16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
annemın benim için en iyisini düşündüğüne emin ol babamı tanımadığın için bilmiyorsun annemın neden oyle dedıgını ayrıca genclık hevesı dıyebılırsın alkol almaya macera ıste ıyı bır sey demıyorum ama heyecan olsun dıye16 yaşında alkole başlayacak ne yaptın sen ? Baban çok haklı.İdare ederim diyen annen iyiliğini düşünmüyor .
Alkolün 18 yaş üstüne satmalarının bir sebebi var. 16 yaş alkol için yeterli bir yaş değil. Babanız kızmakta haklı, vurması göreceli.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
Babanızın parayı değil sizi düşündüğünü anlamıyorsunuz. 16 yaşında eve körkütük sarhoş gelmeniz üzmüştür onu. Korkmuştur. Gelişim çağındasınız. Her şeyin zamanı var. Bence bir daha bu kadar alkolü vücudunuza sokmayın.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
annemın benim için en iyisini düşündüğüne emin ol babamı tanımadığın için bilmiyorsun annemın neden oyle dedıgını ayrıca genclık hevesı dıyebılırsın alkol almaya macera ıste ıyı bır sey demıyorum ama heyecan olsun dıye
daha once boyle bır sey yasanmadıaynen annen çok iyi birşey yapmış idare ederek daha önce
arkadasımın evınde ıctık16 yaşında bir yere gidip mi içtiniz Dışarda mı
Yaştan dolayı mekanlara almazlar diye biliyirum
Ve babanız haklı annem beni düşünüyor ama babam para demekte bir garip babanızda sizi düşünüyor ve önünde kocaman yıllar var her türlü çılgınlık için şuan bunlara çok erken
Yaptığınız yanlış bunu bence kabul edin hadi basınıza bir şeyler geldi ki bu ilk defa olmamış
aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babamadaha once boyle bır sey yasanmadı
Babanız saçmalamış, tepkilerini kestiremiyorsanız bir dengesizliği var demektir.merhaba ben 16 yaşındayım. dün gece arkadaşımla buluşup alkol aldık. kör kütük sarhoş bir şekilde eve geldik aslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama yaklaştığımda hohlatıp nefesımı kokladı ne ara oldu bilmiyorum ama bir tokat ve kendimi yerde buldum silik silik hatırlıyorum ağlayıp zırlamaya başladık arkadaşımla. annem çok üzüldü keşke bana söyleseydiniz idare ederdim dedi. ailemde alkol alan yok çok önceden beri. babamla bir daha konuşmaya çalıştım ama konuştırmadı git elini yüzünü yıka konuşma bir daha benimle diyip evden gitti hava almaya. onun sinirlenme sebebi daha çok alın teriyle kazandığı parayı pis işlere yatırdığımı düşünmesi ama öyle olmqdı. arkadaşımın evinde içiliyordu zaten ordan içtik. neyse artık olan oldu babam bu sabah işe gitti. annemle konuştum biraz çok kırgın bana. ne yapacağımı bilmiyorum evet yaptığım şey iğrenç farkındayım ama
Ne konuda yardım istiyorsunuz?bana yardım gerekli ne yapmam gerek babamın tepkilerini kestiremiyorum
anneme de caktırmadım yanı daha onceden arkamı kollayacak bır durum yoktuaslında hiç çaktırmamıştım daha önce ama bu sefer babama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?