamadı evlilik sorumluluğunun, temel sorun para gibi gelmeye başladı bana
Evet öyleye benziyor hatta öyle. Dün bana diyorki o eşek gibi çalışıyormuş eve getiriyormuş parayı. Ben o paraları kahpelerle yemiyorum ama size öylesi gerek diye bağırdı.
Kayınvalidem bana diyorki ben iş bulmamışım çalışmamışım. Ben çocuğum doğduktan sonra iş bulur çalışırım dedim. Bana dediği laf aynen şu: ''İşte bulursun kızım kocada bulursun.''
buyursun yesin artık kiminle yicekse, sana lutufta bulunmuş sanki, aile kavramına o kadar uzakki eşin
ayrıca "size" öylesi gerek ne demek ya, siz kim
Evlenirken çalışıypr muydun da böyle bir şart mı koştular...
Çalışmıyorsnız da ona ne acabaa ama onun derdi belli
Oğlundan maddi beklentisi var, sizi de yiyici gibi görüyor...oğlunun parasını kendi parası gibi görüyor
çalışsydınız kocanız olacak insan müsvettesi annesine para gönderecekti...
Ne iğrenç bir aile ya oksijen israfı dinsiz imansız vicdansz
çokm sinirlendim ya şu an karşımda olsa boğardım yeminle.
Anneniz babanız kardeşleriniz yok mu bu aileye had hudud bildirecek
Mahkemeye verin ve sizi evden kovmasına kadar her şeyi anlatın, tazminat da isteyin,i attığı mesajlar falan varsa silmeyin hiçbirini
tazminat nafaka s.. s....verecek nereye vermiyor
Evet öyleye benziyor hatta öyle. Dün bana diyorki o eşek gibi çalışıyormuş eve getiriyormuş parayı. Ben o paraları kahpelerle yemiyorum ama size öylesi gerek diye bağırdı.
Bence barışırsınız ama söylene değil söyletene bak bence , şuan 1 kriz var , herşey düzelecek sabır et
canım annenlerin çok mu ihtiyacı vardı paraya..eşin zorda kalmasa onlardan istemezdi dimi..
Annemlerin evinin kirasıydı o para. Evet eşimle zor durumda kaldık cidden. Para vermeyi annemler teklif etti ama verirlerken söylediler bizimde ev kirası parası diye. Ve eşim para alacaktı iş yerinden öyle ödeyecektik. Ama sonradan oradan para almaktan vazgeçti. Annemler zor durumda eşim zor durumda. Ama annemler ver illaki diye boğazına da yapışmadı kimsenin. Sadece annem sordu çünkü onlarda ev sahibine ona göre ödeme günü için söz vereceklerdi.
Sorun şu ki eşim o parayı hibe istiyor yani geri ödemek istemiyor. Para dediğimde 800 lira.
annenin şu an ihtiyacı aciliyeti yoksa ileride öder eşin..ödersiniz..aile arasında olur..gün gelir sende annenlere yardım edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?